Greška ili ne 2

„Čega se plašiš ? “, „Samoće“. „Nisi bio sam, kada si se uplašio i pobegao“, „Postaviću ti pitanje ponovo: Čega se plašiš ? “. „ Ne znam“. „ Znam ja, plašiš se istine“, „Koje istine? “. „ Istine da si napavio gešku“ , „ Koju gešku, kako da je ispravim? “. „ Pogledaj unutar sebe, priznaj, i sve će ti biti jasno“. Razgovor ega i super-ega je oduvek bio rešenje, dok je id pravio probleme. Ta životinja u nama, ukoliko je ne kontrolišemo , nas tera da stavimo potrebe i nagone ispred moralnog,. Ali koliku god kontrolu imali, kad tad, životinja se oslobodi.


Minuti su prelazili u sate, a sati u dane, dok je moja glava tragala za pravim putem mog srca. Da li prepustiti svoje srce čoveku kojeg ne poznaješ, ili dati priliku osobi koja te zna kako dišeš ? Sve vreme sam o tome razmišljao. Poruke i pozvi su stalno stizali, a ja nisam imao smelosti da odgovorim. Nisam želeo da igram pokvarenu igru sa obojicom, ali nisam imao hrabrosti da izaberem. Tako da sam čekao. Distancirao se od svih, povukao u svoju sobu i nisam izlazio nedeljama iz nje.


Jedne večeri sedeo sam u sobi za stolom i crtao, to je umelo da me umiri. Oči, drveće, ptice sve je bilo jedno do drugo, kompozicija puna simbola, a opet bez ikakvog značenja. Iznenada, glasovi iz hola mi prekinuše tok misli, u početku se nisam obazirao, ali bili su sve bliži i bliži. Oči nisam skidao sa vrata, a svakim korakom srce mi je brže i brže lupalo. Neko zastade ispred vrata i pokuca. Skamenio sam se. Prvo sam pomislio da je neko od njih dvojice. Ponovo neko pokuca. Ništa nisam odgovarao.Vrata su se polako otvorila i ušla je moja majka. „Neko je došao da te vidi“, dok mi se ona osmehivala, ja sam propadao. Figura koja je stajala iza vrata je polako krenula da se otkriva, ali nešto je bilo drugačije, nije bila muška. „ Ćao,šta se radi“, reče ženski glas. Bila je to Marija. Prelepa devojka, plave kose i smeđih očiju. Marija je četiri godine starija od mene, ćerka očevog prijatelja, pa smo se tako upoznali. Stalno se družimo i izlazimo. Laknulo mi je kada sam je ugledao, prišao sam i zagrlio je. „ Ništa smor neki“, rekoh. „Zvala sam, nisi mi odgovorio, jel si ljut nešto?“. „Ne, samo nisam poslednjih dana obraćao pažnju na telefon“, „Treba ti nešto?“. „Ma ne, nego si mi nedostajao, pa rekoh da svratim da vidim gde si, šta se dešava, i tako“, sa osmehom me pogleda. „Moji sutra nisu tu, pa pravim žurku kući, mogao bi da dodješ“. „Jaoj,ne znam“, rekoh. „Hajde, biće zabavno, zovem do dvadesetak ljudi“. „Razmisliću“. Razgovor smo nastavili do kasno. Pozdravili se i ona je krenula kući, „Očekujem te sutra“, „Važii“, mahnuo sam joj.


