Imate prijatelje 2

Krenuli smo ka njegovoj zgradi, otkljucao je ulaz i usli smo u lift. U jednom trenutku je zaustavio lift i nije mi bilo prijatno. Nepoznat lik, krupan, misicav, zaglavljuje lift u kom smo sami.

Kaze mi: slusaj, ja u ovom stanu nisam sam, ako hoces ne moras sa mnom. U stanu je moj ortak.

Ja kazem da nisam za tu opciju ali kita krece da skace.

Ipak se odlucujem da krenem sa njim. Otkljucava vrata od stana i vice :tu sam tj tu smo

Iz kuhinje izlazi potpuno go lik. Tacnije ne lik nego dosta stariji covek. Ako je operater kao stena, ovaj matori je bio kao stencuga. Ogroman lik, malo nizi od operatera ali zato dosta krupniji. Imao je veci stomak ali ogromne ruke i noge - dlakav ceo. Najbolji deo - opustena kurcina kakvu stvarno nikad do tada nisam video. On je u tom trenutku drzao casu vode koju je pio, a ja sam zanemeo gledajuci taj prizor.

Predatavio se, pruzio ruku, jak stisak.

Ja sam se predstavio i samo rekao: wow.

Obojica su se naglas smejala. Operater je rekao da ide da se istusira a mi da se upoznamo. Matorac je bio vrlo elokventan lik, vrlo prijatan i lepo smo razgovarali. Sedeo je preko peskira na garnituri, kita mu je malo porasla. Ja sam naravno samo o kiti mislio i opet sam poveo tu temu.

Sloboddno mozes da je pipnes, ne ujeda!

Kao hipnotisan sam pohrlio da osetim taj ogroman topli komad mesa. Na moj dodir kurcina je nenormalno krenula da skace, za manje od pola minuta bila je tvrda.

Brate, ja bih ovo dudlao ako nemas nista protiv.

Matorac je krenuo tako glasno da se smeje i samo telom odskocio ka meni kao jasan znak da pocnem.

Bio sam na kolenima, davio sam se samo glavicem. Dalje jos uvek nisam mogao. Zatim je matorac predlozio da odemo do spavace sobe. Spustene roletne i cista posteljina. Legao je, kita se zatresla pred mojim ocima kako ne skocio na krevet. Tj bacio se na ledja, a ja preko njega. Moja dlakava guzica njemu na dlakavim cvrstom grudima. Moja usta na njegovim dlakavim ogromnim jajima.

Operater je u jednom trenutku usao i smejaci se rekao kako mora da pali.

Ja sam sa matorcem nastavio pusangiju jos pola sata, vec sam se umorio. Kada je krenuo da svrsava, to je bio bukvalno rkianje divljih zivotinja. zatim smo se zajedno istusirali.

Razmenili brojeve i dogovorili cesca vidjanja.

Hvala operateru i na jednoj i na drugoj pomoci.

Sad stvarno imam prijatelje

Kategorija:
Gay erotske priče