Tajna moje žene

Jedno od onih ranih jutara koje sam posebno volio: toplo ljetnje sunce probijalo se kroz stare drvene škure na prozoru osvjetljavajući sobu. Svjež miris čistog vazduha mi je odma izbistrio misli.


Pored mene, obasjana isprekidanim sunčevim zrakama, Ana je mirno spavala dok su joj se grudi ravnomjerno podizale i spuštale. Pogledom sam milovao njeno tijelo, lagano klizeći niz lijepi vrat, preko sočnih sisa čije bradavice su, čvrsto, natezale kratku majicu. Tik ispod majice, nastavljale su se malene, roze gaćice ispod kojih je virila poneka dlačica njene uredno sređene pičkice. Dodirnuo sam je ovlaš srednjim prstom, prelazeći preko nje, a onda ispunih dlan zadržavajući ga da osjetim omamljujuću toplinu.

Kurac mi je već bio čvrst, a lagana groznica je strujala cijelim tijelom... Sagnuh se i spustih poljubac na njeno međunožje, udišući miris toplote svježe mačkice.

Ana je iznad svega eleganta dama, koja ima svoje manire i drži do svog izgleda i ponašanja. Uvijek odmjerena, tačna. Pažnju ne privlači na onaj jeftin, vulgaran način, kako to čini većina žena, već svojom posebnošću i neodoljivom vedrinom. Njen otpimizam i neka neobična radost, prosto su bile zarazne.

Poslednjih nekoliko dana, primjetio sam da je i dodatno uzbuđena i neobično zadovoljna i raspoložena. Neprestano je crvkutala kako razvija svoje ideje i projekte i kako je to ispunjava i raduje, a posebno kada vidi rezultate svog rada.

Alarm je nemilosrdno zazvonio i trgnuo me iz razmišljanja. Stisnuh zube nevoljno i duboko uzdahnuvši, još jednom pređoh preko unutrašnje strane tople butine. Pomislih, "tako bih te sad izjebao i navukao na kurac, pa nek sve propadne!" Da propadne jedno od onih rijetkih jutara kada smo oboje kući i kada možemo da uživamo jedno u drugom, prekinuo je sinoć poziv mog prijatelja koji je tražio da mu pomognem da završi jedan dobar posao, koji mu je puno značio, a koji sam nije mogao obaviti. Oboje smo bili nervozni zbog toga, ali nismo ga mogli odbiti. Dogovor je bio da se nađemo na Cetinje, gdje smo posao trebali obaviti.

Do Cetinja mi je trebalo ne više od 45 minuta lagane vožnje. Radio program sa zanimljivim temama nije uspio da mi otrgne misli od Aninih gaćica i želje da se u njih uvučem. Kurac mi je bio čvrst i nelagodno stegnut u farmericama, gotovo do malog, slatkog bola.

Stigao sam na dogovoreno mjesto gdje su već bili moj prijatelj i jedan od klijenata, koji je, sav crven u licu, nešto objašnjavao.

"Brate izvini, sad sam i ja saznao, kljent kod koga je laptop sa svim podacima je još na beogradskom aerodromu. Otkazali su let zbog nekog kvara na avionu, i stiže tek oko 14 sati. Mogli bi početi sa poslom tek predveče, ali to nam je kasno, mislim da je bolje da ga odradimo ujutru... Izvini, ovo je baš bilo bez veze!" Prijatelj mi stežući ruku, nekoliko puta još ponovi svoje izvini.

"Ajmo na piće, pa da vidimo što ćemo." rekoh kratko. Nismo se puno zadržali, složivši se obojica da je bolje da se vratimo kući, pa sjutra da počnemo, jer bi ostavili čitavu noć da završimo posao, a time povećali rizik od grešaka.

Pogledao sam na sat: 8:35. Još je jutro, ali Podoričke vrućine će brzo početi. Krenuo sam nazad i nesvjesno se mašio telefona, listajući broj svoje žene. Pozvah je, a onda odmah prekidoh vezu, nadajući se da nije ni zazvonio. "Zašto bi je budio, neka se barem ona naspava."

Na cetinjskom stopu, pokupio sam mladi par, koji se živo raspravljao do Podgorice o sinošnjoj predstavi u Zetskom domu. Studenti akademije, nema sumnje. Površno sam se uključivao, ali vrijeme je brzo prošlo uz njihovo neprstano čavrljanje.

U 9:15 sam već bio na parkingu prodavnice, u blizini naše kuće. Kupio sam novine i neke sitnice i dok sam ih ubacivao na sjedište, vidjeh na dvorišnim vratima, dva mladića kako čekaju nakon što su uredno pozvonili. Vrata se otvoriše i oni jedan za drugim uđoše, nestajući iza velike žive ograde. Ulazna vrata i kuća bili su sakriveni iza ovog rastinja na koji smo posebno bili ponosni.

