Dnevnik opsednutosti 3

SUBOTA

Poslednjih dana, ništa se bitno nije događalo. Moja jutarnja „fiskultura“ je postajala redovna, na posao sam svaki dan u sebi nosila kuglice, a Malog sam izbegavala, iako je nekoliko puta nespretno pokušavao da mi se približi.

Čuvala sam ga se i maštala o dva kurca, neprekidno o seksu i samo o seksu.

Kod kuće su se stvari malo sredile. Prekjuče je tražio da se zadovoljim velikim dildom pred njim, pa me je posle jebao i on.

Izbegavao je tu temu, ali i dalje mu smeta veličina dilda. Pokušala sam da ga ubedim da odemo zajedno do seks šopa, ali se inati kao mala beba. Bez veze...

Svake večeri gledam porniće, istina potpuno utišane, ali neodoljivo me mame oni s duplom penetracijom, velikim dilodima i vibratorima, velikim kitama na koje se nabijaju sitne devojke, kao što zamišljam i sebe. Sve što je veliko, želim u sebi... Hahaha...

Ni najmanje me ne grize savest što sam ga „prevarila”. Ne vidim to kao prevaru, više kao nedostatak poverenja i razumevanja, s obe strane.

Za danas sam naumila da mu pokažem sve svoje „prijatelje“, kao nazivam kuglice i dilode, nadajući se da će me razumeti. Malo se pribojavam, ali glupo mi je da se skrivam.

Sve ću mu ispričati, pa kud puklo da puklo. Jedino neću onaj deo s Malim, naravno…


NEDELJA


Ovo je ludilo. Potpuno ludilo!

Noć je uveliko pala dok ovo pišem. Sama sam u stanu. On je otišao. Praktično se iselio!

Kad sam mu juče pokazala sve „prijatelje“ i pokušala da objasnim šta mi se dešava, naprosto je poblesavio. Poludeo je i obuzeo ga je nekontrolisani bes.

Izrekao mi je neopisive gadosti, koje ne želim da ponavljam, nazvao svakakvim imenima. Kad sam, u jednom trenutku, pokušala da ga zagrlim i poljubim, nadajući se ipak razumevanju i pomirenju, odgurnuo me je kao poslednju drolju, čak opalio i šamar. Tad sam znala da je sve gotovo.

Iako sam kasnije ponovo pokušala da mu se približim, on je ćutao i ćutao, a predveče je krenuo da se pakuje. Dugo je s nekim pričao telefonom i oko osam otišao bez pozdrava, iznoseći veliku većinu svojih stvari.

Rekao je samo da mu ostatak spakujem u neku kesu, ili kutiju, poslaće nekog da preuzme. Ako ne želim to da radim, slobodno sve mogu da bacim u smeće.

*

Kad je izašao, nisam pustila ni suzu. Nisam pala u depresiju. Nisam se onesvestila od straha – šta sad?

Otvorila sam bocu vina i nasula. Prvu čašu sam popila naiskap, pa odmah nasula i drugu.

Čitavog dana nisam ništa jela. Shvatila sam da će me vino brzo omamiti, što sam i želela.

Nakon druge čaše, proradi moja potreba za seksom. Moji “prijatelji” su stajali na stočiću u dnevnoj sobi.

Začas sam bila gola i, konačno, potpuno sama u stanu!

Namestih se četvoronoške pored stočića, kuglice ubacih u usta, ovlažih i brzo smestih u picu.

Zatim sam u usta uzela i veliki dildo. Ova je situacija zahtevala poseban tretman, pomislih.

Onako ovlažen pljuvačkom, smestih ga na ulaz u anus. Gurkala sam ga napred – nazad, nekoliko puta.

Podigoh pogled, dohvatih punu čašu, pa je iskapih u nekoliko dugačkih gutljaja. Osokoljena alkoholom, vratih dildo na guzu, pa ne razmišljajući, pogurah iz sve snage.

Ulete u mene, zabijajući se, cepajući me i podižući!

Ulete i trenutno pogasi sve misli, osim onih o uživanju u trenutku.

Svalih se na leđa, pronađoh najudobiji položaj i krenuh da se jebem dugačkim, grubim, muškim pokretima, ne pazeći da li ću se povrediti, ili neću.

Kidala sam klitoris i velike usne, sedala na taj ogromni dildo, bacala se na stomak, na leđa, na bok.

Prvi orgazmi su stigli u kratkoj seriji, ali nisam se predavala.

Mali dildo sam smestila u usta i pušila ga, dok se ogromna plima munjevito približila i naprosto me raznela.

