》 Opet sam mu dozvolio sve 《

Prvo smo bili ljubavnici. Docimeri koji su preko gay stranica skapirali da su obojica gay susjedi koji žive vrata do vrata. Zatim smo se tucali skoro svaku noć, da bi na kraju to prestalo biti samo seks. Bila je ljubav. Čudna, nikako klasična, možda ne ni ona prava ali privrženost je postojala. Empatija. Onda smo postali "momak i momak". Nismo se vodili za ruke ali skupa smo živjeli. Djelili tajne, krevet, mirisali kožu jedno drugome, išli u šoping, ispijali kafe... Sada više nismo skupa. Duga je to priča... Ali opet je pred mojim vratima. Opet ću mu dati sebe, njemu, onako grubom pederu koji uvjek želi da me boli nakon jebačine. Ne samo udarci njegovog kurca; bride mi obrazi od šamarčina, bradavice od grickanja, guzovi od pustih udaraca.



Na sebi imam samo providne bokserice. Kupljenje u sexy shop-u. I bade mantil koji sam namjestio više kao kratku haljinu. Izgledam jeftino. Ništa tu nije prefinjeno. Ali je baš onako kako bi tip poželio izjebati i ostaviti. I jeftin parfem je na meni. Niti ne miriše pristojno. Ništa više u mom pederluku nije pristojno. Ne jebem se više pristojno. Ne stenjem pristojno. Niti diskretno. Drečim glasno i stenjem kao kučka. Tako bješe i ovaj put.

Skunuo je sa sebe majicu. Zažvaljio me je strasno. Jezik mu je kao doktor koji dubinski pregleda moje grlo. Puštam ga, otvaram usta. Pljuvačka nam se cijedi niz bradu. Izgledamo kao djeca koja se uče ljubiti. Ližem mu bradu kako bih pokupio tu pljuvačku. Čvrsto mi drži guzove. Skida moj bade mantil. Liže mi grudi. Evo, kurva u meni već nepristojno stenje. Zadižem glavu i zavrćem očima. Katarza polako počinje. Baca me na pod. Grubo. Prihvatam. Sve prihvatam. Kurva u meni je večeras njemu na usluzi. Posmatra me. Zatim šamarčina. Gruba. Jaka. Vrisnuh. Držim se za obraz koji bridi i još na podu ga gledam ponizno kao svoga gospodra koji bdi nad mojom sudbinom. Podiže me i baca na krevet. Zatim mi daje sebe. Želi da je ga oblizujem. Da ližem njegove grudi. Stomak. Kurac koji je već nabrekao i dobio svoj oblik. Obrezan. Jaja. Velika i mlitava. Kao kesa koja visi. Ali za mene - kao lizika djetetu. Zatim noge. Snifam njegove čarape. Sa stopalima prelazi preko moje face. Grubo. Udarajući. Sve to želim, priznajem. Uvjek sam bio gay koji kleči, kojeg udaraju, u usta mu trpaju svoje čarape, stopala, mokraću... Obraz mi nikada nije služio za poljupce. Uvjek rađe šamarčinu. A, posve je jasno kako tek kurac gutam.

Skinuo sam bijele čarape, ponajviše zubima, te sada sisam prste. Ližem stopala od pete do prsta i natrag. Jezik zabijam i između prstiju kako bi sve bilo polizano. Zatim mi pola stopla gura u usta, kao da ispituje moju mogućnost rastezanja usta i gutanja tako krupnog dijela tijela kao što je muško stopalo. Završavamo i sa tom igrarijom. Vraćam se glavnom alatu. Vraćam se kurcu. Debeo, sočan, uredno obrijan i obrezan. Sve što mi treba. Ne znam da li ga pušim ili sisam. Pušim zato što to tako treba, a sisam zato što ga istinski želim. Ližem i šupak. Gutam i jaja. Zadovoljan je. I ja sam dobio oblizan šupak. Gurao je prste tako nemilosrdno, da sam mislio da mi slijedi fisting. Nije ga bilo. Brzo je navukao kondom i navlažio lubrikantom. Ulazi....

