Prvi zur

Tako je nas junak, nesiguran u sebe, iskompleksiran, glup, zivotno glup, frustriran autoritarnim ocevim vaspitanjem, praznim i tupim pogledom ispratio odlazak devojke u kojoj su se spojili nimfomanija i prostitucija. Bio je toliko zaljubljen u nju, njenu vrucu krv, da od njene picke nije nista video. Iako mu je nagovestila gde i sa kim ide, on uopste nije video ili osecao da ce nju dva Arapina da jasu cele noci a Jovan da snima sa dve kamere: jadnom fiksiranom na tronoscu a drugom mobilnom u Jovanovim rukama. Nije video ni da je Danka potpuno uvucena u svet prostitucije, da ti snimci koje joj je Jovan s vremena na vreme pojkazivao u stvari sluze za finu ucenu i sve dublje uvlacenje u podzemni svet strasti i nagona u kome devojke sluze kao tela, lutke ili objekti u kojima i na kojima se bogata klijentela izivljava do kraja svoje snage i moci. Nije video ni da ga Danka sve vise i vise poziva da idu zajedno kod njene familije u posetu uvlaceci ga u brak koji joj je bio potreban kao pokrice pred svetom. Na kraju krajeva nije video da i njega smisljenim akcijama i slozno u isti taj svet uvlace i da ce i njega uskoro tipovi i frajeri koji vole decake i mladice da razvlace po beogradskim stanovima, hotelima, hacijendama... Nije video ni da ce uskoro, kada ga budu ozenili Dankom sto je on jedva cekao, da postane zajedno sa svojom zenom poslovna pratnja, i da ce bogata klijentela iznemljivati bracni par na dan, vikend ili cak godisnji odmor. To telo od muskarca nista nije videlo osim pravnog fakulteta i ispita koje je davao sa prilicno uspeha te je posle junskog ispitnog roka na cetvrtoj godini ostrao na tri ispita sto je bio sjajan uspeh. Njegovi su bili vise nego odusevljeni pa su sve vise i vise vremena provodili na vikendici u Grockoj. Tako bi on ostajao sve vise i vise sam u stanu, danima i nedeljama, kao jagnje u vucjem coporu. Tako je dosao i dan da ga Danka i Jovan povedu na zur, negde na kraj Batajnice, u nakoj novoj, skoro neuseljenoj kuci.

Drustvo je bilo svakakvo, polusvet, kriminogene strukture drustva, povratnici u vrsenju krivicnih dela, dileri droge, sportisti na kraju sezone, klinke za zabavu, punjaci svih boja, jednom reci talog propalog dustva. Prepredeni i iskvareni do srzi Danka i Jovan su ga posebno pripremili: naravno depiliran i istusiran stavio je na sebe cipkasti suspenzor, usku majicu sa brtetelama i najlon natkolenice. Dok je tako stajao Danka mu je sarkasticno ali glumeci ozbiljnost rekla da izbocina mora da mu se vidi: "muskarci obozavaju da vide tako veliki klitoris"! Onda ga je nasminkala, oci, usne... Teniski sorc je bio elastican i bez slica od nekog materijala poput helanki tako da mu su mu se cipke na suspenzoru skroz ocrtavale. Preko svega toga da komsije ne bi videli o cemu se radi obukao je letnju trenerku koju ce skinuti u autu te je stavio kacket.

I Danka se doterala, sto bi se reklo bila je u fulu, obucena kao sto se oblace prostitutke: iako krupnija zenska bila je na stiklama od 12 cm, u haljini od sisa do Venerinog brega sa dve uske, skoro nevidljive bretelice. Naravno, i ona i nas junak bili su zasuti obilnom kolicinom zenskih mirisa, parfema, dezondorasa... I tako, dok je on blenuo u njenu golotinju, dok mu je bio u non stop erekciji, dok mu je stavljala rumenilo, kao uzgred rekla mu je:

"Pazi, nemoj da me obrukas veceras, hocu da budes prava pickica, jel ok"? Naravno, odgovor je bio nesvesno potvrdan. Tada su i krenuli. Jovan je vozio a njih dvoje su sedeli na zadnjim sedistima. Ona ga je izazivala sve vreme gurajuci mu kolena skoro pa u krilo ali uvek kada bi on pokusao neki ofanzivni pokret ona bi ga odbijala sa vrlo neznim i uminim, izazivackim, "no, no, da budes miran..." Na domak cilja, Jovan je zaustavio auto te upalio svetlo u kabini da bi Danka dosminkala decka, iscrtala mu usne, dodala crvenilo kao obelezje da je receni za javnu upotrebu, dodala mu lakovane cipele sa stiklom od 6 cm te mu stavila nesto kao ogrlicu. Na kraju, dok mu je stavljala neku narukvicu, tipicno zensku, rekla mu je:

"Hocu da se zna da Jovan nabavlja najbolju robu, hocu da mi budes lep"!

Iza toga, za par minuta su bili na mestu. More raznoraznih limuzina i dzipova ih je sacekalo. Pobrkanih hormona, sludjen, zbunjen, kao u transu imao je osecaj da mu treba samo malo da svrsi pa je to rekao Danki.

"Ne, ne, pobogu, to bi sve pokvarilo, ne smes ni za zivu glavu", pa je to stanje sapnula Jovanu posto se vec cula jaka muzika. Jovan mu je prisao te ga ustinuo za butinu, jako ali ne dusmanski.

"Ovo je tek da ga presecem, a i punjaci vole tragove upotrebe na mesu, to im daje slobodu delovanja, ne moraju da paze sta rade dok uzivaju" rece Jovan Danki ne pogledavsi naseg junaka koji je cupkao od netom izazvanog bola.

Njih troje udjose u guzvu!

Kategorija:
Gay erotske priče