Moj Prvi Put (3.Deo Nove Avanture)

Želim svima da se zahvalim, jer su prvi i drugi deo super prošli. Zatrpan sam porukama, pa izvinite ako nekom ne odgovorim.Inače, slobodno šaljite zahteve za prijateljstvo, svakog prihvatam. Hvala na lepim porukama i podršci, čitam vaše poruke i presrećan sam. Sada da ne dužim, počnimo sa 3.delom, uživajte :)

Nakon nekog vremena Marko i ja smo postali sve bliži, nismo baš bili u vezi. Ali smo bili baš bliski drugovi, u školi smo bili veoma bliski. Ali smo se trudili da to bude u normalnim količinama, kako ne bi neko posumnjao šta radimo u četiri zida hehe. Na testovima sam uvek pomagao Marku, pisao mu puškice, govorio rešenja, par puta sam mu radio testove. A on me je branio i štitio od svega. Sve više smo se zbližavali, želeo sam sam da budemo u vezi. Želeo je i on, ali živimo u takvoj sredini gde je ti prosto nemoguće i mora da se skriva. Mada mi smo ipak bili u nekoj vezi, drugarskoj. Među nama je vladala ogromna strast. Prebacio se u moje odeljenje, pa mi je postao još bliži, to sam zaboravio ss naglasim . Na svim časovima smo sedeli zajedno. Često je imao običaj da prebaci, svoju nogu na moju ili ja na njegovu. Dok sedimo i prepisujemo šta piše na tabli.Obojica smo bili biseksualci i u tom periodu smo imali devojke. Ne, nije postojala nikakva ljubomora među nama, jer smo postali najbolji drugari i najveća podrška jedan drugom.Bili smo samo prenapaljeni klinci.Mislim to što smo imali devojke nam je imponovalo, jer smo svakako bili lepi. A i uz to šetali najbolje cice u školi. Tako da smo neometano mogli da uživamo jedan u drugom :). Bili smo mladi, željni avantura, da proširimo vidike i probamo razne nove stvari.Jedno veče, prespavao je kod mene. A pošto sam imao samo jedan krevet, morali smo da ga delimo :)

Želeo sam sada da ja promenim ulogu, da budem aktivan to jest da ga dominiram. Jer smo obojica imali dobre kurčine kao stvorene da uđu u rupu :). Predložio sam mu to, dok smo gledali neki film i on se složio. Gledali smo neki horor i u tom trenutku, on se malo trgao i uplašio.Stegao mi je ruku jako od straha. A ja sam u tom trenutku bio napaljen, kita mi je pucala čak i na pomisao na njega. Ugasio sam komp, zamračio prostoriju, sačekao par minuta da moji legnu i krenuo u akciju.

Gurnuo sam ga na krevet, legao na njega i krenuo da ga ljubim tako strastveno da su nam noge klecale. Ljubio sam ga, izvijao je svoje mlado i atletsko telo nada mnom. Izluđivao me je, nenormalno me je palio. Gledao me je zavodljivo u oči sa njegovim crnim očima kao noć, kao da je shvatio da će biti razvaljen. Ljubili smo se sve jače, mesio mu guzu preko šorca i ubacivao prst. Bio je baš uzak, nikad nije primao. Ali to mi mije umanjilo želju da ga razvalim i dam mu porciju moje pomodrele kurčine koju zaslužuje hehe :)

Ubacivao sam mu prst sve brže, dok sam ga ljubio i grizao po vratu. Pljunuo sam na jos jedan prst i sada ih je imao dva u sebi. Malo sam ga jebao prstima, išli smo polako, želeo sam da uživanje sa mojim Markom traje što duže. Okrenuo sam ga na stomak, pljunuo na guzu i krenuo da je ližem. Pružao sam mu zadovoljstvo kakvo nije mogao ni da sanja. Lizao sam je halapljivo, njegovu malu pohotno guzu. Dok sam je lizao gurao sam prste i šamarao je, ložilo me ds čujem njegovo stenjanje. Imao je crvene tragove na guzi, ujeo sam ga i napravio mu ogromnu ljubičastu šljivu. Imponovalo mi je, postao sam jedan od najpoželjnijih momaka u školi, a sada imam priliku da domimiram tipa na kojeg se ložim od kada sam ga video. Prebacio sam ga na sebe, i polako ga nabijao kako bi osetio svaki cm moje kurčine. Jer sam shvatio da je nevin i da bi možda verovatno krvario zbog veličine i debljine mog kurca. Pa sam rešio da idem polako, da uživa dok se ne privikne. Gurao sam mu glavić i jebuckao ga par minuta, držao sam ga za bokove i lagano nabijao. Ljubio me je sve jače i jače, shvatio sam po njegovom stenjanju da uživa i da mogu slobodno malo jače da ga jebem. Gurnuo sam mu do jaja odjednom, imao sam osećaj da ću da slomim kurac. Nikad ništa tesnije nisam jebao. Ali ta toplina je bila neverovatna, kurac mi je pulsirao u njemu. Ispustio je blagi krik, pa sam mu gurnuo jezičinu do kraja kako ne bi probudio moje.Krljali smo se tako nekoliko minuta, dok sam sve vreme ubrzavao sa jebanjem. Sobom su odzvanjali naši uzdasi, moja jaja kako udaraju njegova. Osećala se neobjašnjiva strast. Jahao me je sve jače i jače, nisam morao više da ga nabijam.Nabijao se sam krvnički, sve jače i jače kurčina mi je balavila ispuštala je precum.Drkao je kao lud, Po njegovom izrazu lica shvatio sam da će da svrši. Kao rafal je svršio 6,7 ogromnih mlazeva po mom stomaku. Ubrzavao sam, čupao ga za kosu i ispuštao zvukove shvatio sam da neću još dugo i da još malo svršavam. Skinuo sam ga sa kurca i naterao ga da poliže svoju spermu sa mog stomaka. Lizao je, oblizivao se kao da je želeo još. U sebi sam pomislio sada kada svršim ugušiću ga hahah. Postavio sam ga da kleči ispred mene i nemilosrdno ga karao u usta, karao sam ga sve brže. Moja muda su ga šljepala po bradi. Grizao sam donju usnu i upozorio ga da se spremi. Svršavao sam, trzao sam se bar jedan ceo minut. Osetio sam kao da fontanu mleka prskam u njegovim usnama. Gutao je sve ali žu je dobar deo curio niz bradu i niz usne. Uhvatio sam taj deo prstima i gurnuo mu u usta, lizao mi je prste i čistio ih od sperme. Poljubio sam ga. Obukli smo se i preumorni od našeg divljeg seksa samo zaspali.Ležali smo na boku, ja sam bio iza njega. Primetio sam da nesto mumla u snu, pa sam ga zagrlio za struk od pozadi. Da zna da ga čuvam i da ću uvek biti tu za njega.

Hvala vam puno na čitanju, pišite komentare i utiske. Do sledeće priče, puno pozdrava :).

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

postavi vise sledeci deo, inace da sam ja iz BG-a sigurno bi ti se javio, hot si previseee

Korisnik

Odlična. Nastavi drug da iznosiš doživljaje kroz priču. I samo napred bez ustručavanja. Čestitke od mene.

Korisnik

Hvala puno, drago mi je da sam pomogao!!! Inače priča ima 7 delova. Ovo je treći, razmišljam da četvrti deo objavim malo kasnije pošto će biti malo duži Smile

Korisnik

Super priča dok sam čitao priču pravo sam se uzbudio svaka čast