Moj prvi put - 2.dio

Izvadio je lubrikant i prosuo malo sam se trznuo jer je bilo pohladno, zatim ga je dobro utrljao na svoju kitu, nageo se na mene i rasirio mi noge... osjetio sam kako mi naslanja vlazni glavic na moju usku rupicu i polako pocinje da ga trlja o moj anus. U stomaku me je nesto presjeklo, a ja sam drhtao od treme, naravno on je to primjetio i rekao mi da se smirim. Polako i lagano je poceo da zabija glavic u mene. Iako me je prije toga malo "pripremio" osjecao sam celiki pritisak a zatim bol. Poceo sam teze disati.

"Smiri se, vidis da ide polako".

"Boli!"

"Bolice malo na pocetku, kasnije ce sve manje, samo se opusti, samo da udjem pa ce biti lakse".

Da bolilo me je na pocetku, ipk nije lako izgubiti nevinost sa momkom i njegovim debljim komadom od 18 cm. Poceo sam da ispustam krike, rekao mi je da disem bice lakse. Bio je u pravu, kada mi je objasnio kako trebam da disem, bol je postajala podnosljivija ali ne i manja. Malo po malo i usao je u mene, lagano ga je poceo vaditi. Iskreno ne znam sta mi je bilo gore kada mi ga je staljao ili vadio.

"Opusti se, nemoj stiskati".

"Aaaa, ne mogu"

Od panike sam stiskao guzu sto i nije bilo pametno. Da bi me opustio, naslonio se na mene i poceo me ljubiti, prvo u usta onda i po vratu. Znao je sta treba da radi, vidi se da je imao iskustva. Uspio mi je barem na kratko preusmjeriti misli na nesto drugo. I dalje me je bolilo ali ne istim intenzitetom kao i ranije. Lagano me je jebao, bol je u meni pocela buditi glad za jos. Stenjao sam, a on je bio sve vise napaljeniji. Nekoliko puta sam i vrisnuo, ali on nije stajao, polako i lagano me je jebao. Bio je njezan prema meni, mada nikako do sada mi tako nije izgledao.

"Je l' ti se svidja? Hoces jos?"

"Da, samo nastavi!"

"Reci ako te i dalje boli, prestacu".

"Nemoj, samo nastavi, ne vadi ga!"

Nastavio je da me jebe, a u isto vrijeme smo se ljubili. Obgrlio sam ga nogama i rukama. Rekao sam mu da moze malo ubrzati. Htio sam to da osjetim. Kad god sam drkao na njega i zamisljao da me jebe, to je bio divljacki sex, zamisljao sam kako me jebe jako i zestoko. Polako je ubrzao i bol je naravno rastao, a samim tim i moja zelja za njim. Imao sam osjecaj kao da mi se vrtilo u glavi od uzbudjenja, a moja kita samo sto nije eksplodirala. Poceo sam da ga grizem za usne, naravno svidjelo mu se, poceo je da mi ga naglo zabija a ja sam bio sve glasniji.

"Aaaaa jesi uzak! Svidja ti se ovo? Da nastavim?"

"Aaaaa, nastavii! Jebi me Milose!!"

"Aaa Milose, Milose, Milee", izgovarao sam njegovo ime stenjajuci.

"Ufff sta mi radis, sad ce ti tvoj cimer pokazati sta je sex!"

Izvadio mi ga je i rekao da se namjestim za DOGGY pozu. Nije mi dvaput trebao govoriti.Stao je iza mene, on je, kao i ja, bio na koljenima. Polako je usao u mene i polako poceo, a onda mi ga zabijao sve brze i jace. Spustio sam glavu na jastuk i osjetio njegovu ruku na vratu. Uhvatio me je i nabijao se u mene kao ludak. Sto sam vise vristao bio je sve grublji. Poceo je da me samara po guzi.

"Lakse malo!"

"Izvini malo sam se znjeo".

"Samo nastavi ali malo lakse".

Tako je i bilo ali ne zadugo, ponovo je poceo da ga jako zabija. Uhvatio me je ze vrat i privukao moju glavu njegovom, opet je poceo da me ljubi. Jezik mi je uvaljivao skoro do gla, sto bi se reklo. I ja sam se nakon nekog vremena opustio pa sam se sam poceo nabijati na njegovu kitu. Na pocetku sam isao lagano, sigurica.

"Ajde malo brze, sta se bojis!"

Poslusao sam ga, poceo sam brze da se nabijam, mada kao i svaki pocetnik nisam bas bio spretan u tome. Opet me je uhvatio za zadnji dio vrata, pa mi je sad on zabio glavu u jastuk, ustao je, opkoracio me i poceo da ga trpa. U tom trenutku bio je kao zivotinja, divlji, grub i nepitom. Jebao me je kao da sam zadnja kurva, naravno svidjelo mi se njegovo ponasanje alfe. Njegova zivotinjska strana je i u meni probudila istu. Oci su mi malo zasuzile, ali nisam zelio da ga vadi.

"Aaaa ako ovako nastavim brzo cu svrsiti!"

"Nema veze ako svrsis samo nastavi!"

"Ne znam da li cu moci, moramo malo usporiti!"

Izvadio mi ga je i legao kraj mene na ledja.

"Hoces li malo jahati?"

"Jos pitas!"

Opkoracio sam ga, nageo se na njega i poceo ga ljubiti. Za to vrijeme on je mene hvatao za guzu i govorio koliko me zeli. Ubrzo je uzeo svoju kitu i poceo trljati o moju rupicu, za koju sam tada mislio da je natekla od kurca. Polako ga je stavio dok smo se ljubili.

"Ajde sad jasi malo ti, da se ja odmorim, radi sta ti se svidja!"

Kad sam se prvi put nabio,podigao sam svoju glavu od njegove, ispravio sam se i poceo sam da mjesam guzom na njegovom kurcu. Vidio sam da mu se to svidja. Radio sam to kraci vremenski period, pa sam poceo da se pomjeram gore, dolje, dok nisam skontao fazon. Isao nam lagano i polako poceo da pojacavam intenzitet, sve dok nisam kao lud poceo da "skacem" po njemu. Cuo sam kako stenje sve jace.

"Polako svrsicu! Lakse malo!"

"Ko sad govori lakse malo!" - nisam usporavao.

"A to je l'? Dobro sad ces da vidis!"

Privukao me je blize sebi, obuhatio me rukama oko struka i poceo ludacki da me lupa. Stenjali smo, ja sam vristao, mislio sam da cu izluditi sta mi je cinio. Bio je sve glasniji i glasniji dok nisam cuo uzvik koji vecina muskaraca ispusta kad svrsava.

"Aaaaaaaaa, svrsavaaam!"

U sebi sam osjetio spricanje njegova tople sperme. Koji osjecaj, ali nisam zelio da stane. Ispruzio se na krevet ispod mene i rekao da je gotov. Poceo sam da ga ljubim.

"Nisi valjda vec gotov, gdje ti je mladost!"

"A ti bi jos, aaa?"

"Nego sta!"

"Ne mogu, ajde sidji!"

Nisam ga poslusao, dok smo pricali osjetio sam da mu se spusta, ali sam u isto vrijeme lagano nastavljao svoju radnju.

"Ajde barem jos jednom!"

"Pa ne mogu!"

"Vidis da ti se dize!"

Kad je to shvatio, pustio me je da radim svoje. Ubrzo sam osjetio da je opet u punoj formi pa sam nastavio. Dok sam je jebavao, osjetio sam kako mi sperma curi niz guzu, to j je palilo.

Sisao sam sa njega i poceo da mu ga lizem, dok je on gledao u mene. Rekao sam mu da zelim da mi lize guzu i sjeo mu na lice. Dok samo bili u 69, poceo sam uz lizanje da mu ga i ljubim (kratkim poljupcima).

"Ajde okreni se da te malo jebem sa strane"

Nekako me je ova poza uvijek najvise palila. Okrenuo sam se i namjestio. Ubacio mi ga je dok smo se ljubili. Zadigao mi je nogu i poceo da jebe. ljubio me je po vratu i u zanosu poceo da me grize za vrat. Ubrzo me je uhvatio za kitu i poceo mi drkati, toiko sam bio napaljen sa kitom u guzi da sam mu brzo svrsio i ruci. Ono sperme sto mu je ostalo na prstima mi je strpavao u usta dok me je jebavao.Nisam sve gutao jer sam cuvao za malo kasnije dok se budemo ljubili. Ubrzo je pokupio sve i poceo da lize svoje prste.

"Nemoj progutati sve, poljubi me, zelim da probam spermu iz tvojim usta!"

Poceo sam da ga ljubim i da mu prebacujem spermu u usta. Neko vrijeme smo tako jetan drugom jezikom prebacivali, dok nije nestalo. Onda je naglo ubrzao tempo, a ja sam zgrizao jastuk od bola.

"Kako cu ti razvaliti rupicu samo, ufff!"

Nista nisam govrio, samo sam jace zagrizao jastuk i poceo da cvilim.

"Ufff kako me palis, ima da opet svrsim!"

Sve se jace zabijao u mene, dok opet nije napravio isti krik i ispunio me spermom.

"Hocu da mi polizes svu svoju spermu iz guze i da se opet ljubimo kao i maloprije"

"Ajde okreci guzu ovamo"

Okrenuo sam se i ostjetio kako me lize. Rekao mi je da rasirim rupicu i da guram da sve izadje. Ustao e i zavalio mi zvaku sa sve, ovog puta njegovom spermom u ustima. Ljubili smo se tako, dok nije rekao:

"Ajde spavaj veceras kod mene u krevetu, nemoj ici u svoju sobu!"

"Moze, odo samo po jastuk".

Vratio sam se sa jastukom i leago kraj njega, ubrzo smo zaspali kao bebe. Nismo se oblacili, spavali smo goli. Nekoliko puta sam se budio u toku noci i osjetio kako mu se digao i mazio ga onako polu svjesno, a on se nije ni budio. Ujutru kad sam se probudio (napaljen naravno) i dosao sebi poslije burne noci, odgrnuo sam jorgan i poceo da ga mazim po kiti sve dok mu se nije digao, a onda sam mu poceo pusiti, naravno on je se probudio i bacili smo jos jednu turu sexa, poslije cega smo se otisli zajedno istusirati, a zatim spremali za predavanja na faxu.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Obozavam glagol "nageo". Nikad u zivotu nisam cuo da neko umesto "nagnuo" - kaze "nageo". Obavezno i u sledecim pricam koristi tu rec.

Korisnik

Odlična priča.

Korisnik

Hvala Grin

Korisnik

Odlicna prica! Svaka cast.