Momci, dva brata iz nekog grada na sjeveru, studenti na ekonomskom fakultetu, doselili su se u kuću pored naše početkom fakultetske godine. Nismo ih često viđali, ali uvijek su bili vedri i ljubazni, i javljali su se srdačno. Nekoliko puta sam, dok smo prali automobile ili radili nešto oko kuće, razmjenio par rečenica sa njima iz kojih sam saznavao po neki, možda nevažan detalj. Ana bi im se obično ljubazno javila ili odgovorila na pozdrav i to bi bilo to.

Zato mi je bilo neobično to što vidim da ulaze u kuću. Zaključao sam vrata vozila i lagano krenuo prema kući, osjećajući da mi srce kuca brzo i oštro. Ušao sam na mala, sporedna vrata i tiho prišao kući. Pomislih da izgledam kao lopov u vlastitom dvorištu, ali umjesto da uđem na glavna vrata, neki crv mi nije dao mira i tiho sam se prikrao prozoru. Provirio sam kroz poluotorene škure.

"Evo kafice..." začuh crvkutavi glas svoje žene. Momci su sjedili za stolom a ona je, obučena u uske helanke prekrivene ljetnjom, lepršavom bluzom nosila na tacni kafu i vodu. Momci zahvališe.

"Ništa, ništa mala zahvalnost za vašu pomoć!"

"Ma, svako bi vam se našao pri ruci, nije to ništa." reče jednan od braće, niži ali ljepšeg lica i građe od onog krupnog, sa velikim šakama koje su bile potpuno i neobično velike."

"Ih, ne bi baš svako. Nemojte se naljutiti, ali današnji klinci nisu što su nekad bili." reče ona sjednuvši preko puta njih dvojice.

"Eh, komšinice, nismo mi baš toliki klinci" reče niži mangupski.

"Haha, ne, daleko bilo, nego ja tako kažem."

"A niste ni vi starija gospođa, pa da ne razumijete mlade ljude. Tek ste stupili u tridesete iako izgledate mnogo mlađe!" mladić udijeli kompliment, koji je, iskreno, bio potpuno istinit.

"Laskavče! kakva je kafica, probajte da se ne hladi!" reče ona i dalje cvrkućući svojim glasom.

Ubrzo, pričali su kao stari prijatelji i razgovor pođe u različitim pravcima, najviše o fakultetu, planovima, kako su doživjeli Podgoricu, kakva su zanimanja i hobiji - tako da sam počeo da se dosađujem. Nije se dešavalo ništa bitno, osim što je Ana jednom otišla do kuhinje, i poslužila svježe voće na sto i kolače. Njen odlazak u kuhinju, mlađi brat je ispratio pogledom munuvši laktom starijeg u rame i nešto mu tiho dobaci. Klasična muška reakcija. Pomislih kako je sigurno komentarisao Anino zategnuto dupe i vretenaste noge.

Kako je razgovor nastavio u dosadnom smjeru, prekorio sam sebe zbog sumnji i taman kada sam krenuo da idem, začuh Anu kako mijenja razgovor:

"Nego momci, da vas pitam: još nikad nisam vidjela da vam dolaze cure u posjetu. Znate kakvi su studenti, sami u stanu, idealna prilika da se dovode djevojčice..." sada se ona mangupski nasmješila.
"Pa, nemamo baš vremena za djevojke, ima puno da se uči..." reče mlađi. Stariji je kao i obično, ćutao ili šturo govorio, više odgovarao.
"Ih, kako to nema se vremena za djevojke.. za to uvijek mora da se ima vremena!" reče ona.
"Ma nema... vjerujte... A i ako ćete iskreno..." mladić zaćuta naglo i obori pogled.
"Šta iskreno?" upita moja žena
"Ma ništa, bez veze pričam, ništa.." mladići se zagledaše i oboriše opet pogled.
"Ih, recite slobodno! šta je to toliko iskreno?" reče Ana znatiželjno...
"Pa..." pogledaše se. Stariji klimnu glavom mlađem.