Naredni dan je prolazio, i ubrzo ga je zamenila noć. Odlučio sam da se spremim i odem na žurku, da se opustim, probam da zaboravim Miloša i Luku. Približavajući se kući, krenu je da me obuzima strah iz nepoznatog razloga, valjda zato što nisam skoro izlazio. Još dok sam prolazio kroz dvorište čula se muzika, zastao sam ispred vrata i pozvonio. Niko nije otvarao. Odlučio sam da udjem. Otvorivši vrata ugledao sam dosta ljudi, činilo se više od “dvadesetak”. Bilo je dosta starijih ali i dosta mlađih od mene. Marija me je spazila i prišla. „Gde si ti do sada , jedanaest je“, „Premišljao sam se, ali sam na kraju odlučio da dodjem“, rekoh. „Uživaj i šta kod ti treba obrati mi se“, reče i nastavi sa igranjem. Bilo je puno ljudi, neki su igrali uz muziku u Marijinoj sobi i na terasi, nekolicina je igrala “fote“ u dnevnoj sobi, a ostali su bili raštrkani po kući. Odlučio sam da sednem u dnevnoj sobi i promotrim ko je sve došao. Svi su se stalno premeštali sa jendog na drugo mesto, ulazili izlazili, tako da mi je bilo teško da zapazim ko je sve tu. Limenke, pica kokice, sve je bilo razbacano,muzika je odzvanjala, buka i lom su bili na sve strane, tako da sam odlučio da odem pozadi, u dvorište. Primetio sam grupu ljudi kako sede u bašti pa sam odlučio da im se pridružim, delovalo je mirno. „Zdravo svima“, „ Hej, zdravo, ćao“, odgovorili su svi u glas. „ Mogu li da vam se pridružim?“, „Ako smeš“, odgovori muški glas sa strane. Neprijatno sam se nasmejao i pogledao u tu osobu. Imao je pocepane farmerke, belu majicu i kačket na glavi, tako da nisam moga da vidim lice. „Što ne bih smeo?“, upitah. Momak podiže glavu i pogleda me pravo u oči, „Ne znam, onako“. Bio je to Luka. Čudno smo se gladali par trenutak. „Zdravo i tebi Luka“, rekoh. „Nema te nešto,ne javljaš se“, ljutito me je upitao. Nisam znao kako da odgovorim, tenzija je rasla u grupi dok su svi iščekivali da se nešto dogodi. Napetost prekinu jedan momak koji me pogleda i reče „ Dođi, možeš sesti pored mene, slobodno je“. Primetio je da nešto nije u redu, pa je prekinuo razgovor. Odlučio sam da se pridružim grupi i sednem pored misterioznog mladića. Luka je sve vreme gledao sa strane i nešto pričao sa drugom pored sebe, dok su ostali u grupi pričali o nebitnim stvarima. Bilo je tiho, za razliku od kuće, ali je neprijatnost između mene i Luke trovala atmosferu. Sedeo sam i slušao, nisam imao hrabrosti da kažem nešto, ali u isto vreme sam uživao u družtvu. Posebno u blizini momka koji je sedeo pored mene. Kad god bih se našao pored neke osobe koja me privlači moje telo bi samo od sebe počelo da se uvija, tako da sam se sve vreme vrpoljio sedeći pored njega. Nije me izgled privlačio, već način kako govori, boja glasa i miris parfema. Kad kad, bih zadržao pogled ka njemu ili kada bi nešto rekao ja bih se osmehnuo. Znao sam da ništa neće biti ali sam isto tako znao koliko je to Luku izluđivalo. Pravio se da mu nije stalo ali je sve vreme držao pesnicu skupljenu i ispijao pivo za pivom.


Bilo je vruće pa sam odlučio da odem do toaleta da se umijem. U kući je bilo toplije nego napolju, ali bez obzira svi su igrali i zabavljali se. Ušao sam u toalet i taman da zatvorim vrata Luka udje i sruši se pored kade. „Eeej, da li si dobro“, upitah ga. „Dobro samm“,reče pijan. „Hoćeš da ti pomognem da ustaneš, ili da sedneš na šolju?“, upitah ga. „Ne, nije mi potrebna tvoja pomoć, mogu sam“, promumla pokušavajući da ustane. Pokušao sam da mu pomognem ali me je odgurno rukom i nešto promumlao. „Ne ponašaj se kao dete“, rekoh. Pogledao mi je osmehnu se i rekao „Ko mi kaže“. Ponovo sam prišao, uhvatio ga za ruku i pomogao mu da sedne na šolju, zatvorio sam vrata toaleta i pogledao ga, osećao se na alkohol. „Meni nije dobro“, reče. „Vidim, dosta si pio“, „ Ne nije meni loše zbog pića, nego zbog tebe“. Oborio sam pogled, a on je nastavi da mumla. „ Ja sam te pozvao da izađemo a ti si pobegao, nisi hteo ni da se javiš. Mislio sam da sam nešto loše rekao, ili uradio, ali sada razumem. Ja se tebi ne dopadam i to si mogao da mi kažeš, hteo sam da pokušam nešto drugačije ali eto ...“. Krenu je da plače. „Rekao sam da bih sve učinio za tebe i ii“. „Luka, smiri se“, kleknuh pored njega i pogledah ga. „ Da, da, u pravu si. Ja sam lep i pametan i mene svaka riba želi, neću da cmizdrim zbog nekog pederka“. Iskreno, pogodilo me je to što je rekao ali nisam to pokazivao kako bih ga smirio.Nastavio je da priča, povisio je ton „Ti si meni kao brat, alii ... i ja te volim, ja tebe volim ...“. Uplašio sam se da neko ne čuje pa sam mu prislonio ruku na usta ali on je i dalje mumlao. Bilo me je strah da neko sazna za mene, pa sam krenuo da ga umirujem i pričam tiho. Odvrnu sam slavinu i krenuo da ga osvežim vodom ali on je sve preme pokušavao da pije vodu iz moje ruke. Kada se smirio, upitao sam ga „ Hoćeš da pozovem tvoje da dođu po tebe?“, „ Niko nije kući otišli su kod nekih rođaka“. Nisam hteo da ga ostavim samog pa sam pozvao taksi. Sedeli smo tako u toaletu, primetio sam da se malo osvestio, ali niko od nas dvojice nije ništa rekao.


Kada je taksi stigao, ušli smo u auto i odvezli se do njegove kuće. Pomogao sam mu da udje i popne se do sobe. Čim smo ušli bacio se na krevet. Plašio sam se da mu se nešto ne dogodi pa sam ga okrenuo na stranu da leži. Skinuo sam mu patike, čarape i mokru majicu, grudi su mu bile hladne. Pokušao sam da mu skinem farmerice ali nisam uspeo, tako da sam ga još samo pokrio. Zaključao sam kuću, poslao roditeljima poruku da ću prespavati kod druga i uputio se ka sobi da ga proverim. Čvrsto je spavao. Potražio sam po njegovom garderoberu čist donji vaš i majicu i krenuo da se istuširam. Izašao sam iz kupatila i proverio Luku još jednom. Uputio sam se ka dnevnoj sobi kada sam začuo promukao glas „Eej, možeš li da ostaneš ovde?“. Okrenuo sam se ka njemu i upitao ga „Da li si siguran?“. Samo je klimnuo glavom. Uvukao sam se u krevet pored njega , i pogledao ga u oči. „Izvini“, reče mi tiho, „Ne, izvini ti“.


Pokušao sam da zaspim, nisam mogao. Želeo sam da se nešto dogodi, ali u isto vreme i nisam. Žudeo sam zanjim, za njegovim telom, za njegovom dušom. Ali nisam imao hrabrosti da posegnem za zabranjenim voćem. Ležao sam mirno, disao usporeno i gledao u plafon razmišljajući, dok je on ležao okrenut ka meni i spavao. Njegovo telo je zračilo toplotom koja me je privlačila, mamila da mu se približim, dotaknem ga, poljubim. Ali nisam mogao, u tom trenutku nisam znao šta želim. Nadao sam se nečemo, što se nikada ne sme dogoditi, ili sam barem tako mislio.


