Kuma i ja

Ovo pišem uz saglasnost kume moje. Inače lepe sarmantne crnokose zenice, sa lepim plavim okicama, grudima čvrstim taman za šaku, malom čvrstom guzom.

Ova naša prva avanturica se desila pre 10 godina februara 2010.

Kum i ja smo radili na istom poslu, taj dan smo radili zajedno, dežurni bili u firmi, stim pošto nije bilo naročito posla bio je dogovor da ja dođem kasnije na posao, pošto sam dan pre bio na jednoj svadbi. To jutro me je kum nazvao i rekao mi da kada krenem svratim do njega kući i pokupim njegov lap top, pošto je on već bio na poslu a nije ga poneo. A ja pošto prolazim pored njihove kuće da svratim.

Usput kad sam krenuo taman sam rekao kumi da stavi kafu i da joj pokažem slike sa svadbe pošto ne žurim na posao. Kuma me je na vratima dočekala u tirkiznom bade mantilu koji joj je bio do kolena, što me je već tad malo počelo da pali. Ušao sam i seli za što u trpezariji, gledala je slike i pričali doživljaje sa svadbe od prethodne večeri na kojoj sam ja bio. A i bacao pogled na nju u bade mantilu pošto su joj izvirivale njene lepe grudi a i zgodne nogice su joj se lepo videle. Tada mi je spomenula uz priču da se tetovirala, tetovirala je delfina, što do tad nisam znao, tražio sam da ga vidim. Rekla mi je kume pa na malo je nezgodno mestu, al posto si mi kum tebi cu ga pokazati. Delfin joj se nalazi na levoj preponi tik uz gaćice, kada je rrazvezala svoj bade mantil bila je u plavim cipkastim gaćicama i istom brusu, prokomentarisao sam samo: "Uf kumo predobra si, a taj što te tetovirao morao je da malo i više vidi." Kuma se nasmejala i rakla pa da, a i morao malo da pipne. Tada sam joj rekao da bi i ja pipno. Zacutala je jedno par sekundi i onda sok blagi šamar ic pa strastveni poljubac u usta. Tada su stvari počele da se otimaju kontroli počeli sm da se ljubimo i vatamo bez razgovora samo me je ufvatila za ruku i povela u njihovu spavaću sobu. I onda mi rekla:

"dovrši što ti kum nije dovršio jutros, a ovaj trenutak čekam već 4 godine, 4 godine od kad se znamo ja tebe želim"

Poce ssam ga je ljubim po vratu i lagano se spuštam ka gole ka delfinu preko njenih grudi dok sam joj skidao brus. Onda sam joj par minuta ljubio stomak i prepone dok sam joj skidao gaćice. Krenuo sam da joj lizem pickicu kada me je zaustavila i rekla:

"nemoj pre nepunih sat vremena ju je tvoj kum napunio spremom."

Na šta se ja nisam obazirao imala je tako čudan ukus, a ona je u tom trenutku počela da svrsava. I krenula da se uvija i podvlači ispod mene da bi bili u pozi 69 kroz par minuta njenog pušenja ja sam svršio u njena slatka usta. Ali mi kita ni dalje nije padala. Onda smo se nekako vratili u misionarsku pozu kada sam joj ga stavio u njenu vlažnu i izrazito usku picu, počela je da se uvija i glasno stenje, par minuta smo se tako pričali kada sam se ja odigrao stavio njene nogice na moja ramena i krenuo snažno da je navijam. Samo mi je rakla da nastavim što duže mogu da je tako prcam. To je sigurno trajalo nekih 10 min. Kada se ona okrenula i došli smo u tu pozu da ona bude gore i da je počela da se navija na moju kitu, a ja da joj mesim njene čvrste grudi. Ubrzo sam joj rekao da ću svesti a ona se ne obazirući na to nastavila da se navija i da mesa i samo rekla

"To kume, ja vec svrsava, a ti me kume napuni"

Poce ssam da svrsava u nju, ona je samo legla preko mene i rekla nemoj ga vaditi dok se malo ne omlitavi. U tom trenutku je njoj zazvonio telefon bio je to moj dobri kum i rekao joj svratice kum po lap top. Ona mu je rekla evo taman ušao, Da pregledam slike pa cu ga pustiti da se ne smaraš na poslu sam.

To su pričali dok sam ja bio još u njoj.

Posle sam se na brzinu sredio i obukao ona samo onako gola ogrnula bade mantil. I rekla kume ovo je bilo fenomenalno ponovicemo nekada opet. Nasmejao sam se i kliknuo glavom i rekao "sigurno kumo" .

Kad sam stigao na posao pozdravio sam se s kumom i dok je on gledao slike pohvalio mi se kako je pre posla imao seks pa moze lagano da radi, ja sam mu rekao: "i ja sam kume isto pre nego što ću doći jebavao".

Nije tada ni sumnjao da samo istu pričali. On je mislio tada da sam ja sa mojom ženom imao seks.

Par godina posle je saznao da sam mu jebavao ženu. Al ne za ovaj slučaj ne zna. Posle smo imali trojku zajedno kuma, kum i ja. (al to u nekoj drugoj priči)

Sve ostaje u krugu kumstva. Kao on i moja žena što su se prcali. Pa mi se kum ispovedio (i to u nekoj drugoj priči)

Izvinjava sse na dužini priče, al tako je.

Kategorija:
Strejt erotske priče