"Pa, kao što ste rekli, današnje djevojke nisu baš ni nalik vašoj generaciji."
"Kako to mislite?"
"Pa, nekako su površnije, prazne... nema ništa uzbudljivo na njima."
"Ali su mlade i lijepe... a i veoma atraktivne, moram da primjetim." reče ona.
"Ma, to je samo tijelo. Nema ništa što nas uzbuđuje kod njih... mi više maštamo o ... o..." opet stade.
"O čemu?"
"Pa, o zreloj ženi, o ženi koja ima nešto posebno, neki život iza sebe, iskustvo. O ženi kao što ste vi."
"Ma dajte, pored tolikih djevojaka vi baš razmišljate o starijim ženama."
"Pa ne baš o toliko starijim. Evo, vi na primjer: Vi ste zgodnija od većina djevojaka koje poznajemo. Imate nešto posebno, i izgledate fantastično. Stalno pričamo o vama od kako smo se doselili..." reče mlađi brat.
"Pričate o meni? Stvarno? Šta pričate?" Anino lice se blago zarumenilo.
"Pa ono... kako ste lijepa žena. Uvijek dotjerana, i nekako... nekako tajanstvena, nedokučiva."
"Ih, pa vi baš pretjerujete."
"Baš ne pretjerujemo. Vi ste uvijek ljubazni, ali uzdržani. A opet, plijenite. I još ste udati.... nedostižna žena."
Za trenutak ućutaše.
"Pa nisam baš nedostižna. Evo sa mnom može sasvim lijepo da se priča. Uvijek možemo da popijemo kaficu..."
"NIsam ja mislio tako..." mlađi brat se zajapuri u licu.
"Nego kako?" upita moja žena.
Mladić zaćuta.
"Uvijek pričao o tebi šta bi ti radili." oglasi se stariji brat, po prvi put a da ga niko nije ništa pitao.
"Ne shvatam, kako misliš ta bi mi radili?" upita ona.
"Kako bi te jebali." reče on kratko.

Nisam mogao da vjerujem ušima šta čujem. Srce mi zalupa brzo i jako. Ana je gledala u jednog pa u drugog, širom otvorenih očiju. Pomislih u sebi, sad će da ih hladno isprati prema vratima, kako to ona umije kada je neko nepristojan u njenoj blizini ili na poslu.
"I?." reče prigušeno i promuklo.
"Šta i?" upita mlađi.
"Kako bi me jebali?" reče ona ugrizavši se za donju usnu.
Mlađi gotovo trenutno ustade, uze je za ruku i podiže sa stolice... prišao joj je i lagano, gotovo ovlaš poljubio u usnu. Ona je stajala, a on ponovi isto. Ona blago razmaknu usne. On nastavi da je ljubi, milujući joj kosu i ona poče da uzvraća. Stariji brat je sjedio ne mijenajući ništa u ponašanju kao da se pred njim ništa ne dešava.

Osjetih bijes i nalet želje da uletim u kuću i napravim karambol, ali neko užasno jako uzbuđenje mi nije dalo mira, želio sam da vidim šta će dalje da se desi.
Njih dvoje su se već uveliko i strastveno ljubili. Mladić je čvrsto uhvatio objema rukama za dupe čvrsto je hvatajući. Nježno, ali odlučno, uhvatio je za kosu i natjerao je da se spusti na koljena. Ona je širom otvorenih očiju gledala pravo u njegovo lice.

Otkopčao je farmerice polako i izvadio kurac, tik pred njenim licem. Ona ga uze u ruku i poče lagano da ga ljubi i oblizuje. Mladić je zabacio glavu i uživao dok ih je stariji brat posmatrao.
"Jeste li ovako zamišljali da vam pušim kurac?" upita ona.
"Da, odlična si. Tako ga dobro pušiš." reče mlađi brat.
Stariji brat se trljao po kurcu preko farmerica gledajući i dalje bez pomjeranja šta se dešava.
Moja žena je halapljivo gutala kurac mlađem bratu.
"Hoću da me rasturite!" reče kratko.

Tada joj priđe i stariji brat, i kao da su krpice, ogromnim rukama joj potrga odjeću, svuče helanke i ostavi moju ženu u gaćicama. Skide svoje farmerice i uskoro su svi bili skoro goli. Tada stariji brat dade mojoj ženi do znanja da mu svuče boskerice. Pred njenim očima se pojavi ogromna kurčina i još veća jaja, koja su bila tako velika i prošarana žilama da ih je ona gledala zadivljeno i u čudu.

Halapljivo je počela da ih ljubi masira i navlači usta na njegov ogromni kurac, čiji glavić joj je ispunjavao usta.
On je snažno uze u naručje i kao perce upita nešto tiho, našta mu ona, ošamućenog pogleda, pokaza u pravcu naše spavaće sobe. Odnio je tamo, dok ih je mlađi brat pratio.
I ja brzo i tiho dođoh do prozora spavaće sobe, gdje je pogled bio još bolji. Kurac mi je gotovo eksplodirao u gaćama. Brzo sam ga izvadio, i drkao gledajući kako će mi mladi studenti, dva brata, jebati ženu.