Tako nešto nikad nisam osetila.

Svi moji “prijatelji” su bili u meni, svršavala sam na nepcima, u pici, u guzi, svuda. Svaka moja ćelija je bila preosetljiva, svaka je bila nervni završetak koji je donosio neopisivo sladostrašće…


NEDELJA


Ovo je bila moja najluđa nedelja u dosadašnjem životu. U ponedeljak sam zatražila slobodne dane i čitavu nedelju provela u stanu.

U ponedeljak sam samo skočila do seks šopa, luda od razbijanja koje sam sebi priuštila prethodne večeri i noći, kada praktično nisam ni spavala, nego se jebala i jebala. Kupila sam znatno veći dildo, srednje veliki vibrator (prvi u životu), fildo, štapiće za bradavce sa baterijom (strujom), kao i neverovatni analni dildo na naduvavanje.

Sve svoje “prijatelje”, nove i stare, poređala sam po krevetu i uživala već gledajući ih.

Napunila sam frižider vinom, sirom i dimljenim lososom. To mi je bila jedina hrana čitave nedelje. Osim bageta, koji sam kupovala svaki drugi dan.

Pila sam po dve boce vina dnevno, osim u petak, kad sam potpuno odlepila i priredila sebi neviđenu predstavu. (Kasnije ću o tom petku.)

Svi dani su mi bili potpuno ispunjeni samo jebanjem. Da, JEBANJEM, jer sam upravo to sebi radila.

Nakon klistira, u guzu bih smeštala dildo na naduvavanje i povećavala ga svaki put sve više i više. Bilo je izuzetno. Mogla sam da osetim svaki milimetar svoje unutrašnosti, pritisnute dildoom, što je dovodilo do neopisvih slasti.

Pica mi je neprekidno bila pod tenzijom, jebala sam je svim dildoima i vibratorom, kad bih se umorila od nabijanja napred – nazad. Iz nje sam ih sve vadila i gurala u usta, nabijala duboko u grlo i pronalazila osetljive tačke na nepcima.

Ne umem da kažem koliko puta sam dnevno svršavala, ali svakako su u pitanju desetine i desetine orgazama. Neprekidni orgazmi, produženi orgazmi, orgazmi na nepcima, na bradavicama, po čitavom telu.

Moje telo je postalo ogroman klitoris. Preosetljivo i željno.

Prelazila sam vibratorom uključenim na najveću brzinu preko bradavica, i talasi slasti bi mi se spuštali do nožnih prstiju i dizali se do korena kose.

Bila sam napunjena bukvalno dvadeset četiri sata dnevno.

Jela sam malo i pila toliko da ostanem u visokom raspoloženju.

Nisam odgovarala na telefonske pozive, osim na one na koje sam morala – mami, dvaput su pozvali s posla da provere kako sam, najboljoj prijateljici, sestri.

Imala sam sve što želim – svoje neverovatno telo i “prijatelje”.

*

U petak su se desile dve sjajne stvari – prvo je ON pozvao, da bi mi rekao kako će, ako sam ih spakovala, poslati jednog prijatelja po ostatak svojih stvari. Najmirnijim mogućim glasom, obavestila sam ga da sam već sve pobacala.

Kad se pribrao od šoka, zajedljivo je upitao kako se provodim sa svojim ogromnim kurcem.

Bilo je to oko pet popodne. On, naravno, nije znao da čitave nedelje nisam radila i da se jebem po čitave dane. Do tad sam već popila čitavu bocu vina i otvorila drugu.

U guzi sam imala onaj stari, veliki dildo, a dok sam pričala s njim, u picu sam zabola vibrator i uključila ga na neku srednju brzinu, s povremenim jačim impulsima, koji su me dovodili do ludila.

Sa ogromnih, preuzbuđenih, nadignutih bradavica visile su štipaljke koje su povremeno puštale strujne impulse, koji su me u početku bolno pekli, a već tad, u petak, pružali izuzetno zadovoljstvo.

Pričala sam s njim uključivši spikerfon, ne ispuštajući dildo iz guze i vibrator – jebala sam samu sebe sve vreme dok smo pričali.

Kad je sarkastično upitao za dildo, ubrzala sam prodore u guzu i glasom izmenjenim orgazmom, odbrusila:

- Koristim ga svaki dan. Tek sad shvatam šta znači imati pravi kurac u sebi…

Iako mi je zalupio slušalicu, zadovoljstvo je bilo neopisivo. Činilo mi se da ću se raspasti od slasti, sumanuto se jebući.

Pala sam na pod, nekontrolisano se uvijajući, ali ne odustajući od nabijanja.

*

Kad sam se smirila, bara nastala prskanjem moje pice na tepihu je bila ogromna. Na nesigurnim nogama sam se odbauljala do spavaće sobe, drkajući se i dalje, bez prestanka.

Ponela sam bocu i kad sam se smestila tako da sedim na dva najveća dildoa, s prekrštenim nogama i naslonjena o uzglavlje kreveta, pozvala najbolju drugaricu.

Ne prestajući da se pomeram gore – dole i uvijajući se oko dildoa, ukratko sam joj objasnila novu stuaciju. Nije znala da smo raskinuli, a kad je čula zbog čega, zanemela je.

Morala sam da joj ponovim čitavu priču nekoliko puta.

Pokušala sam da joj objasnim prirodu novootkrivene super-sposobnosti, ali je s nevericom tražila da ponavljam, jer nije nikako mogla da prihvati tako kako sam prepričala najnovije događaje.

Nekoliko me je puta upitala i koliko sam popila, jer je mislila da bulaznim.

Konačno je zatražila da me poseti, ali sam rekla da upravo sedim s dva ogromna dildoa u sebi, koja nameravam da pametno upotrebim, kao i da sam upravo dovršila bocu vina i imam nameru da otvorim još jednu (nisam joj rekla da mi je to već treća tog dana!).

Nakon tog razgovora, bila sam još napaljenija i moje solo orgije su nastavljene.

Tek sam se ujutro setila da sam kasnije, u toku besane noći, otvorila i četvrtu bocu, a dokle sam se jebala, kao ni koliko sam puta svršila više nisam imala pojma.

Madrac je bio potpuno mokar, prepun mojih sokova. Nije bilo dovoljno da zamenim posteljinu, sušila sam ga fenom čitavo prepodne.

Ne vadeći „prijatelje“, naravno.

*

Juče me je prijateljica ipak posetila. Trudila sam se da se ponašam normalno, iako sam u pici imala veliki dildo, a u guzi naduvala sada već omiljeni, skrivajući deo za naduvavanje pod širokim džemperom.

Dok smo pričale i pile kafu, sinu mi kako sam postala jebena nimfomanka i svidelo mi se to saznanje.

- Možda postajem jebena nimfomanka, naglasila sam to i glasno.
- Ma, daj, odvratila je ona, odmahujući rukom, to postoji samo u pornićima.

Da je znala da sam upravo tada ponovo svršila, bar treći, ili četvrti put otkako je stigla kod mene, sigurno ne bi tako mislila.

Zaključujući da je sa mnom sve u redu, brzo me je napustila. Izljubile smo se na vratima i ja sam se vratila svom novom „hobiju“.

Jučerašnji dan nije bio tako intenzivan kao petak, a ni danas nisam bila tako inspirisana.

Kako sutra idem na posao, razmišljala sam o tome da pojebem Malog. Želela sam pravi kurac. I spermu u grlu.


PONEDELJAK


Bilo je sjajno. Svi su se sjatili oko mene dok sam pričala o svom raskidu, kasnije sam, na pauzi, svršila nekoliko puta, a Mali me je sačekao na kraju dana i odvezao do jednog pustog parkinga.

Na sličan način sam mu sela na kurac, samo što ovog puta nije svršio u moju picu, nego u usta.

Toliko sam želela spermu, da mi je prvi mlaz koji se odbio o nepce doneo orgazam jači od mnogih u poslednje vreme.

Iscedila sam ga do poslednje kapi, i u mojim ustima se odmah podigao ponovo.

Zajašila sam ga i potražila njegov jezik. Pokušao je da skloni glavu, verovatno zbog sperme koju je očekivao da oseti u mojim ustima.

To me je dodatno napalilo, pa sam mu zgrabila glavu i na silu zavukla jezik duboko u usta.

Prepustio se nemoćno. Dok sam i njega sebe vodila ka novom vrhuncu, prljava misao mi nije dala mira.

Ponovo sam njegov, znatno slabiji mlaz primila u usta, ali ga nisam progutala, kao malopre. Zadržala sam ga u ustima, pa ponovo sedeći u njegovom krilu, udelila mu deo sperme.

Grubo me je odgurnuo i zgranuto je ispljunuo po mojim grudima.

Zgrabila sam ga za kosu:

- Šta je, pičko, cijuknula sam. Hoćeš da jebeš, bez ikakvih obaveza?

Bacila sam se u suvozačevo sedište i, pod njegovim zaprepašćenim pogledom, iz torbe izvadila veliki dildo i zabola ga u sebe.

- Vozi me kući, a onda zaboravi da postojim…

Kao da sam potpuno sama, sve vreme dok me je vozio, jebala sam se, neprekdino svršavajući.

Izašla sam iz auta ni ne pogledavši ga.

Uzbuđena zbog sperme koju sam progutala, nastavila sam da se jebem još jako dugo.


PETAK


Ništa se naročito nije dešavalo ovih dana. Ušla sam u dnevnu rutinu – jutarnja jebačina, posao, jebačina na pauzi za ručak, posao, povratak kući, minimalistička večera, boca vina i ponovo jebačina sve dok se ne bih obeznanila i zaspala.

Shvatila sam da delimično mogu da kontrolišem količinu svršotine koju izbacujem i to je glavno otkriće ove nedelje.

Prekjuče sam se posvetila svojim bradavicama. Osetiljivije su nego što sam mogla i da sanjam.

Prostim uvrtanjem mogla sam da se dovedem do orgazma, a štipaljkama da ga postignem bez ikakvog dodira.

Mali je dva puta dolazio u moju kancelariju, izvinjavao se za neprikladno ponašanje i nudio se da me odbaci do kuće posle posla, ali odjebala sam ga. Znala sam da mogu da mu radim šta poželim, ali nije me to previše interesovalo.

Trebao mi je pravi muškarac. S velikom kitom, koji će me jebati kako spada.

I evo, dok sam se večeras depilirala, radila piling i mazala čitavo telo, spremam se za sutrašnji sastanak.

Da, imam dejt!

U pitanju je takođe kolega s posla, nešto stariji od mene. Znam samo da je razveden i da dobro izgleda. Visok, krupan, muževan. Pomalo je sirovina, ali svakako nemam nikakve namere s njim osim da mu se podam. I to odmah.


PONEDELJAK


Shvatam da imam ozbiljan problem. Moj je libido neverovatan i malo će koji muškarac to prihvatiti.

U subotu sam se temeljno pripremila, izabrala veoma seksepilnu odeću i našla se s Karlosom (tako se zove kolega s posla).

Izveo me je u prosečan restoran, na pivo i kobasice, rekao je smejući se, jer verovatno mu nije bilo ni na kraj pameti kuda će ga to veče odvesti.

Ne volim pivo, a ni kobasice, pa sam tek dodirnula hranu koju je naručio. On je jeo i pio za trojicu, sve vreme zbijajući prilično prostačke šale. Nije bio čovek za mene, ali nadala sam se da ima lep kurac. Mislila sam samo o tome, prvi put posle dugo vremena bez „prijatelja” u sebi.

Kad me je dovezao do kuće, nije mu bilo ni na kraj pameti da nešto pokuša, pa sam ga, luda od kratkotrajne apstinencije, u njegovom prostačkom maniru pozvala na čašu vina, jer je to piće koje mi se pije čitavo veče.

Pristao je naravno, ali pitanje je da li bi to učinio da je znao šta će se kasnije dešavati.

Kad sam otvorila bocu i kad smo nazdravili, nastala je napeta tišina.

Jednostavno nisam mogla da se uzdržim: klekla sam mu među noge i pružila ruke ka njegovom međunožju.

Verovatno od šoka, trebalo mu je nekoliko minuta da mu se podigne.

Kad sam shvatila da ima veoma impozantan primerak, potpuno sam se izgubila. Zgrabila sam u usta najveći kurac u dosadašnjem životu i navalila da ga sisam kao da mi je poslednje.

Brzo se opustio, svukao nas oboje i odneo me, golu, do spavaće sobe.

Neverovatno željna pravog kurca, od prvog sam njegovog prodora svršila tako intenzivno, da sam mislila da ću se raspasti na delove!

Iz mene je prsnuo orgoman mlaz, a krik koji nisam mogla da sprečim čuo se sigurno na nekoliko spratova oko nas.

Šokirano je zastao, pa nakon nekoliko trenutaka neverice, krenuo da me svojski puni.

Jebao me je dugačkim, grubim, pravim muškim pokretima, dugo i sistematično. Nije bio svestan da svršavam sve vreme, osećajući njegov glavić svakom porom.

Konačno ispunjena pravim muškim mesom, grizla sam ga i grebala, navlačila na sebe koliko sam mogla. Dizala noge, širila ih kao kad jebem sama sebe, i sve vreme ispuštala neodređene krikove. Mumlala, pozivala ga da prodre još dublje i još…

Kad sam osetila da će svršiti, kao mačka sam skočila s njega i bacila se na kurac, da bih na nepca dočekala svaku kap sperme.

Verujem da ga je preplašio i grč koji sam tad doživela, jer sigurno ne bi poverovao da je u pitanju još jedan neverovatno intenzivan orgazam.

*

Nisam mu dala da se odmori. Kidisala sam jezikom na njegovu kitu, mesila mu jaja sve dok se nije ponovo podigao.

Odgurala sam ga do uzglavlja kreveta, postavila u sedeći položaj i namestila njegov glavić na ulaz u moju manju rupicu.

Pogledala sam ga upitno, na šta je odgovorio na fenomenalan način – u usta je zgrabio moje super osetljive bradavice, nesvestan onog što će uslediti.

Ispunjavajući sebi ogromnu želju – da budem jebana u dupe, jednim sam se potezom sjurila niz njegovu kitu. A kako su mi njegove usne i zubi na bradavicama upravo donosile sjajan, intenzivan orgazam, propela sam se i kao pomahnila započela pravu rodeo akciju.

Bacala sam se na sve strane oko njega, s kurcem duboko u guzi. Iz mene se izlivala čitava fontana, pravo na njegove grudi, prskala sam ga i do lica.

Svršavala sam u suludom ritmu, vrišteći nekontrolisano i slamajući mu kitu.

Pokušao je da nekako smiri moje nekontrolisane grčeve i lomljavu tela, ali nije uspevao. Kao da se ogromna zver probudila u meni, a ja sam se samo ponovo pretvorila u ogroman klitoris. Njegov dodir bilo kog delića mog tela proizvodio je strujne udare, grčeve, orgazme.

Čupala sam ga za kosu, povlačila za bradavice, za uši, grizla mu ramena i grčila se, grčila, mešajući na debelom kurcu.

Osetila sam njegovu spermu u sebi, nisam uspela da iskontrolišem telo i primim je ponovo u usta.

Čim se umirio posle orgazma, sišla sam mu s kurca i bez razmišljanja ga ponovo uzela u usta.

Znam da to – iz dupeta u usta, uzbuđuje, izluđuje i plaši muškarce, ali kod mene nije bilo pitanje poze. Ja sam MORALA da ga imam u ustima.

I dalje se tresući čitavim telom, na krevetu koji je bio potpuno mokar, nisam ga ispuštala, nadajući se novoj rundi.

*

Nisam uspela da ga ponovo podignem.

U nekoliko navrata je pokušao da me nežno odgurne od sebe, ali nisam se dala. Sad, kad sam se dočepala pravog kurca, nije mi bilo ni na kraj pameti da ga pustim.

I onda, kad je situacija postala potpuno blesava, uradio je nešto što je za mene bio vrhunac večeri – umoran od mojih nasrtaja na njegovu posustalu kitu, zgrabio me je za kosu i grubo povukao naviše.

Bol koji sam u prvom trenutku osetila, u trenu se pretvorio u nebrojeno slasnih trnaca, koji su iz svake dlačice u skalpu jurnuli niz telo, pravo u međunožje!

Trznula sam nekontrolisano glavom, kao da želim da se otrgnem, a ustvari sam tražila da se taj neverovatni osećaj bola i slasti produži. Na tren, doživela sam još jedan neopisivi grč, a onda me je on nažalost pustio.

- Luda si, potpuno si luda, promumlao je, ustajući.

Ispratila sam ga gola, jedva se suzdržavajući da ga ponovo zgrabim za međunožje.

Nije stigao ni do lifta, a dva najdeblja dildoa su već bila u meni…

*

Juče sam nebrojno puta premotavala te slike u glave, sve vreme se jebući najvećim dildoima. To sa kosom mi je bio novi, neverovatan doživljaj i maštala sam o tome kako me četvoronoše nateže na onu svoju kurčinu i grubo mi povlači skalp unazad.

Na bradavicama su mi štipaljke bile čitavog dana.

*

Danas sam ga potražila, ali me je uljudno odbio, verovatno zgrožen mojim ponašanjem. Mogla sam da ga razumem. Dok smo pričali, vibrator je tiho zujao u meni i uplašila sam se da je mogao da čuje i tek tad pomisli koliko sam luda.

Ležim u krevetu, na stomaku.

U pici su mi, posle dugo vremena, samo kuglice.

U guzi sam naduvala dildo i pokušavam da mirujem. Da zaspim.

Ali ne mogu.

Maštam o kurcu.

Moram sutra ponovo u seks šop...


UTORAK


Pred kraj radnog vremena, prišao mi je ponovo Mali. Htela sam da ga otkačim, a onda mi je u trenutku pala na pamet suluda ideja.

Pristala sam da me poveze, ali ovog puta sam ga dovela u stan.

Poslušno je seo u trosed, dok sam se pripremala za njega.

Na kolenima sam mu prišla, s kuglicama u pici i malim dildom u guzi. Da ga ne preplašim.

Otkopčala sam ga i uzela u usta.

Zatražila da mi miluje sise i uvrće bradavice.

Njegove preplašene, drhtave ruke nisu proizvele efekat kojem sam se nadala.

Kad mi je svršio u grlo, povukao mi je glavu naviše, prema sebi, verovatno nameran da pokaže kako pristaje da podelimo njegovu spermu.

- Povuci me za kosu, rekla sam, gutajući sve.

Kao da me nije razumeo.

- Povuci me za kosu, povikala sam. Najjače što možeš!

Nesigurno mi je dohvatio jedan pramen i povukao ga neznatno.

Grubo sam ga zgrabila za jaja i stisnula iz sve snage:

- PIČKO, POVUCI ME ZA JEBENU KOSU!!!! SHVATAŠ LI TO?????

Dohvatio me je obema rukama. Čitav skalp.

Njegovo potezanje nije bilo ni približno grubo kako mi je trebalo, ali sam se, neočekivano za njega, sama bacila unazad.

Zgranut, nije uspeo da me ispusti, i oni strahoviti trnci ponovo me preplaviše.

Zgrabih klitoris i strašan orgazam me naprosto smlavi.

Padoh na pod, pod njegove noge. A, on, nesposoban da ispusti moju kosu, sluđen prizorom, produži tim držanjem moje kose zadovoljstvo koje je svaku ćeliju okretalo kao u bubnju.

Trzala sam glavom, produžavala orgazam, obema rukama čupajući čitavo međunožje.

*

Kad sam se nekako smirila, kitica mu je nemoćno visila među nogama.

Uzeh je ponovo u usta i začas podigoh.

Pokuša da me povuče naviše, na sebe. Ostadoh na kolenima i sačekah nove mlazeve sperme.

Ovog puta, nisam progutala.

Uspravih se, pa se poljubismo.

Većina sperme se prolila između naših grudi, jer je izbegao da je primi u usta i u grlo.

Odmakoh se, glumeći ljutnju:

- I dalje misliš da je normalno da žena guta spermu, a da su muškarci face jer im je to grozno? Je li tako?

Dok je pokušavao da smisli suvisli odgovor, primetih baricu oko svojih kolena. I njegove pantalone su pri dnu bile mokre od mojih sokova, čijeg liptanja nisam ni bila svesna...

- Hoću, hoću, konačno prozbori on, ali već sam ustala i pokretom glavom mu jasno stavila do znanja da je njegovo vreme isteklo...


PETAK


Od Karlosa definitivno nema ništa. Sreli smo se nekoliko puta ovih dana, ali nije bilo ni malo hemije.

Njegov gard je bio previsok i shvatila sam da od novog susreta s njim nema ništa. Preplašio se, pička.

Zato sam večeras izašla s najboljom prijateljicom. Pozvala me je na večeru na kojoj je bilo nekoliko meni nepoznatih ljudi.

Očigledno je imala nameru da mi „nabaci“ jednog svog kolegu s posla, koji zaista nije loše izgledao, ali je bio nepopravljivo glup.

Trebao mi je drugačiji muškarac, mislila sam. Dominantan, muškarac koji će shvatiti moje potrebe i mogućnosti i znati kako da se s njima nosi.

Kako, za svaki slučaj, na večeru u sebi nisam ponela nijednog “prijatelja”, brzo sam se smorila. Izgovarajući se teškom glavoboljom, otišla sam prva.

Dočekali su me “prijatelji”, koji su mi pravili društvo gotovo do pred jutro…


PONEDELJAK


Vikend je bio blesav. Napolju je sve vreme padala kiša. U subotu ujutro sam se snabdela hranom (baget, losos, sir) i vinom, pa nije bilo potrebe za daljim izlaženjem.

Odmah nakon toga sam obavila klistir, već oko deset otvorila prvu bocu proseka i započela „druženje s prijateljima“.

Jela sam minimalno, a pila sve brže.

