Teretana

Posle jos jednog napornog radnog dana, ulazim u svlacionicu teretane koju redovno posecujem. Umoran od posla, krecem nezainteresovano da se presvlacim ne primetivsi da se pored mene nalazi necija garderoba. Ubrzo, moja nezainteresovanost prelazi u prezainteresovanost jer se ispred mene stvorila ogromna muskarcina, dlakava I napucana. Nije imao ista na sebi, osim teget peskira kojim je brisao svoje savrseno isklesano telo.

Bio je ostvarenje svakog sna. Imao je oko 30 godina, plave oci, kratku smedju kosu I poveci nos. Na njegovom izvajanom mladom muskom telu svaki misic se savrseno ocrtavao. Ogromne I jake ruke su u meni budile zelju za totalnim prepustanjem tako zgodnoj zivotinji koja je imala cvrste muske grudi I prelepo oblikovan stomak. Bio je izrazito maljav, a narocito je bila izrazena ona linija koja je vodila od pupka do njegove ogromne kurcine koja se klatila u opustenom stanju. Imao je malo manje kozice, ispod koje se nazirao ogroman ruzicasti glavic.

Izgubio sam razum onog trenutka kada je krenuo da se brise u predelu prepona. Tada sam prvi put primetio njegova ogromna jaja. Njegovi pokreti odavali su utisak muzjaka koji zna sta hoce I koji uvek dobije ono sto pozeli. A ja sam mastao da pozeli mene, pa da zavrsim u tim snaznim muskim rukama I da se davim u ogromnoj I debeloj kurcini.

Svaki njegov pokret sam upijao kao zacaran. Navukao je uske teget bokserice kroz koje se savrseno ocrtavala alatka kojom je, ocigledno, bio ponosan. I dok je desnom rukom trljao telefon, levom rukom je sve vreme mesio svoj kurac. Zeleo sam da ta ruka bude moja, zeleo sam da ga osetim celog pod prstima, zeleo sam da osetim njegova jaja.

Nisam uspeo da kontrolisem svoje ponasanje toliko da je primerio da sam sve vreme posmatrao njegove dobro popunjene bokserice. Udelio mi je jedan vestacki osmeh, na sta sam se I ja nespretno osmehnuo. Nisam bio svestan sta radim.

U jednom trenutku je spustio svoj telefon pored mene, I drzeci kurac u rukama me promuklim glasom upitao

- Svidja ti se, a?

Nisam nista uspeo da odgovorim, jer mi se u sledecem trenutku toliko priblizio da je njegov savrseno isklesan stomak bio ispred mog lica. Desnom rukom me je priblizo k sebi, pa sam krenuo poljupcima da obasipam liniju koja je vodila od pupka do vrha donjeg vesa. Potom mi je snazno spustio glavu na njegovu tada vec nadignutu batinu, terajuci me da je mirisem preko bokserica. Nije mi treblao dodantno nagovestiti, pa sam zeljan te ogromne kurcine krenuo da ga stavljam u usta, sa sve tkaninom koja je onemogucavala da osetim sokove koje je ispustao.

Vidno napaljen, spustio je bokserice sto je dovelo do toga da njegova balava kita udari pravo u moje oko. Tako balavog sam ga uzeo u desnu ruku I krenuo da se samaram po licu I usnama. Vrhom jezika sam zapoceo da obradjujem njegov ogromni glavic sto ga je dovodilo do velikog zadovoljstva. Njegovi uzdasi su govorili sve, znao sam da je uzivao u svakom pokretu moga jezika.

A onda ga je samo ugurao u moja usta I krenuo da me zaliva spermom. Nikada nisam gutao tako ukusnu spermu I sisao veci kurac. Ne mogavsi sve da progutam, deo sperme je krenuo da se sliva niz moju bradu. To ga je dodatno napalilo, pa je spermu koju nisam uspeo da progutam svojom olabavljenom kurcinom razmazivao po mom licu, dok je palac svoje desne ruke nabio u moja jos uvek zedna usta. Ubrzo je njegov palac zamenio obalavljeni kurac uz naredbu:

- Hocu da ga lepo ocistis! Jel jasno!?

Samo sam klimnuo glavom umazanom spermom I nastavio, onako umazan, da sisam preostale ostatke spreme na njegovom kurcu.

Odjednom se zaculo otvaranje vrata, pa ga je brzinski izvadio iz mojih usta I spakovao u bokserice. U svlacionicu je usao neki klinac, a on je nastavio je da se oblaci. Dok sam peskirom brisao lice, nisam ni premetio da se vec obukao I priblizio izlaznim vratima. Samo mi je rekao:

- Vidimo se uskoro!

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Sačekaćemo da izmisli. Grin :D

Korisnik

I šta je bilo uskoro Wink