Hotel

Probudio me zvuk dolazne poruke. Lijeno sam ispružila ruku i dohvatila mobitel. Jubimmmmm tee … bio je prvi sms. Šetaš li moju malu pičkicu, bio je drugi sms, koji mi izmami osmijeh na licu. Bem ga, on misli da se ja šetkam po ovoj vrućini, pomislim i bacih pogled na sat. Auuu … pa deset je proslo odavno, zato on misli da se šetkam. Sad cu ja probuditi i njegovu malu pičkicu, pomislim uz osmijeh i ionako već gola se zaputih pod tuš. Svježina vode me potpuno razbudila i naspavanoj i dobro raspoloženoj, još mi je samo kava nedostajala. Ali za nju treba izaći iz hotelske sobe i prošetati pičkicu, pomislim dohvaćajući majicu i suknjicu. Dosta ove dvije krpice, zaključih i pođoh vani.

Uvijek nešto ovdje ne valja, pomislih petljajući ključem po bravi i nekako zaključah vrata. Umjesto klasičnog hodnika, do soba se dolazilo dugačkim balkonom koji je gledao na glavnu ulicu. Čim sam zakoračila na balkon, val vrućine me zapljusnu i podsjeti kako sam malo okasnila za prvu jutarnju kavu. Desetak metara ispred, stajala su dva muškarca i sa zanimanjem me posmatrala. Vjerovatno sam ih iznenadila svojom pojavom, jer su prestali razgovarati i sa zanimanjem me promatrali. U oči mi je upalo da je jedan gol do pojasa, samo u nekom ljetnom šortcu, dok je drugi na sebi imao samo kupaće gaćice. A jesu našli kako će izaći ovdje na balkon, pomislih idući prema njima. Dobar dan, rekoh tiho na par koraka od njih. Onaj u kupaćim se osmjehnu i rukom pomilova poveću izbočinu ispod kupaćih. Nešto je promrmljao ali ni njega ni onog drugog nisam jasno ni čula ni razumjela. Dobra mu ona izbočina, pomislih uz osmijeh dok sam odmicala od njih.

Mmmmmmmmm … gotovo glasno sam uzdahnula udišući miris tople kave. Terasa kafica bila je gotovo pusta, za što je vjerovatni krivac bio djelom radni dan, a dijelom i vrućina. Zato su i ona dvojica onako izašli iz sobe zapaliti, pomislih nesvjesno se osmjehujući. Ona izbočina je bila baš velika, sigurno ima veliki i debeo kurac, sinu mi misao i pitanje – jeli ono samo velika ili debela kurčina, ili i jedno i drugo. Kako bi ga bilo osjetiti u ovoj maloj pičkici … Nesvjesno sam raširila noge, a onda uhvatila i pogled nekog muškarca koji je podalje sjedio. Nije ni on loš, šteta što nije sam … razmišljala sam osjećajući kako mi se gola pičkica vlaži. Opet oće kurac … valjda će i moj dragi stići skoro … a rado bi ona istražila i onu izbočinu ispod kupaćih ….

Nježno drhtanje pičkice nije prestajalo i umjesto već uobičajene druge, naručih kavu za van. Platih i polako krenuh nazad, razmišljajući kako će se kava taman ohladiti, dok malo pomazim ovu svoju nemirnu pičkicu. Nesvjesno podigoh pogled prema balkonu i susretoh se sa osmijehom onog u kupaćim gaćicama. Još su tamo, sinu mi kroz glavu, a pičkica odmah jače zadrhta. Kakve mi koristi što su još tamo kad cu je sama maziti … Zaokupljena mislima, nisam ni primjetila da sam gotovo pored njih. Tek kad mi pogled pronašao onu, čini mi se, sad još veću izbočinu, trgnuh se i ubrzah korake. Bem ti ključ … i ovakav hotel … šaptala sam pokušavajući otključati vrata i ne prosuti omiljenu kavu u drugoj ruci.

A uuuu … trgla sam se, kad sam iza ledja osjetila lagani dodir i u isto vrijeme nečiju ruku na svojoj ruci. Neće … zaustih .. i odustadoh . Ruka onog u kupaćim gaćicama njezno je zakrenula moju ruku sa ključem, jednom … dvaput … i vrata se otvoriše. Taman kad sam htjela zakoračiti, osjetih ruke oko sebe i u sekundi se nadjoh na njegovim rukama. Ušao je u sobu i polako me nosio prema krevetu. Sve sobe su iste i znao je gdje se što nalazi. Dok me nosio, začula sam zatvaranje vrata i umetanje ključa u bravu. Nježno me spustio na krevet, zadržavajući jednu ruku ispod mene i povlačeći je nježno, podvukao je pod moju guzu. Nisam se ni snašla, a on mi je zavukao i glavu među noge.

Ionako vlažna pičkica, podivljala je pod njegovim usnama i jezikom. Podigla sam noge, a on ih spretno prihvati i stavi na svoja ramena. Šarao je jezikom po mojoj uzavreloj pičkici i u par poteza se oslobodio jedine krpice na sebi. Ruka na mojoj siki i kurac ispred usta me nisu iznenadili. Ni drugi nije gubio vrijeme. Nježno mi je privukao glavu i ja spremno otvorih usta. Polako mi ga je zavlačio i gurao prema grlu, a onda osjetih i kurac na pičkici. Borio se da je razmakne i uđe, ali koliko god bila mokra, nije uspijevao. Bože, pa koliki mu je ….. pomislih i šireći ih digoh noge visoko. Pritisak na moju malu pičkicu se pojačavao, ali nekako nježno i polako. Osjećaj da je pažljiv me opusti, i odjednom osjetih kako njegov veliki i debeli kurac polako ulazi u mene. Širio mi je pičkicu i jasno sam osjećala svaki njegov novi milimetar u sebi. Naj radije bi vrištala, ali kurac u ustima ne samo da mi to nije dozvoljavao, već mi je oduzimao dah i gušio me. Čim bih uhvatila malo zraka, on bi odlučno ulazio mi u grlo i ponavljao moje hvatanje zraka. Aaaaaa … mmmmm ….hmmmmmhhhhhmmm …. bili su moji jedini zvukovi, uz široko razrogačene oči i neopisiv osjećaj zadovoljstva koji me u valovima preplavljivao.

Ni danas ne znam kako sam onu veliku kurčinu primila u usta, ali svaka pomisao na to mi izazove navalu različitih osjećaja, koja me natjeraju da zavučem ruku medju noge. Već svu umazanu spermom i nakon ko zna koliko njihovih zamjena poza, napokon sam začula i poznati glas – Zato ja nemam odgovora od tebe, kurvice …. Za kaznu, njima ću pripomoći … zajedno ćemo te jebati ….
Na tren su zastali, pogledali u mog dragog koji je drkao svoj kurac i gledao u nas … i - nastavili još žešće. Vrlo brzo sam osjetila razlijevanje sperme u mojim ustima, zatvorila oči i poslušno sve progutala. Svaku, baš svaku kapljicu sam iscjedila iz one velike kurčine, osmjehnula se svom dragom i opet otvorila usta, spremno i zahvalno očekujući i njegovu porciju sperme …
Ručak smo svi preskočili … umalo i večeru … ali odmah nakon nje, nastavili smo … sve do jutra …

Kategorija:
Strejt erotske priče