CUCKOLD - Ponizenja

Svi mi volimo da citamo o Cuckold pojavi, dize nam se na te price, mastamo...Ali treba ne progutati zabu nego gutati zabe citavog zivota.

Opisaci nekolioko mojih slucajeva pa dobro razmislite sta vam je i kako ciniti:

1. JNA sam sluzio sa dvadeset i pet godina, posle zavrsenog fakulteta. Pre toga smo se zabavljali tri godine od kojih godinu ziveli u studentskom braku.

Ona upoznala moju, ja njenu familiju, sve gotovo za brak, i ona fakultetski obrazovana. Dolazi mi u posetu i posle jednoj koitusa u hotelskoj sobi mi kaze da je nasla decka, do duse starijeg od nje desert godina, ozenjenog tipa, vlasnika nekoliko desetina kamiona i cisterni, ali ce, pazite sada, "kada ti izadjes iz vojske ja cu da raskinem sa njim". I na kraju mi kaze mazno "ljubavi, ne ljutis se valjda na mene zbog tog flerta"?

Ocajni vojnik cuti, nesto mumla i muca...

2. Stize mi pismo u vojsku od drugarice sa kojom se dopisujem. I u pismi pise ona, zensko kao zensko, da vidja moju devojku sa mojim dobrim drugom...

"Prica se da su bili deset dana u njegovom stanu u Herceg novom, itd, itd.." zenski sladostrasno...

Kada opet dodje kod mene u posetu, jebem i pijem, ne smem da je pitam da li je to istina!

3.Vec smo u braku bez dece, imamo po dvadeset i osam godina, upoznajem tipa kada ga dovede u kucu gde zivimo na visokoj nozi. Kuca je na domak malog grada u provinciji, par kilometara. Bila je i kisa i on ju je dovezao sa posla. Njemu je po malo nezgodno ali ona prekida:

"Kazi Ljubi (to je on) da nemas nista protiv sto me je dovezao.." Naravno da sam servilan pa i uzbudjen, jebi ga, supruga me upoznaje sa njenim prijateljem. Posle toga on cesce dolazi kod nas u kucu ali u glavnom po nju da izadju... Koristim priliku da mu, dok se ona sprema kazem da bi bilo lepo i da je vrati svaki put kada izadju.."

"Meni bude nazgodno ali kad insistirate vazi" odgovara mi.

4.Pocinje da je vraca ali ocigledno je sta su radili. Ona je bleda kao krpa upalih ociju, sedi zavaljena u fotelju praznog pogleda... Meni se dize kao lud, on zeli da ode ali ga ona zadrzava pa trazi da im spremim neko meze.

"Gladna sam kao vuk, naseci nam nesto..."

Dok spremam njima nesto za meze, razmisljam da je ok sto ga hranim u sitne sate, jebi ga, pa odradio je svoje!

5.Nas nekoliko parova gledamo utakmicu u jednom kaficu. "Lito je i sve u cvicu" sto kaze Oliver u Nadalini...Moja draga je u letnjoj kombinaciji, stikle 12cm, texas haljina na zakopcavanje bez rukava, bukvalno sve joj se vidi... Lanciji, ogrlice, narukvice otkrivaju je... sminka takodje... Na poluvremenu dolazi njen direktor, matoro udbasko djubre cije su cerke starije od moje supruge i - odvodi je. Ona mu je sekretarica.

"Sreco (obraca mi se) tvoja lepotica mi nesto hitno treba, sutra nam dolaze neki gosti... Da li da ti je vratim ovde ili da je dovezem kuci?

Naravno da znam zasto mu treba "hitno" ali odmah se snalazim pa mu kazem da je dovede kuci. Od kako su mu cerke otisle od kuce sam zivi u njoj. Znam da je tamo vodi i da ce da je izdrnda kao lud, svi pricaju da ima onu stvar poput magarca. Dok mi pricamo ona cuti i postidjena gleda u zemlju,

primetno sklanja pogled od nas. On je obgrli oko pasa i odlaze dok joj on nesto sapuce na uvo.Zadnje sta vidim je lance na njenom desnom gl

Eto par primera pa izvolite kako hocete. Ima toga jos koliko hocete!

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče