Trisam noci spojila

Jednom prilikom, pre jedno dve ili tri godine, pričam sa ortakom, kojeg ćemo zvati Miloš, nešto o fantazijama. Imamo otvoren odnos, par puta kombinacija, i tako te neke stvari.
Otvorimo dušu jedno drugom, kaže on kako bi možda probao da puši kurac nekom liku. I video je nekog lika, kojeg ćemo zvati Nemanja, koji mu deluje kao da je bi, ili gej pa me zamoli da ja startujem tog lika, i kažem kako bih želela trojku sa njim i mojim dečkom, kojeg bi glumio Miloš. I to je trajalo brat bratu, tri meseca, to dopisivanje. Većinu dopisivanje je radio Miloš sa mog profila, ja mu dala šifru. I na kraju se sve mi lepo dogovorimo, vidimo se kod Miloša na gajbi, kad je bio sam. Plan je bio da u potpunom mraku (spustili roletne jer se vidi od ulične rasvete), ja kleknem ispred Nemanje da pušim, dok Miloš stoji pored kao da i njemu pušim, ali da u jednom trenutku i on klekne i krene da deli sa mnom.

Krenemo sve kako treba, ja rekoh taman da probam dva, nisam nikad (ako ne računamo dildo), deluje mi zanimljivo. I lepo neki alkohol, muzikica, ja tu neki striptiz, ovo ono, oni počnu da drkaju i da me gledaju. Počnem da se žvalavim sa Milošem, pa onda sa Nemanjom, skinem ih gole. Sve po planu. Kleknem, krenem da pušim Miloš, ali jako kratko, pa se prebacim na lika, i mog Miloša uhvatim za kurac i spustim ga da klekne pored mene.

Izvadim Nemanjin bogami pozamašni kurac iz usta i počnem da ližem jaja, a on počne da mu puši. Nemanja se izgubi, ali bukvalno, ne zna šta ga snašlo. Oboje očekujemo da će da pobegne od nas i da se obuče i ode. Međutim, kad je ukapirao da mu lik puši, uhvati njega za glavu i krene da ga jebe bukvalno u usta. Mene skroz gurne.

Ja u čudu, ne znam šta se dešava. Ustane Miloš, sad se oči već navikle na mrak, vidimo svi sve, kad njih dvojica krenu da se mačuju kurcima. Rekoh, ooooooookej. Ja ponovo počnem sa našom igrom, nabacujem se Nemanji, i predložim da Miloš sedne, pa ja na njega, a da me Nemanja jebe u guzu.

Očekujem konačno da će da mi se ispune snovi koje sanjam od kada sam prvi put probala kurac. I krenemo lagano, zamažemo Nemanjin kurac, uhvatimo ritam sve troje i ne žurimo. Ritam je išao tako da sam ja morala da klečim i da se ne pomeram, Miloš je radio čučnjeve, malte ne, jer je non stop išao gore dole, a Nemanja je jebao napred nazad. Prilično sporo, prilično ujednačeno. Bila sam na sedmom nebu, baš dobro napaljena. Zaista jedno baš baš prijatno iskustvo. Sve vreme jebanja mi je Miloš gricka i lizao bradavie, a Nemanja masirao sise i baš ih muški stiskao. Nije dugo trajalo, ali sam svojski uživala. Posle nekih pet minuta, Nemanja reši da stane i izvadi kurac iz mog dupeta. Oboje mahinalno stanemo, a on stavi prst preko svojih usta i kaše šššššš, kao znak da ćutimo. Čekamo, ništa nam nije janso. Međutim, Nemanja se potrudi da se sve brzo razjasni. Uzme vazelin i zamaže Milošev čmar, pa još malo svoj kurac i prosto, nastavi da jebe, ali njega.

E sad, jebe Nemanja Miloša, Miloš jebe mene. U pozi u kojoj smo se našli je bilo jako teško useti. Međutim njima to nije smetalo. Milošu kao da se još više digao dok ga je Nemanja jebao. Sad je on bio taj koji je stator, Nemanja taj koji jebe još jače, a ja pomalo skakućem. Ostala sam bez vazduha od njihovog stiskanja sa obe strane. Vrlo brzo, posle minut ili dva je Miloš svršio u meni, ali je na svu sreću imao kondom. Nemanja je izvadio svoj kurac, skinuo kondom i naterao nas da oboje klečimo, te se ispraznio po nama.

Meni definitvno najneverovatnija priča koju sam doživela.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Skroz zanimljivo.

Korisnik

Za nastavak se javite u komentarima.