Ona je legla na leđa, i prvi je krenuo da je jebe mlađi brat. Stariji je stajao pored njene glave i kurcem je udarao po usnama i licu i trpao joj ga u usta. Mlađi brat je jebao sa nogama podignutim oko vrata, natežući je do jaja.
"Ah kako me jebete, kao zadnju drolju" reče Ana u ludilu.
"Ti i jesi drolja, kladili smo se da ćemo da te jebemo i da si obična droljica iako se praviš da si fina dama. To nas je izluđivalo." reče stariji brat.

"Da li me onda jebete sada kao kurvu?" ona prostenja.
"Da, kao drolju. Kao kurvu." reče stariji brat i uvali joj kurac u usta.
"Uvijek si tako fina, mirisna. Tako pristojna i dobra. Znali smo da iza tako fine gospođe mora da se krije dobra kurvica, željna kurca!" reče mlađi brat, navlačeći je na kurac.

"Sigurno je da ti kurac od muža nije dovoljan, vidi ti se u očlima da ti treba još koji komad za tvoju pičku!" reče joj stariji.
Nikada ne bih ni pomislio da moja fina ženica može da bude ovakva drolja i da bi se ovako jeftino pojebala. Ne samo meni iza ledja, nego uopšte da joj ovako nešto ne bi palo na pamet. Ali, sada sam vidio da bi, itekako. Da joj je pička željna mnogo više kurca i jebanja od onoga što sam ja mogao da joj pružim.

Mlađi brat joj uz glasano stenjanje svrši po stomaku i odmače se od nje, a stariji je, kao pero, okrenu na stomak, i naguzi.

"Sad ću da ti rasturim pičku." reče opet kratko i u već razrađenu pičku, bez pardona, sruči joj ogromnu kurčinu sve do još većih jaja. Ona zastenja i poče da ga moli da je jebe, da je rasturi i joj napuni pičku.
"Jesam li ti dobra drolja? hoćete li stalno da me jebete?" upita u bunilu.
"Dobra si, kurvice. Jebaćemo te kad god poželiš." reče stariji brat.
Navlačio je na kurac bez milosti, snažno i brzo. Svršavajući ona poče da se previja i navlači na kurac od zadovoljstva.

"Kako me dobro jebeš. Kako ti je dobar kurac!" reče mu moja žena.
U sledećem trenutku, i on poče da svršava puneći joj pičku. Vrelina joj ispuni utrobu. Nikada nije primila toliku količilnu sperme u svoju pičku, koja ubrzo poče da joj curi iz pičke niz butine. Praznio je u nju svoja ogromna jaja.

Kada se ispraznio, nije stao na tome. Legao je na leđa, i pustio je da ga zajaše, dok joj je mlađi brat trljao sise i uvalio joj kurac u usta. Pušila ga je pohotno i nabijala se na kurac. Još jednom je svršila vičući nekontrolisano.
Ostavili su je izjebanu na krevetu, obukli se i krenuli da idu. Na vratima od sobe, stariji se okrenuo i dobacio joj:
"Ovo je samo početak. Mjesecima maštamo kako te jebemo, tako da imamo još mnogo želja koje treba da nam ispuniš."


Otišli su, a ja sam tek tada shvatio da držim kurac u ruci i da sam obilno zalio zid kuće. Drkao sam kurac dok mi dva studenta jebu ženu na moje oči. Sačekao sam da odu, i polako se vratio do kola, provozao se po gradu i vratio kući.

Zatekao sam je kao i obično, vedru i nasmijanu.
"Ljubavi, otkud ti tako rano?" reče mi.
"Otkazali su mi posao za sjutra, bez veze sam išao do Cetinja." rekoh nemarno.
"Nema veze. Ja imam novi projekat o kome ću da pišem." rekla je kao da se ništa ne dešava i sočno me poljubila.

"Jesi li doručkovao, hoćeš da jedemo zajedno?" upita.
"Ne." rekoh kratko.
"Šta želiš? Hoćeš da prošetamo?"
"Hoću da te jebem." rekoh, skidajući košulju.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Zanimljivo... Rado bih se upoznao i družio sa vama

Korisnik

Ime je izmišljeno naravno... prvo sam napisao Jelena, ali vidio sam da na sajtu ima dosta priča sa imenom Jelena pa sam promijenio ime.. na jednom mjestu mi je promakla izmjena Smile

Korisnik

Fascinantno je kako tako osmislite čitav scenario, konverzaciju, scenografiju i večito padate na imenima likova.
Zašto bre tri puta Ana, jednom Jelena, pa opet Ana? Grin