CUCKOLD - Ponizenja II

Deset godina smo vec zajedno. Posto zivimo prilicno odvojeno od prestonice gde je gro nasih prijatelja i rodbina svi smatraju da je nas brak isealan naravno zahvaljujuci nasoj glumi. Nas brak i ne postoji, bar ne u onom klasicnom smislu.

6. Jesenje poslepodne je i moja zenica se sprema za izlazak. Tu joj je prijateljica inace nasa komsinica preko koje ide, to provereno znam, ugovaranje susreta sa muskarcima. Komsinica Danka joj asistira u oblacenju, bodri je, daje joj komplimente. Malo sam popio ali nisam pijan:

"I ja joj uvek govorim da slobodno pokaze svoje kvalitete" kazem dok je Danka okrece levo desno zagledajuci je, pipkajuci..

"Ti si divan i redak muz, svaka ti cast, mnogi me pitaju kako nosis lepotu svoje zene... Ja im kazem da ste vi pre svega veliki prijatelji pa onda muz i zena, da li sam pogresila"? kaze Danka pa nesto diskretno sapuce mojoj zeni na uvo.

"Nisi, i slobodno im kazi da sam zaljubljen u svoju zenu, da je ona moj fetis" dodajem.

"Znam, znam to, pricala mi je sve detalje... Da znas da u druzenju mene i nje to veoma cenim i hvala ti sto nisi ljubomoran". Onda nastavljaju da nesto sapucu, vidim da sam suvisan i povlacim se u nasu spavacu sobu da uhvatim koji momenat sna. Dok odlazim Danka mi kaze:

"Slobodno odspavaj, ja cu u slucaju kise da ispratim tvoju dragu na taxi"!

Pre spavanja odlazim u kupatilo da ga izdrkam!

7. Imamo po trideset i dve godine. Nacujem da ima decka od dvadeset godina. Pitam je kako je nije blam od sveta, sta ce deca jednog dana da slusaju o njoj i tako to, spominjem i njenog direktora, onda onog glavnog koji se proteze od mog sluzenja u JNA, na kraju i Danku:

"Jesi lud, niko sem Danke ne zna za njega, nemoj slucajno da se izlanes, ubio bi me direktor... Danka zna, kasnije saznajem da je to u njenoj organizaciji jer je klinac pun love, ostali ne, pssst" pa mi prstom pokazuje da cutim "uostalom, radila ne radila nesto zbog mog izgleda i oblacenja uvek ce da mi prilepe da sam kurva, zar ne" kaze pa se ogleda od glave do pete.Crvenim i cutim, odlazim da ga izdrkam.

8. Sasvim slucajno susrecemo se na obliznjoj benzinskoj pumpi njih dvoje i ja. Znam da se vidja sa njim, pretpostavljam, ali sada je ocigledno. Ipak, mislim da je on ispod njenog socijalnog nivoa, cak i da ima probleme sa zakonom. Nije mi pravo ali gutam. I njemu je po malo neprijatno dok ona sedi pored njega u blago receno nepristojnom minicu za koji mi se pohvalila da joj je kupila Danka. U tome vidim Dankin potpis, mozaik se sklapa... On ipak ima zazor od mene zbog mojih veza i poznanstava u policiji, pravosudju i tuzilastvu jer sam pravnik a i poticem iz pravnicke porodice.

"Idemo malo na neku zurku, jer ok" kaze on dok ona cuti ne pomerajuci se.

"Srecno" i okrecem se zureci kuci da ga izdrkam. Dok posle drkanja pijem irsku kafu zvoni telefon, tada jos nema mobilnih.

"O cao" Danka je" bla, bla, truc, truc.. Tvoja zena je otisla kod neke koleginice pa mi je rekla da ti prenesem da ce malo da zakasni". Ljubazan sam, cutim i shvatam da je istina da je Danka podvodi tipovima. Prekidamo vezu ali meni ne izlaze iz glave njene gole butine pored problematicnog tipa.

Odlazim da ga ponovo izdkam, boli me koren penisa ali ispred ociju su mi gole butine moje zene izmedju kojih je musko dupe koje ritmicno radi napred, nazad. Tesko, na silu svrsavam i odlazim u obliznji kafic da gledam utakmicu. Ubijam se kao austrougarski podnarednik.

9.Netom su zavrseni prvi visestranacki izbori u SFRJ i novokomponovani demokrata, do tada seoska luda, dolazi kod nas u kucu, mrak je. Vadi pistolj iz pojasa i ostavlja ga na stocic. doteran je, okupan za divno cudo.Namirisan. Moja supruga cuti, vidim da crveni, zbunjena je, zna nesto sto ja ne znam.

"Do sad je bilo vase, komunisticko, od sad ce biti nase" kaze pa nazdravlja. "Do sad ste vi radili a mi gledali a od sada cemo mi da radimo a vi cete gledati, jel tako" pa pogleda prema mojo zeni. Nastavlja sa provokacijama, suptilno preti i vredja, znam da je citavo podzemlje tog mesta uz njega i da nema drzave, da su oni zakon. Shvatam da mi vec jebe zenu i da ima nameru da nastavi sa tim.Nepristojno sedi rasirenih nogu, vidi se da mu je budza dignuta. Uostalom, on je i pokazuje. Njoj naredjuje da sedne pored njega sto ona sva pogubljena i cini jer tu ima i ucene, prisile, pretnje a boga mi i novca. Njihov kontakt je sve blizi i blizi i on joj stavlja ruku na koleno. Ona mahinalno ga hvata za tu ruku da je skloni ali kada je jace stegne i pogleda je u oci njene obe ruke ostaju obavijene oko njegove sake na njenom kolenu.

"Vi komunisti nam niste davali mogucnost izbora a mi smo velikodusni: izvoli, ili hoces da prisustvujes nasem razgovoru oko buduce saradnje ili hoces da odes do kafane. U svakom slucaju posto su nasi razgovori poverljivi nas dvoje cemo se povuci u vasu spavacu sobu, ona ladja od vaseg bracnog kreveta je kao idealna za to". Cutim na njegovo kroz ironiju saopstenje da je vec bio u nasem bracnom krevetu, gutam knedle, obuvam se i izlazim.

"Ne boj se nista, njih nekoliko oko kuce su moji ljudi" ispraca me dok zatvara vrata za mnom. Cujem dvostruki klik brave.

10. Jos za staro vreme SFRJ prate me na zeleznicku stanicu zena koja sedi na suvozacevom sedistu i njen prijatelj koji vozi, recomo Jovan. Ona je u fulu, nasrce na njega, dvosmisleno se sali, gurka ga... Njemu je neprijatno zbog mog prisustva, odguruje je od sebe...

"Jovanu je neprijatno od tebe ljubavi" obraca mi se "kazi mu molim te ono sto si mi sinoc rekao za njegove i moje izlaske"!

Pricam, kenjam kako ja nisam ljubomoran, kako mogu da izlaze kad hoce... Kad udjem u voz oni stoje pored i ona ga drzi pod ruku. Voz osdlazi i ja vidim dobro kako se ljube...

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Komunjare nisu bili cuckoldi, swingeri možda, ali cuckoldi nikad

Korisnik

sklon sam da se složim sa Silvijom T....

Korisnik

Pogresna kategorija