Povratak kuci

To vece sam bio u gradu. Kako do kuce ima nekih desetak kilometara, resio sam da stopiram. Posto nisam uspeo da pronadjem prevoz neko vreme, odlucio sam da odustanem I pozovem taksi. Medjutim, u tom trenutku je zastao crn auto I u njemu covek od nekih 36-37 godina. Muzevan, jak, razvijen. Kratka crna kosa, crne oci I crna brada od tri dana. Teget kosulja podvrnutih rukava otkrivala je njegove jake maljave ruke I prepanule grudi. Bele bermude su dodatno isticale crn ten njegovih nogu I jednu dobru izbocinu izmedju njih. Osetio sam knedlu u grlu.

Nekako smo se sporazumeli I ja sam usao u auto. U prvih nekoliko minuta sam bio zbunjen, sedeo sam pored pravog muzjaka. Njegov glas I nacin na koji je pricao u meni je budio potrebu da ga zaskocim I da mu se u potpunosti predam. Njegovo ponasanje otkrivalo je sve ono sto mi se dopada kod muskarca. Blago opasan I malo sirovina. Zeleo sam da budem njegov. I dok je on pricao o svim onim nebitnim stvarima: ko sam, odakle sam, gde sam bio, kako je bilo u gradu, ja sam gledao cas u njegove ruke zamisljajuci kako me mazi njima, cak u njegove dobro popunjene bermude zeleci da vidim sta se krije ispod njih.

U jednom trenutku je skrenuo sa glavnog puta, pravdajuci se da mora da pisa. Ta njegova izjava me je dodatno podgrejala. Izasao je iz auta, otisao ispred I krenuo da se olaksa. Posto je bilo toplo vece, kroz otvoreni prozok cuo sam zrikavce I njegov dug I jak mlaz. Sve je mirisalo na uzbudjenje. U jednom trenutku, cuo sam samo zrikavce. On je stajao nepomicno, a moje srce je ubrzano lupalo.

- Drugar - rekao je - mozes li da mi doneses vlaznu maramicu. Pored menjaca je.

Maramica je zaista bila tu. Nista nisam odgovorio. Uzeo sam istu I izasao iz automobila. Dok sam koracao ka njemu, vreme kao da je stalo. Jedva sam rekao - Izvoli.

Blenuo sam u njegovu veliku I lepu kurcinu koja je bila blago nadignuta. Taman, ogroman glavic, lepo osisan izazvao je pojacano lucenje pljuvacke u mojim ustima. Mislim da je dobro znao sta radi. Uzeo je maramicu I krenuo da ga brise. Stajao sam kao ocaran.

- Sta blenes? Svidja ti se, a? - upitao je.
Samo sam klimnuo glavom.

- Hajde, slobodno ga uzmi. Ne ujeda.

Uplaseno sam uzeo njegov balavi kurac u ruku I polako krenuo da ga drkam. Kako je su moji potrezi ruke postajali brzi, tako sam I ja postajao opusteniji I napaljeniji. Cucnuo sam ispred njega I jos drzeci njegovu kitu u ruci krenuo polako da je mirisem. U tom trenutku je on preuzeo inicijativu. Uzeo je svoj nabrekli kurac u desnu ruku I krenuo onako zaguljenog da me samara po faci I usnama. Isplazenog jezika sam pokusavao da okusim ukus njegove bale, dok je tekucinu iz svojih muda razmazivao po mom licu.

Levom rukom me je uhvatio za glavu I polako ubacio kitu u zedna usta. Krenuo sam da ga sisam celog. Ukus njegove kite je ispunio sva moja nepca. Uzivao sam sisajuci ga I gladeci njegov glavic. I dok sam se lagano nabijao na njegovu batinu, rukom sam mazio njegova ogromna jaja. Njihov miris me je izludeo I naterao da na tren zanemarim njegovo nadignuto koplje. U tom trenutku je moj jezik krenuo da prelazi preko njegovih ogromnih jaja, a potom su se nasla i u mojim ustima. Bio je predivan osecaj sto su njegova jaja ispunila moja usta. To je definitivno prijalo I njemu, sve vreme je stenjao I govorio:

- Samo nastavi... To... Lizi mi jaja... Tako je... Kako me izludjujes...

Sasvim neocekivano, izvadio je svoja jaja iz mojih usta, isamarao par puta kurcinom po faci I istu ubacio u usta. Sperma je krenula da tece. Imao sam utisak da nikada nece stati. Bilo je toliko sperme da je nisam mogao progutati, krenula je da se sliva niz moju bradu. Njegovo stenjanje I moje grkljanje bilo je znak da se nase druzenje privelo kraju. Izvadio ga je I obrisao maramicom. Ubacio je olabavljenu kitu u gace I navukao bermude.

- Bilo je dobro, mali. Hajde da te odbacim kuci.

Usli smo u auto I krenuli dalje. Na rastanku sam mu jako stegao kitu I zahvalio se za voznju. Samo mi je namignuo I otisao.

Kategorija:
Gay erotske priče