Samo teski rad

Moj suprug je savrsenstvo, znam da zvuci nestvarno, ali zaista jeste. Nekih problema u nasem odnosu nikada nije bilo, jedini "problem" je njegova razmazenost. Naime, taj gospodin naviknut je na savrsenstva. Naravno pripusujem ih sebi. Mozda sam bahata, ali zaista je tako. Fina gospodja, divna domacica i vrhunska kuja u krevetu. Na toj zadnjoj stavci mojih vrlina postaje zanimljivo.

Seksualni zivot nam je vise no dobra, jos od pocetka kresemo se brutalno. Sram i tabu teme medju nama ne postoje. Tako je moj gospodin razmazeni ostao na mastarijama da bi pojacao nesto sto je ionako vec jako.

Cesto me lozio idejama da za sebe potrazim vise uzbudjenja na nekoj vecoj, potentnijoj kiti. Furao me da izazivam i prkosim kad god smo izasli. Uzivao je u paznji koju privlacim, kita mu je posebno tvrda bila na moja flertovanja.

Necu lagati, uzivala sam i sama u svemu tome. Toliko sam zeljela ostvariti njegove mastarije, jer sam, podsjetimo se, savrsena zena.

Kako radim u prilicno muskom svijetu nije mi bilo tesko ostvariti ono o cemu je moj muzic mastao. Vrckava i izazovna prionula sam na realizaciju plana.

Jedne subote, posao se oduzio, cijelodnevni boravak u uredu me iscrpio i trebala sam neko kvalitetno punjenje baterija. A sto zenu moze nahraniti do li dobar orgazam. Okruzenje je bilo prilicno inspirativno, voditelj gradilista i ja u projektima i troskovnicima cijeli dan konacno stizemo na gradiliste. Tamo nas cekaju trojica radnika spremni preuzeti plan i program za naresnu fazu gradnje. Pozovemo ih u kontejnerski ured da im prezentiramo sto smo cijeli dan slagali. Stisnemo se u pomalo skucenom prostoru i udaramo na posao, sve smo odradili prilicno brzo na zadovoljstvo svih prisutnih. Jedan od radnika vadi rakiju da nas pocasti, jer posao je rijesen. Iako umorni opustamo se uz casicu.

Moja haljina na vezivanje prilicno je popustila, razbarusena, umornih nogu osjecala sam se pregazeno. Digla sam noge na stol da se mali krvi vrati u tijelo, kad li sam osjetila pogled na bedrima. Bio je to voditelj, vec u uredu priblizavao se previse, ali nisam to shvacala kao zelju, vise timskim radom. Medjutim, njegov pogled je sada govorio sve, zderao me ocima. Njegova ekipa je to primjetila sto je mene dodatno potaknulo da izazivam. Lijevala sam rakiju u njihove case stedeci sebe. Ubrzo su svi bili hiper veseli i opusteni. Voditelj se ustao da ne izmasira jer sam zaista zasluzila nakon ovako napornog radnog dana. Polozio je ruke na moja ramena i upirao tako snazno i cvrsto, cijela sam se najezila, a moja pickica je reagirala pustajuci sokove. Haljina na vezivanje sada je popustila jos vise, odjednonm su se moje grudi nasle izlozene pogledima cetvorice gladnih muskaraca. Ova trojica ljubomorno su gledali svojega sefa kako prelazi rukama preko mojih golih ramena. Vidjevsi njihovu glad pozvala sam jednog da mi izmasira i stopala, jer k vragu zasluzila sam. Odjednom dvojica su vec pod mojim nogama i svaki uzima medju sake svoje stopalo, a meni kroz glavu prolazi da je vrijeme da nagradim svojega supruga. Zovem ga na video call da se javim kako cu kasniti, jer upravo privodimo kraju veliku stvar. Ova trojica neometano su se bavili ugadjanjem meni, a moj razmazenko samo je zasjao svojim velikim zelenim ocima na vidjeno.

Nakon poziva vracam paznju na moje sirov musko drustvo, veseli i pripiti nisu posustajali. Pogledam ovog cetvrtog koji je stajao sa strane, a kvrga u radnim hlacama je otkrivala sto zaista misli o vidjenom. Pozvala sam ga blize i ovlas dodirnula po nabreklom medjunozju. Prestrasen smije li sto uciniti, jer ipak sam mu nadredjena povukao se. Ali ja sam imala plan!!! Uzela sam ga cvrsto za kurac i gledajuci u oci pitala zar je sramota imati alati i znati sto s njim. Nasmijao se i prihvatio igru. "Nikako sefice, vazno je da netko upravi " E pa hajde da upravimo, kadvec skace oslobodi ga, zasluzuje biti nesputan. Uzimam kopce sa strane i oslobadjam ga pritiska. Ostatak drustva ne posustaje sa masazom, ali grc im je vidljiv na licima. Povlacim kombinezon i odjednom ispred mene se pojavljuje debela, ne bas pretjerano velika kurcina. Uzimam ga u ruke i kroz smijeh naglasavam da sam i sama vjesta u masazi. Razjapljenih usta drustvo prihvaca moju igru. Pljujem u dlanove i mahnito drkam kurac zbunjenom baustelcu. Sef je srecom igrac i vodi svoje momke hrabro kroz projekte, pa tako i ovaj. Ruke mu sa ramena padaju na moje grudi, vjesto ih oslobadja grudnjaka i sada jos ogoljenija stojim medju cetvoricom snaznih muskaraca. Ova dvojica sa stopala prelaze pomalo sve vise i vise, osjetim prste na mojoj vlaznoj pickici. Brzo je moj drugar u sakama odlucio bljuvati po meni, usmjerila sam ga na grudi, ali tolika napaljenost rezultirala je spermom po mojem lisu i sisama. Sef se spusta i lize, lize spermu cisteci me. Drzim ga za kosulju i povlacim prema sebi, mahnito ga zvalim zeleci da podijeli sa mnom sokove koje skuplja. Zvalim tipa koji je upravo eruptirao po meni, ova dvojica nize vec su mi prstima u maci, ali i guzi. Osjecam pritisak na obje strane i postajem jebeno nezaustavljiva. Tjeram sefa da poljubi kurac svog malog jer je bas fin vulkancic vrele sperme, on bez pogovora pristaje i pred mojim ocima stvara se savrsen prizor, kurac u ustima bradata sefa. Pridruzujem mu se i borimo se za istu kurcinu u ustima.

Ustajem sa stolice i naslanjam na stol. Haljina pada s mene i ostajem samo u tangama, grudnjak je vec odavno razdrljen s mene. Uvaljujem pickicu u usta jednom od dvojice koja su se bavila masazom stopala. Tesko i ubrzano disanje probija tisinu, osjecam uzavrelost mojeg drustva. Mali se pikazuje doista vjest sa jezikom. Dizem nogu na stolicu da mu oslobodim put, kad u guzu mi bolno prodire sef. Nije taj ni lud, pocastiti se ovakom slasticom sefovska je stvar. Brzo se ooustam, bol posustaje i nabijam se sve vise i brze na veliku nabreklu kitu. Drugi vadi jezik i posprema kurac u moju mokru pickicu. Tako nabijena moram urlati od uzitka. Ovu dvojicu sa strane tjeram da se maze, navlace jedan drugog, bolesno, ali zaista me pale muskarci u klincu. Moje uzbudjenje je na vrhuncu, kad primjecujem da jos jedna guza biva probijena nabreklom kitom bas kao i moja. Koji jebeno savrsen prizor!!!

Sav umor koji sam osjecala nestao je, a mislima mi je prolazio moj muzic koji ce poludjeti od uzbudjenja kad mu ovo prepricam. Pigled mi pada na mobitel, kad tamo upravo moj suprug. Naime poziv nisam prekinula, a ocito ni on. Cijelo vrijeme je tu, slusa sto se dogadja ... