Eh ta mladost.... 4

Sreda popodne, došao sa posla, sav nikakav, sredio se, obrijao, reših da odmorim.

Sanja nije bila kući, otišla do Jelene, pa će posle na neki rođendan, ja u boxericama se uvalio u fotelju, spremio nes, ugodio sebi, gledam na tv-u neki film, relax varijanta... Neko zvoni na vratima, otvaram, na vratima zena, oko 45god,kaze traži Sanju, trebalo je da se dogovore oko posla. Rekoh joj da je Sanja u gradu, na nekom rođendanu, da je pozove i čuje se sa njom..

Kaže mi da samo prenesem Sanji da je bila, i da joj se javi. Otišla je, ja se vratio odmoru. Oko ponoći sam zaspao.

Oko 1 čujem galamu, 3 glasa, sva 3 zenska, Sanja, Jelena, i jedna nepoznata devojka sa njima, pijane, galame, kloparaju štiklama po parketu, pričaju nešto, smeju se, razbudiše me, Sanja kuca na vrata moje sobe i tiho ulazi, ja se pravim da spavam, pogleda me,izlazi, zatvara vrata, kaže im da spavam, neće da me budi, mnogo slatko spavam, zao joj.

Oko 2:30 su i one otišle spavaju.

Budim se u 5 ujutru, obavljam svoj jutarnji ritual, kafa cigara, toalet, da sednem na sofu, vidim nepoznata spava na sofi, na njoj brus, čipkane bokserice, samostojeće čipkane čarape, šminka malo razmazana, šta ću vratim se u kuhinju, da pijem kafu, nesto mi ne da mira, odem do nje, pomazim je po guzi, ona se promeškolji, okrenu na leđa, blago raširi noge, uh... Kita skočila ko kengur, poljubi je u pupak, gurnula mi je glavu prema ribici, svukoh joj boxerice, ribica glatka, mirišljava, odma se bacih na posao, baš se potrudih oko takve ribice, tiho je stenjala, još raširila noge, spusti se jezikom do anusa, i počeh jezikom da je ulazim, ona samo pusti glasan uzdah, i poče da se trese, jako, odgurnula me, okrenula se, samo je rekla zelim tvoj kurac, krenuh ka ribici, ali ona ga uzei usmeri u guzu, polako sam ulazio, nežno, vidljivo je uzivala, svršila je burno, svršio sam obilno i burno u guzu, kad sam ga izvadio, brzo se okrenula i zgrabila, uzela u usta, pušila kao da nikada više kurac u životu neće videti, svrših joj u usta, sve je progutala i olizala ga do detalja, obukoh se na brzinu, i otrlah na posao, zadovoljan u najmanju ruku, to mi je bio jedan od najboljih jutarnji sex... Ni ime joj nisam znao, kad sam došao sa posla bila je tu, sa Sanjom, radile jogu..

Nastaviće se.....

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče