Jesam, nije da nisam

- Kecaš se u bulju?

Upitao me je bez trunke stida...


A gledao sam ga, nije da nisam. Svako jutro dok sam izvodio psa, on je jašući đubretarski kamion dolazio kod naših kontejnera, pa bi strčao da potovari smeće i da nastave dalje. Stariji tamnoputi tajo jakih ruku i nogu, a nižeg rasta. Izuzetno maljavo telo prekrivale su mu tetovaže i ožiljci, a lice zapuštena brada od par dana. Prošli put me je video kako mazim bradavice dok na jutarnjoj vrelini gledam njegove debele noge u prljavim čarapama i patikama, kako se napinju da pomere kontejner prema kamionu. Zastao je par momenata gledajući me, a potom nastavio svojim poslom.


- Da, odgovorio sam. I istog momenta sam sam sebe iznenadio koliko mi glas može postati pičkast. Uvek se smanjujem pred predatorima...
- Imaš gde, opet me je upitao otvoreno. Gledao je prema kamionu, pa bi pljunuo i onda samo upitno digao glavu.

Meni su noge zaklecale. Kakva bahatost, kakav mužjak? Gledao sam njegovu pljuvačku kako se sliva niz zid moje zgrade, i htedoh da je usisam u usta. On je naravno i to video.


Ženskastim pokretom sam pokazao na zgradu koju je malopre pljunuo, a on mi reče da sačekam i otrči do kamiona. Dok se domunđavao sa vozačem i kolegom, ja sam gledao njegovo istureno mesnato dupe, a kad se okrenuo prema meni njegov tvrdi pivski stomak i ispod njega budžu koja je očigledno rasla.


Kamion je otišao. On mi priđe i reče „ajmo sad!“ i ponovo pljunu ovog puta na trotoar pored mene.


- Znaš, može se to i bolje upotrebiti, rekoh ja u želji da mu stavim do znanja da volim pljuvačku od mužjaka.

A on mi se zagleda u lice ozbiljno, i pljunu me posred lica.


- Ovako? Ajde sad, otvaraj.

Nisam brisao facu, samo sam preskakao po dva stepenika da stignemo u stan, jer sam ga želeo jako. Kada smo ušli u stan, rekao mi je još kod vrata „poljubi mi noge“.


Spustio sam se kraj njegovih prljavih patika, čekajući da ih podigne da mogu da ih skine.


- Poljubi! Dreknuo je na mene.

Ljubio sam patike, njušio sam ih, prislanjao obraz uz nju da osetim toplinu. On me pljunuo nekoliko puta po licu i glavi dok sam mu to radio.


Naredio mi je da ustanem, i tad me je počeo gurati prema krevetu istovremeno mazeći svoj debeli kurac koji se sada jasno ocrtavao preko trenerke.


Kada smo stigli do kreveta spustio me je na kolena, a on leže ispred mene vadeći kurac.


Debeo i glavat stvorio se preda mnom. Na modrom glaviću nalazilo se nekoliko dlaka i po koji beličasti trag koji mi je govorio da je tip ispred mene preskočio kupanje nekoliko dana.


Onjušio sam ga. Ah, kako ja volim miris muškarčine...!


A on me uhvati naglo za potiljak i ugura tvrdu neopranu kurčinu u moja usta. Jebao me u usta lagano, a zbog debljine njegovog kurca nije mogao prodreti u grlo, iako smo to obojica želeli.


Izvadio bi kurac povremeno i to iskoristio ili da mi pljune na lice, ili na svoj kurac koji bi onda brzo vratio u toplinu mojih usta.


- Hoću da te jebem, rekao je njegov duboki odlučan glas.

Momentalno sam se uspravio čekajući njegova naređenja. On me samo ćutke presavio preko kreveta, pomazio po guzi, a onda velikom silinom svukao moje bermude i otkrio moju guzu mirišljavu i glatku.


Nije bilo zezanja. Sjurio mi ga je bez izvinjavanja i bilo kakve pripreme. Pomislio sam „znači tako se uteruje kurvama“. Počeo sam da se bunim da stavi kondom, jer se samo tako tucam. Kondom sam ja u međuvremenu stavio na krevet.


- Ma kakav kondom. Hoću da te plodim, da ti decu pravim! Evo ti da se zanimaš, i skide svoje patike koje su oslobodile svoj smrad, i baci ih pred mene. Zaronio sam glavu u njih i zagrizao jednu.

Sve vreme me pljuvao, kako i gde stigne. Nekad u lice, nekad u usta nekad u oko. Sada me pljuvao po glavi i leđima. Bolelo me je kako jebe, a on se smejao, i davao sve od sebe da mi nanese bol.


Povremeno bi mi govorio „ti si peder“ ili „ti si pederčić“ pa odmah pljunuo. U tom momentu sam već bio popljuvan svuda.


Okrenuo me je na leđa a noge zadigao. Želeo je da gleda kako njegovo tvrdo meso i ogroman glavić nestaju u meni. Ulazio je ceo u mene, ali to me je bolelo jer je zaista i ja sam jecao grizući patiku koja mi je bila pri ruci.


- Evo ti da zaćutiš, reče sada on i skide svoje kratke crne čarape sa obe noge. Napravi od njih loptu i ugura mi ih u usta. Zaćutao sam.

Nije dugo trebalo da osetim kako ubrzava i kako mu udarci postaju odlučniji i sve dublji. Gledao me je ukočeno u lice, pa pljunuo. Dok je gledao u moje popljuvano lice počeo je da ispušta glasne uzdahe i istovremeno da mi govori „ti si peder, ti si peder“. Guza mi se punila njegovim semenom, osetio sam i pulsiranje njegovog debelog kurca kad god bi prsnuo.


- Ostavi ga unutra, zamolio sam ga a on samo potvrdi glavom. Cedio se u meni lagano.

Mazio sam njegov tvrdi dlakavi pivski stomak, njegove tople prosede grudi gledajući ga u oči. Gledao je i on mene ozbiljno i radoznalo. Kurac mu je ispao iz mene, i on mi reče „piša mi se“. Odmah sam skočio uz reči „to je moje, to meni daješ“, bio sam oduševljen. On se mazio po svom dlakavom stomaku, i onda mi prišao ka uvetu i svojim mesnatim vrelim jezikom polizao uvo, pa šapnuo „a i kenja mi se“.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Pusti ga, vidiš da ne zna šta znači biti muška pučka. Smile

Korisnik

to su igre dominacije u kojima mnogi uzivamo... gledajte na to kako god hocete...

Korisnik

da ti je zaista bitna,ne bi radio sto si radio...patike,noge..pljuvanje...kurac smrdljiv..toliko o tome da je bitna

Korisnik

meni jeste...ali njemu nije...

Korisnik

Prljav kurac,on smrdljiv..higijena ti je bas jaca strana