„Hej“, probudi me nežnim glasom. Okrenuo sam se ka njemu. Gledao me je uplašeno i izgubljeno. „Kako se osećaš ?“, upitah ga. „ Malo me boli glava, i ničega se ne sećam od sinoć“. „Ukratko, bio si na zabavi kod Marije, dosta pio, pozlilo ti je, pomogao sam ti da dođeš kući, i to je to“. „ Aha, okej, malo mi je neprijatno“, tiho reče. Ustao sam iz kreveta i krenuo da se oblačim, „ Da jeste neprijatno“, promumlah. I dalje me je gledao zbunjeno, kao da mu nešto nije jasno. Ustao i je i seo na ivicu kreveta, pogledao me i upitao „ Da li se još nešto dogodilo?“. „Na šta misliš?“, sada sam ja bio zbunjen. „Pa da li smo ... mislim polu goli smo u krevetu obojica spavali, pa ... znaš ....“, „Ohhh ... ne, NE, ništa se nije dogodilo“, pogledao sam ga i nastavio, „Bio si pijan, ja sam pošao da se uverim da si u redu, i zaspao, ništa se nije dogodilo“. Bilo mi je neprijatno dok sam tražio svoje stvari i dok me je on zbunjeno gledao. „ Zašto se nisi javljao?“, upitao je. „Bio sam zauzet, brzo odgovorih“. „ Nešto si ljut, na mene ?“, „Ne, nisam, ne brini“. „Da li je zbog toga što sam ti rekao ono ?“, zastao sam. „Ma nee, znam da si se šalio“ rekoh promuklim glasom. „Nisam se šalio“, glasno reče. Nisam znao šta da kažem, kako da reagujem. Krenuo sam ka vratima, „ Stani“ glasno povika, „Šta se sa tobom događa?“, zbunjeno me je pitao. „ Ništa, šta se događa?“, uzvratih pitanje. „ Dečko te pozove da izađete, i ti nestaneš“. Nasmejao sam se i rekao, „ Ma daj,ne, šali se“. Ustao je onako polu go sa otkopčanim pantalonama, prišao mi je i uhvatio za ramena. „ Ja sam mrtav ozbiljan“, reče odvažno. „A ja mislim, da se ne treba šaliti na tu temu, pogotovo ne samnom“, uplašeno rekoh. „Šta je problem, ja ti se ne sviđam, nisam lep, pametan, šta je u pitanju?“. „Ne, ti si okej, kul lik, lepo izgledas ali ti si mi prijatelj, drug, ti znaš moje tajne i ja znam tvoje ... i ti si stejt, mislim da je ovo šala ...“. „Znači,sviđam ti se“, osmehu mi se, „ Da naravno, mislim, kome se ne bi svideo, samo ... „ . Lagano je spustio svoje ruke sa mojih ramena na moje kukove, približi se i poljubi me u obraz. „Misliš li da je ovo šala?“, zbunjeno sam ga gledao, pokušao sam da odgovorim ali me je poljubio ponovo. Prislonio sam svoje ruke na njegove grudi i pogledao ga, podigao se na prste i dotakao njegove usne svojim. Nasmejali smo se par puta i nastavili polako da se ljubimo. Usne su mu bile meke i sočne, imale su ukus pića, grudi su mu bile čvrste kao i njegove ruke koje su klizile po mojim kukovima. Obojica smo bili zbunjeni nismo znali šta se dešava, ali smo uživali. Polako je krenuo da me vuče ka sebi i svakim udahom smo bili bliži krevetu. Spustili smo se na krevet. Rukama je prelazio preko mog stomaka i lagano me masira prstima. Skinu mi je majicu, bacio na pod i prislonio svoje telo uz moje. Usnama je klizi po mom licu, vratu, grudima a ja sam pokušavao da ga pratim, nismo mogli da se zasitimo. Tela su nam se preplitala a umovi razmišljali samo o jednom. Rukom sam prešao preko njegovog međunožja i osetio da je očvrsnuo, a on je polako spuštao svoju ruku u moj donji veš. „Hej“, tiho rekoh, „Mislim da ovde treba da stanemo, barem za sada“. „Slažem se, ni ja nisam spreman“. Obojici je bilo lakše kada smo to rekli. Okrenu sam se i povukao ga ka sebi, prislonio je svoje telo uz moja lađa i ruku prebacio preko mog struka. Nepomično smo tako ležali jedan do drugog i uživali u trenutku. „Ovo je prvi put da sam sa nekim koga znam, sa nekim ko je sličan meni, sa muškarcem”, zabrinuto reče. „Malo je čudno, drugačije je“, nastavio je da priča, „Ali osećam se normalno“. „ Znam kako je, i ja sam kroz isto prolazio, ali iskreno, meni je bilo jasnije“. „ Kako to misliš ?“, upitao me je. „Ja sam oduvek znao šta mi se sviđa i šta volim“. „Ali imao si nekoliko devojaka“. „ Zato što sam se plašio da priđem momcima“, odgovorih mu. „Šta te je navelo da priđeš meni ?“, upitah ga. „Ne znam, jednostavno oduvek si mi se sviđao, stalo mi je do tebe, ukazala mi se prilika i rekoh sebi , što da ne“. „ A tvoje prethodne veze?“, upitah. „Sve devojke sa kojima sam bio, sam istinski voleo, bio sam zaljubljen, kao što sam sada zaljubljen u tebe“, zakikotali smo se kada je to rekao. „Plašim se da neko ... sazna za nas“, tiho reče. Tako jedan uz drugog razgovarali smo, sve dok nismo zaspali.


Nismo žurili, ali stalno smo provodili vreme zajedno. . Spavali jedan kod drugog, ležali u jedan a ujutru se premeštali u različite krevete. Šetali gradom, izlazili, krili se između zgrada kako bi se ljubili. Stalno smo odmeravali jedan drugog, međusobno se privlačili, posebno kada bi bili u društvu. Strepili smo ali i uživali, prava avantura. Sve do jedne večeri.


Uživao sam u toplom letnjem danu kada mi iznenada zazvoni telefon. „Hej“, bio je Luka, „Šta radiš?“. „Ništa posebno, ti?“, upitah ga. „Takođe“, zastao je na sekund, „Jel si slobodan?“. „Misliš sad ?“, upitah zbunjeno. „Da, mislio sam da dođeš do mene, nema nikog kući“. „Okej, tu sam za pola sata“, uzbudljivo rekoh. „Hej, ali spremi se“, tiho reče. „Ne razumem“, nasmejah se. „Hoćeš da uradimo ono?“, upitao me je. „Siguran ?“, „Ahaa, požuri“. Bio sam uzbuđen, ali u isto vreme i uplašen. Zajedno smo oko mesec dana, ali nikada nismo imali seks. Spavali smo golišavi, dirali se, ljubili, zadobijali poverenje i čekali pravi tenutak. Istuširao sam se obukao, pozvao taksi i krenuo do njega. Kada sam stigao ispred kuće prošla me je jeza, neki strah. Nisam stigao da pokucam na vrata a on je odmah otvori, „Hej, ulazi“. Čim sam zatvorio vrata prišao je i poljubio me. „Hajmo u moju sobu“, tiho reče. Ušli smo u sobu i seli na krevet, iskreno, malo nam je bilo neprijatno. Krenuo je da me poljubi ali ja sam se izmakao. „ Nešto nije u redu ?“, upita. „Ne, nego ...“, ustao sam i spustio roletne, „ ... sad je bolje“.


Soba je bila mračna, ali sam mogao da vidim njega kako sedi na krevetu i mami me pogledom. „Dođi“, tiho reče. Polako sam mu prišao i nežno poljubio. Oborio me je na krevet. Jednom rukom mi je držao struk a drugom glavu, nije mi dozvolio da se pomeram. Klizio je usnama po mom licu i vratu dok me je rukama stiskao. Okrenuo sam ga na leđa i postavio se iznad njega, izvio sam se i skinuo majicu.Rukama je klizio po mom stomaku,grudima i leđima, stiskao me je i privlačio sebi. Uspravio se, oborio me na leđa i krenuo da spušta svoje usne sa mog vrata na stomak, dok mi je rukama masirao grudi. Otkopčao mi je šorc i agresivno ga svukao sa mene a potom skinuo svoju majcu. Prisloni je svoje telo uz moje i skinuo njegove pantalone i donji veš. Osetio sam da je očvrsuo. Njegov ud je klizio po mom stomaku dok smo se ljubili. Lagano sam ga uhvatio za međunožje i klizio rukom napred, nazad. Sve je bilo usporeno. Ruke je spuštao sa mojih leđa sve do donjeg veša, sve do guze. Jednim pokretom ruke, skilznuo je u moj donji veš i skinuo ga. Jednom rukom mi je masirao guzu dok je drugu držao na mojim grudima. Dok smo se ljubili, ruku sa mojih grudi je prebacio na rame i gurao me da se spustim. Usnama sam polako klizio po njegovom vratu, grudima, bradavicama, stomaku, a rukom masirao njegov ud. Obojica smo glasno disali. Prebacio je jednu ruku iznad svoje glave a drugom me i dalje stiskao za rame. Usnama sam nežno uhvatio njegov ud i klizio od korene pa sve do vrha. Masirao sam mu butine dok su se moje usne igrale njegovim glavićem. Bio je vlažan i mek. Ruku je spustio na moj vrat i laganim pokretima vukao ka sebi dok se blago izvijao. Gušio sam se od njegovog tela ali sam ga i dalje želeo. Dok sam se igrao njegovim udom, izvio se i dohvatio kondom sa noćnog stočića. Podigao sam se i ljubio njegov vrat dok ga je on nameštao. Ustao je, sišao sa kreveta i prstom mi pokazao da priđem ivici kreveta. Prišao sam , poljubio ga a on je postaviio ruku na moje rame i ponovo me sputio dole. Okrenu sam se na leđa, tako da mi je glava visila sa kreveta a on je svoju alatku brzim pokretima spuštao u moja usta. Pokušao sam da se izmaknem ali me je uhvatio za glavu i nabijao, dok su njegovi testisi udarali o moje lice. Izmakao sam se i uspeo da dođem do daha, osećao sam pulsacije i toplinu u licu od pritiska. Potom, prišao mi je i strastveno poljubio, ljubili smo se sve dok se nisam smirio. Tokom ljubljenja, rukom je nežno masirao moja leđa i spuštao je između guzova. Masirao je moj otvor, a ja sam ga strastveno grickao po vratu. Brzim pokretom se premestio iza mene i nastavio da ljubi moje lice i vrat. Podigao sam ruku kako bih ga zagrlio ali on me je uhvatu za nju i krenu strastveno da je ljubi. Sa ruke je prešao na rame, potom na vrat, sve do leđa. Pogurao me je da legnem na stomak, što sam i uradio. Uhvatio me je za struk i podigao tako da njegove butine budu priljubljene uz moje, pokušao sam da ispravim leđa ali mi nije dozvoljavao. Osećao sam, kako lagano klizi glavićem o moj otvor i toplu pljuvačku kojom je podmazivao prolaz. Svakim pokreto kukova ulazio je dublje, cepao me, a ja sam uživao. Pokreti su postajali brži, a zvuk sudaranja naša dva tela je odjekivao sobom. Spustio se na mene, uhvatio me za grudi i polako vukao ka sebi. Ljubio me je ali u isto vreme prodirao u mene. Sinhronizovano smo disali i tela su nam pravila iste pokrete, kao da smo postajali jedno. Podigao se i povukao me je. Okrenuo sam se na leđa i uhvatio ga za vrat. Podigao je moje noge i laganim pokretom skliznuo unutar moje guze. Obojica smo glasno uzdahnuli. Ubrzao je svoje pokrete i sklonio moju ruku sa njegovog vrata. Potom je svoju ruku zavuka ispod mojih leđa i vukao me ka sebi. Izvijao sam leđa ka njemu dok je on uvijao svoje telo ka meni. Kapljice znoja su padale sa njegovog tela na moj stomak i slivale se ka mom međunožju. Brzi pokreti njegovog tela iznenada postali su još agresivniji. Uhvatio me je drugom rukom za međunožje i brzo povlačio moj ud. Iznenada, izvio se i čvrsto držao za leđa dok me je vukao ka sebi. Ispraznio se. Ja sam nastavio da klizim ka njemu i izvijam se što je on prihvatio kao izazov i nastavio je da sa igra mojim udom. Ubrzo sam se i ja izvio i glasno uzdahnu. Mlaz semene tečnosti je polio moj stomak i grudi. Bili smo izmoreni, tela su nam treperila. Spustio se ,legao preko mog tela i strastveno me poljubio. Ležali smo tako neko vreme, dok njegov ud nije sam ispao iz mene. Potom smo se zajedno istuširali, obukli se i seli u dnevnu sobu. Pao je mrak.