Moje noge su na ramenima. Jebe me kao zvijer. Uživam u pentraciji. Znao je da nema bola. Znao je da sam previše kurca se naprimao, te da je teško da me kurac sada boli. Volio je moj način ali i mrzio to što je znao da me nikada ne može posjedovati. Nikada nisam bio tip koji prima samo jedan kurac. Danas me jebe moj Mirza, već sutra neki drugi. Možda ću danas biti bolje izjeban nego sutra, te možda je Mirzin kurac mnogo veći i efikasniji za moj šupak ali sutra će biti drugi jer uvjek želim novi. Mrzio je to što se ponašam kao kurva, a dok je sve drugo volio u meni. A, ja nikada mu nisam uspio dati sebe. Sve drugo je imao: moj šupak je jebavao kako je želio, spermu trpao kuda je zamislio, obraze nemilosrdno šamarao, moje tijelo na pod bacao, ponižavao, svoje čarape, noge, pljuvačku ili mokraću davao u moja usta. Ali mene nikada nije imao. Znam da je to rana koju oboje sa sobom sada nosimo.

Jebe me sa boka. Drži mi nogu. Kurac fino zabada. Drugom mile drži za vrat i stiska. Ako me zadavi, neka, neću se braniti,bar sam umro u seksu i od tipa koji ponajviše ima prava na to. Ali popustio je. Mada sa kurcem nije. Jebe me grubo. Zabada koliko god može. Stenjem. Tražim još. Naguzio sam se. Najefikasnija poza dobre, prave jebačine. Sada počinje da me boli. Osjetio je to. Podivljao je. Želio je da me još više boli. Znao je da sam suv. Znao je da trebam još lubrikanta ili pljuvačke. Ali ništa mi dao nije. Držao je moje bokove čvrsto. Ruke su mu bile kao kamen stegnute na mojoj koži. A, kurac je razdirao moj čmar. Stenjao sam i molio za pauzu. Trebalo mi je vode. A, samo sam još kurca dobio. Nisam više želio da molim. Znao sam da nema smisla. Pustio sam tipu da mi kida bulju. Mjenjali smo poze. Jahao sam koliko sam mogao. Udarao je moje guzove. Bio ponosan na dužinu trajanja ovog seksa. Osjetio je moj umor. A, ja njegovu moć koja mi je govorila da se još kurca trebam naprimati. Ponovo me baca na leđa. Noge sam podigao ka svojoj glavi i oslobodio pristup. Šupak mi je otvoren kao da sam se upravo kroz njega porodio. Jebe me. Njegovi bokovi oštro se spuštaju na moju kožu i prave glasne zvukove prilikom svakog udarca. Okreće me na stomak. On je u čučećem položaju i ponovo zabada kurac. Ne znam više kako me jebe. Ali znam da jebe kao lud.

Ja sam svršio. Nisam drkao kurac. Dodiri od krevet su ga dovoljno natrljali. Sperma je po posteljini. A, njegova... Nije tako uzaludno bačena. U mom je šupku. Osjetio sam toplinu. Prijatnost. Njegova sperma je sada bila moja oaza mira. Poželio sam da tu vječno bude. Tako topla i ljigava. Pružala mi je mir. Ali sve je trajalo kratko. Šupak je toliko otvoren, a sperma je našla svoj put do izlaza. Slijevala se niz moja jaja, guzove... Nisam želio da je diram. Mirzina je.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Sa Morzom sam bio u vezi određeno vrijeme. Živjeli skupa i kondom nismo upotrebljavali. Sada jesmo zato što on zna da spavam sa mnogo muškaraca, a ja i dalje i slobodno gutam njegovu spermu jer mu i dalje vjerujem. Ali hvala na sugestijama! Pozdrav! Sunglasses

Korisnik

Sve je ok osim nedosljednosti. Na početku seksa navlači komdom, a na kraju sperme na sve strane. Valjda se kondom negdje izgubio

Korisnik

Ima nešto čudno što ovakve priče probude u meni.
Neki neobjašnjiv osećaj zbunjenosti kad pročitam ovako nešto. Prljavo, ali realno, površni bi rekli bolesno, meni opet nekako životno.
Bez namere da uvredim, ali idealno za neko psihološko/seksološko istraživanje. Totalno me liši osećaja da čitam neku erotsku priču, više kao neki odlomak iz knjige. A ko zna koliko baš istih takvih odlomaka u sebi i sa sobom žive ljudi oko nas.