Borilacke vestine

Vidjao sam ga u banjickoj sumi, djavo mi nije dao mira i morao sam nekako da saznam vise od njemu...

Uspeo sam da ga pronadjem na instagramu, trener borilackih vestina - nasao sam i teretanu u kojoj je radio i u kojim terminima je drzao trening...

Izabrao sam poslednji termin u danu, da odem na probni trening.

Kada se sve zavrsilo, ostao sam da razgovaram sa njim dok su drugi otisli pod tus. inace stariji od mene ali ne mnogo, ima zenu i cerkicu od 5,6 godina (sudeci po instagramu). Pricali smo o fizickoj spremi i treningu, ja sam rekao da sam u losoj formi a on da vidi u meni potencijal i da ce me dovesti u red.

Trenirao sam vec nekoliko nedelja tako kad sam se na jednom treningu pojavio samo ja - sve vreme se posvetio meni. Tokom treninga mi je rekao da je sranje sto uvek kratko pricamo posle treninga, da smo vec ortaci i da odemo na pice da se ispricamo.

Tako je i bilo. Posle treninga brzo tusiranje i u kafic, inace, nisam mnogo gledao u njega u svlacionici da ne bude providno ali sam mu video kitu nekoliko puta. Kita prosek, ni velika ni mala ali uvek savrseno obrijana.

taman sto smo seli na pice zvoni mu telefon. Brate moram do gajbe, zena i cerka su kod njenih a ona misli da je ostavila ukljucenu peglu. Ajde kreni sa mnom pa mozemo kod mene da zablejimo.

ulazimo u kucu, njegovi zive u prizemlju a sa pdvojenim ulazom se odlazi na gornji sprat gde zivi on sa zenom i cerkom. Lepa gajba.

ja sam seo, odmah mi je dao pivo i ukljucio tv. On se vrzmao po kuci, presvlacio i na kraju seo.

seo je samo u boksericama i bez majice, kaze vruce mu je. Inace, savrseno je gradjen, nije maljav, ima osmeh od milion dolara i mindjusicu u uvetu. Rece mi - zgotivio sam te za kratko vreme, ali sam te provalio jos prvi trening. U tom trenutku me uhvati za butinu i krene ka meni. Srce mi je lupalo sto zbog uzbudjenja stp zbog straha.
ipak, usledio je socan poljubac.brzo sam prihvatio igru, moja ruka je vec bila na njegovoj kiti. Trljao sam je preko belih bokserica. Vec su bile vlaze i odlucio sam da ih sklonim. Iskocio je siljati kurac, ni nalik na onom u teretani - dignut je bio veliki sa manjim glavicem. Na srediti nekako debeo, jako interesantna kita.

Drkao sam mu lagano, on se smeskao i zabacivso glavu iza. Ruke iza glave da vidim svu njegovu snagu. Ljubio sam mu bradavice, jako brzo je svrsio. nakon toga nije bilo neprijatno, samo mi je rekao da je bi i da obozava seks. Predlozio mi je da sa njim jednom odem u spa na banjici gde njegovi ortaci dovode kurve.

Jedva sam cekao....

Kategorija:
Gay erotske priče