Dosetila sam se novog trika – donji deo skalpa čvrsto sam vezala mašnom, pa onda tu mašnu jednom kravatom za uzglavlje kreveta.

Tako sam mogla da potežem čitavu kosu u naletima strasti.

Iako nije bilo ni približno intenzivno kao kad me je povukao Karlos, pa ni kao s Malim, ipak je bilo novo, vredno iskustvo.

Bacakala bih se levo – desno, potežući se tako za kosu, nasađena na dva debela dildoa.

Iako gotovo da nisam ni spavala te noći, iako sam svršila nebrojeno puta, iako se sve, nakon kratkotrajnog sna, nastavilo i juče, znam da je to sve malo i da moram nešto da učinim.

*

Bliži se kraj radnog vremena i uskoro ću kući.

Treba mi muškarac. Pravi muškarac...


PONEDELJAK


Život je neopisiva kurva.

Prošle nedelje sam izlazila svake večeri. Dva puta s najboljom drugaricom i njenim društvom, ostalih dana – sama. Svake večeri je bar po jedan muškarac bio zainteresovan za mene, ali nijedan nije imao muda da učini konkretan korak.

Kao da su prepoznavali da sam „u teranju“, ali i to da verovatno nisu u stanju da me zadovolje.

U petak sam se opila u diskoteci i pokušala da zavedem jednog krupajliju, za koga sam bila sigurna da ima veliki kurac.

Oko ponoći mi je došapnuo da je gej i da ga žene ne interesuju.

U subotu sam bila na usamljeničkoj večeri u jednom luksuznom restoranu, ali finoj gospodi nije bilo ni na kraj pameti da mi priđu.

Sinoć sam se ponovo našla s drugaricom i pokušala da joj objasnim šta me razdire.

Nije me shvatila…

*

Dođe mi da vrisnem – želim kurac, pred svima u firmi. Uskoro ću kući. Ponovo sama...

*

Već je utorak, prošla je ponoć. Ne mogu sad da pišem, ali bilo je ovo sjajno veče.

Karlos se konačno osmelio da me ponovo pozove da izađemo. Nisam mu dala da me voda na glupa mesta i odmah ga pozvala kod mene.

Smesta je pristao.

Bila sam uzdržanija nego prošli put, da ga ne bih ponovo uplašila.

Jebao me je satima.

Jebao me je u sve rupe, naročito u guzu.

Obožava da jebe u guzu, rekao je.

On je svršio triput.

Svaki put u moje grlo.

Ja sam svršila bezbroj puta.

Bio je dovoljno grub i dovoljno poslušan da me povlači za kosu tako da mi se milioni iglica zabiju u glavu.

Kad se malo oslobodio, kad njegovog drugog puta, naprosto me je uzjahao, duboko u mom dupetu, povlačio za kosu i šamarao po slabinama, kao kobilu.

ŽELIM DA BUDEM JAHANA!


Želim da me jaše po ceo dan!

*

Uzjahao me je ponovo, pre svog trećeg orgazma, ali kita mu je ispadala.

Zamolila sam ga tada da upotrebim i jednog svog „prijatelja“.

Pristao je.

Sela sam mu na kurac, a veliki, debeo dildo sjurila u guzu.

Koliko je to bolje kad imaš kurac pored „prijatelja“.

A, kako bi tek bilo imati dva kurca!

Definitivno – želim dva kurca u sebi istovremeno!!!


UTORAK


Odlučila sam da Karlosu ništa ne krijem. Sve ću mu priznati.

Očigledno mu je sinoćna predstava bila po volji i lako je pristao da me ponovo jebe večeras.

- Samo da znaš, želim jahanje, naglasila sam dok smo se vozili prema mom stanu, a ja sam već držala njegovu uzdignutu kitu u rukama.

Nije shvatio.

Gurnula sam ga u trosed, pa pred njim izvela brzinski striptiz. Želela sam da mu pokažem šta imam u sebi. Oba svoja „prijatelja“.

Okretala sam se oko svoje ose, naginjala i guzila da bi sve dobro video.

- Stvarno si luda. Tebi jedan muškarac nije dovoljan, promumlao je ustajući i grabeći me za sise.

Nije imao pojma koliko je bio u pravu.

Tražila sam da u meni sve vreme ostane po jedan „prijatelj“ u onoj rupici koju on ne bude koristio.

Tražila sam da me odmah uzjaše, da me poteže za kosu i šamara po dupetu.

Da me jaše i puni.

Započeo je zabijen u picu.

Bilo je sjajno, ali ni blizu pravom osećaju, jer je morao da bude niže, na slabinama, a ne doslovno me jašući.

Tražila sam da se zameni s mojim najdebljim „prijateljem“, koji se sad preselio u picu.

Započelo je pravo jahanje, dok me je jebao u dupe.

Potpuno sredsređena na kosu, iako je zadovoljstvo dolazilo sa svih strana, neprekidno sam ponavljala:

- Jače, jače me potegni!

Kad je nekako podelio moj skalp u dva dela i zgrabio ga obema rukama, baš kao da ima uzde, čitavom težinom se oslanjajući na moje kukove i jebuću me brzo i duboko, mojoj sreći nije bilo kraja.

To je bilo zadovoljstvo koje sam tražila!

Trnci, žmarci, talasi!

Debeli kurac je rovario po mom dupetu, a on mi je grubim potezima povlačio glavu levo i desno, kao da da me uzdama navodi kuda da krenem.

Prvi njegov orgazam nisam stigla da primim u grlo.

Uzjahana ždrebica, nemoćna u njegovim rukama.

Sperma mi je zapalila utrobu i u meni najednom buknu neodoljiva potreba za još jednim parom ruku, na sisama.

Za još jednim kurcem, za još jednim jahačem.

- Sve mi daj, kriknuh, sve želim u sebi! Još, još!


*

Ostade na meni i dalje.

Iako su mi se svi mišići tresli od umora, nije mi padalo ni na kraj pameti da ga zbacim sa sebe.

Otpustio mi je kosu i pridržavajući se za moje slabine, sedeo na meni s mlohavim kurcem i dalje u guzi. Želela sam da se ne pomeri.

Najednom odskoči, baš kao sa uzjahane kobile. Ostadoh na četiri, podrhtavajući čitavim telom.

Dohvati me za kosu i povuče prema svom međunožju.

Pravi potez!

*

Kako sam mu samo pušila!

Kako sam ga samo podizala nakon što bi se izlio u mene.

Priznao mi je da nikad nije svršio četiri puta za tako kratko vreme.

Pred jutro, on umoran a ja spremna da ga primam i dalje, izvali se, gotov da zaspi.

- Nemam problema s tim da staviš „prijatelje“, reče, pa, pre nego što će zaspati dodade – tebi je defnitivno jedan muškarac nedovoljan.

S dva “prijatelja” u sebi, sklupčah se u njegovom krilu, s kurcem u ustima.

Sisala sam ga dok je spavao. Povremeno bih pomerala debele dildoe u sebi, koji su me držali budnom, sve do jutra.


SREDA


Kad ga je jutros probudio sat s telefona, da bi se spremio na posao, trebalo mu je nekoliko trenutaka da shvati gde se nalazi.

Ja sam i dalje bila budna i sisala mu kurac, koji je imao blagu erekciju.

Pomilovao me je po kosi.

- Nenormalna si, znaš li to?

Kad je ugledao debele „prijatelje“ u meni, kurac mu poskoči u mojim ustima.

- Jebote, koliko ti možeš da ih primaš??

Okrenula sam mu leđa, izvadila „prijatelja“ iz pice i naguzila se, gurajući mu dupe u krilo.

Uzeo me je lako, jednim potezom.

Dok me je jebao, polako i nežno, povremeno bi me lagano potezao za kosu i s vremena na vreme izvukao, pa vratio drugog “prijatelja“ u moju guzu.

Svršio mi je u usta.

- Moram da otrčim do kuće, da se presvučem za posao, rekao je. Vidimo se kasnije..


*

Dan je počeo sjajno.

Imala sam jebača kakvog sam želela.

Nastavio se u istom maniru.

Na pauzi za ručak me je jebao u toaletu.

Pa je ponovo prespavao kod mene, nakon što me je jahao i jahao, do pred jutro…

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Lazni fejk profil. Krije se neki muskarac iza profila sa kompleiskima

Korisnik

Meni su vase price predivne, mastovite, samo nastavite sa pisanjem Rado citam vase price. Profesional no napisane I bas lepe za citanje I uzbudljive naravno od mene 5

Korisnik

Mislimo da gotovo niko, osim nepismenih mamlaza, ne haje mnogo za ocenama priča koje objavljuje. Svi to radimo, manje ili više vešto, kako bismo zadovoljili sopstvene potrebe.

Napaljenik, draga, možeš sto puta staviti keca onome što ne razumeš, i dalje ćeš biti jadna, sama i bolesna. Bog sluša i pruža ti ono za čim žudiš...