Sve vreme smo ćutali, bilo je neprijatno. Poljupci, diranje, to je bilo jedno ali ovo je nešto drugo. Nismo znali šta da kažemo jedan drugom. Prišao sam i spustio glavu na njegova kolena, on je podigao ruku i zagrlio me. „Reci nešto“, tiho procvileh. „Nešto“, tiho reče. Obojica smo se nasmejali. „O čemu razmišljaš?“ upitah ga. „O večeri“, ponovo se nasmejasmo. „Ozbiljno ... o čemu razmišljaš?”, okrenuo sam se ka njemu ali sam i dalje držao glavu na njegovim kolenima. „O nama“, promuklo prozbori i nastavi da priča. „Ovo je divno ... dodiri, poljupci, priča sa tobom, osećam se živim, osećam se slobodnim“. Sa osmehom me je gledao. „Ali koliko god je ovo lepo,niko ne sme da sazna za nas, i to je ono što me brine, što uništava svaki trenutak sa tobom“. Lice je krenulo da mu se koči, vilice stežu, postajao je besan. „ Zašto živimo u svetu gde ljudi osuđuju ono što imamo ja i ti, po čemu je to drugačije, ljubav je ljubav“. Podigao sam se, pogledao ga i uhvatio za obraze, nastavio je da priča. „ Da li ćemo se skrivati ovako do kraja života, strepeti…”. Nisam znao šta da kažem. „Mislim da treba da nastavimo da živimo svoje živote, srećno i bez strepnje, i kada nam se sa vremena na vreme ukaže prilika, ponovo budemo zajedno ...“. Ta rečenica me je pokopala, slušao sam ga, ali sam se gubio u mislima. Nastavili smo sa pričom. Ubrzo sam se pozdravio sa njim i krenuo zamišljeno kući.


Želeo je da budemo zajedno, ali nije smeo. Želeo je da delimo intimne trenutke ali strah ga je bilo da se obavezuje, znam da je to nemoguće ali mogao je barem da pokuša. Vreme sa njim nateralo me je da zaboravim sve i krenem da se nadam,da veza između ljudi istog pola, može da opstane. Ali pogrešio sam, mislim da to nije moguće, barem ne ovde i ne sada.


Prestali smo često da se čujemo, da izlazimo, ali i dalje smo prijatelji. Čak i više od prijatelja, ponekad se nađemo kako bi smo udovoljili telesne potrebe, ali ništa više od toga.U poslednje veme, imam utisak da me zaboravlja. Ali i ja zaboravljam njega. Neke greške više bole od drugih, ali na greškama se uči.


Priznajem sebi da ono što se dogodilo sa Milošem je bila greška, ali ovo sa Lukom, ne znam. Uživao sam u provedenom vremenu sa njim, kao i on što je uživao samnom. Ko zna, možda skupi hrabrosti i odluči da nasavimo dalje, ja sam otvoren za to. Do tada, odlučio sam da se prepustim životu, avanturama, pa tako pokušam da pronađem ono za čime tragam.


Bitno je samo da se ne plašimo i da znamo šta želimo, a ako je strah jači od želje, onda ne želimo dovoljno. Ali znaj, nikada nećes postaviti sebi pitanje “ Šta želiš “, već “ Čega se plašiš”. Barem je u ljubavi tako.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Posle svake tvoje priče meni nije dobro 3 dana.
Bravo svaka čast Smile

Korisnik

Odlična priča.