Naše

Ide mi u susret.

Sa te udaljenosti, gipkog hoda, vižljastog tela, tako obučen, liči na dečaka... Njegov osmeh prekriva lice dovodeći ga potpuno u sklad sa telom. Dok se približava, ispod osmeha tražim znakove umora . Pronalazim ih tek u okicama kad se dovoljno približe, u onom radosnom, pogledu iza divnog sjaja zadovoljstva zbog dobro obavljenog polsa i kompletno ispunjenog dana. I znam da je ono što ga krasi i čini tako privlačno mladim upravo neiscrpna dečačka energija kojom pristupa svakom novom izazovu ne štedeći sebe ni malo, glad za znanjem i sposobnost i želja da se bezrezervno posveti svemu u čemu se nađe.

On ništa ne otaljava.

I meni se to dopada.

Razmenjujemo tiho „Ćao“ uz onaj kratak , ali sasvim lični pogled u kojem je sva radost zbog susreta, sva naša bliskost i neskrivena želja.

Poljubac ostavljamo za kasnije, sasvim neprimetno me uzima za ruku i od tog trenuka i simbolično i suštinski puštam da me vodi...

Hodamo usklađeno, razmeenjujući vrlo malo reči i jako mnogo misli...To su oni trenuci neobjašnjivog, iskonskog sklada u kojem se osećate sasvim prirodno, potpuno ogoljeno i beskrajno udobno.

Polako se gube zvuci i mirisi grada, a sve više miriše šuma .

I dalje nam se fizički dodiruju samo ruke. Moj desni dlan je u njegovom levom, potpuno lagano prirodno, skladno... jednako kao što osećem sebe u njemu i njega u sebi. Skrećemo sa glavne staze malo dublje u šumu. Zastaje, okreće se prema meni i lagano spušta poljubac na moje usne. Već u nekom sledećem trenutku njegove usne halapljivo grabe moje, moje grabe njegove, jezici se dodiruju divlje, ruke šaraju po telima...

Čuju se koraci i glasovi... kao da su iz nekog drugog prostora i vremena, ali se on polako odvaja i povlači me za ruku... na još jednu sporednu stazu. Sada smo sami... i tako se i osećamo.

Smešk se sa usana razliva po licu... pa dalje... osećam da mi njegov osmeh preplavljuje telo, da moj klizi po njegovom. I pokreti postaju smeliji, nestašniji, poljuppci još žešči, zahtevniji, gladniji.

„Želim te“ šapuće svaki milimetar njegove kože kad je dodirnem...

„I ja tebe želim“ odgovara svaka pora mog tela.

Lagana letnja odeća je ili skinuta ili sklonjena tako da su na tela slobodna da upiju jedno drugo. Dodirima, pokretima, prepuštanjem.

Kada se moja ruka spusti i zavuče ispod bokserica uz neopisiv užitak tog prvog dodira i početka Njegovog buđenja, ćujem prijatan zvuk uzdaha. Spuštam se niže niz njegovo telo uživajući u poljupcima koje ostvljam sve dok mi se kolena ne nađu na mekoj travi a kurac na usnama.

Lagan poljubac na sam vrh, pa kruženje usnama, lagano lickanje pa nežno obuhvatam glavić. Šakama mesim čvrstu mušku guzu i ne prestajući da ga mazim pratim ritam gutanja.Obožavam kada se promene dešavaju u ustima: čitav je unutra bez problema da bi se posle nekog vremena mučila da usnama dođem do korena. Treba mu za nijsansu više vremena nego inače da se sasvim uspravi i učvrsti čime nedvomisleno pokazuje umor. Prijatno mi dodiruje grlo... malo posle počinje da žešće udara... toliko da se povremeno zagrcnem, ali nastavljam. Pogledi nam se sreću, „Dođi!“ šapne nežno, povlsči me tako da se uspravim, okreće me od sebe i blago gura prema najbližem stablu. Spuštam rukena stablo, isturam guzu prema njemu, sagne se da proveri stanje. Povlači suknju na gore, gaćice već odavno nemam. Spošta jezik i izaziva drhtaj čitavog tela. Vrela sam i mokra više nego dovoljno. Uspravlja se, prislanja kurac i gura... Osećaj je vrhunski lep... naš... ali prodor izostaje. Ne smeta mi. Okreće me, ponovo kleknem i lagano ga uzimam u usta. Ponavljam pokrete od malo pre... uzdiše... spušta šake na moj potiljak i preuzima kontrolu. Posle samo par pokreta se vraća u punu formu ali mu ovog puta ne dopuštam da prekine. Nastavljam... Nema mesta za celog... udara mi u grlo, zagrcnem se... ali ne prestajem. Pogledi nam se sretnu povremeno i prepoznaju potpuno. „Uh... dušo... mmmm...“ otme mu se povreemeno dok se ja borim za vazduh i ne dopuštam da izgubim ritam. „Napuniću ti usta... ako smem?“ kaže... a zna i on da mu je sve dopušteno. „Aaaaaa... mmmm... uffff...“ , ispušta glasnije i nekontrolisano dok sperma šprica po mom grlu i ustima... Sisam do poslenje kapi...lickam ga, sklanjam jezikom sve tragove i tek tada se uspravljam. Ljubi me žedno tragajući za svojim tragovima u mojim ustima, upijajući pomešane ukuse i mirise, skupljajući gladno svaku zaostalu kap.

Nije trebalo ništa da kaže. Ništa da objašnjava.

Iscrpljeno se spušta na oboreno deblo i seda, povlečeži me za sobom.

Opkoračim ga i sedam mu u krilo, licem u lice. Osmeh preko čitavog lica... onaj osmeh koji uvek poželim da čuva samo za mene... prenosi svu toplinu i lepotu doživljenog. I samo jedan pogled na njegove okice koje su potpuno otvorene do najskrivenijih dubina dovoljan je da toplina prostruji i kroz moje telo, stvarajući veličanstvan drhtaj emotivnog orgazama... čistog, potpunog, savršenog.

Umoran je, iscrpljen.. ali potpuno opušten, veseo, radostan.

Razmenjujemo reči... misli, poljupce, dodire. Naša bića su u zagrljaju, prepletena, uživaju... isto kao i naša tela. Dodir ostaje nepromenjen i nakon što se u nekom momentu podigne, navuče pantalone i zakopča sve do kaiša. Navika.. Ne smeta mi. Smejem se, sedam pored njega, spuštam mu glavu na rame. Posle se pomerim i kleknem izmedju njegovih nogu pa spuštam glavu do njegovog krila... Lagano se igram rukom preko pantlona, tik uz svoje lice. Pogledi nam se sreću... povlači me gore: „Ne... ne možeš ga dobiti tamo gde želiš, a to nije položaj u kojem želim da budeš“ izgovara. Ne slušam ga. Ostajem da klečim, nastavljam da se igram i samo šapnem: „Otkud ti znaš šta ja želim? Opusti se... možda i saznaš“

Ovog puta mu lagano lickam sve... od vrha kurca do jaja... pa se zadržavam na njima uzimajuži jedno po jedno u usta... i osećam kako se opušta i prepušta. Strpljivo ga mazim jezikom, usnama, čak blagoo i zubima... puštam ga da se lagano podiže dok se bavim mudima. Češe mi se uz obraz... dopada mi se to pa ponavljam pokrete sve dok ne spustim usne oko glavića dok lagano jezikom mazim vrh. Spuštam se pokušavajući da zadržim pogled kroz koji delimo sve naše najintimnije, najbliskije i najlepše dodire. Hvata me za glavu i snažno je navlači na svoj kurac. Dopuštam mu da nastavi čak i kad počnem da krkljam... Spremno i srećno dočekujem i ovaj vrhunac gutajući žedno spermu koja mi se razliva direktno u grlo.

Povlači me sa obe ruke prema sebi, ljubi ovog puta nežno. I ne treba ništa da kaže... Konačno shvata da delimo zajednički užitak i da je njegovo zadovoljstvo moje jednako kao što je moje njegovo...

Osmeh koji dobijam nakon poljupca na rastanku i utpanje u dubinu njegovog srećnog pogleda ostaju sa mnom kao neprocenjivo dragocen vrhunac doživljenog...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

I ova prica ti je savrsena!

Korisnik

Priče su predivne! Nisam tako nešto video ovde! Bravo!

Korisnik

Divno si napisala, očaran sam.
Čista desetka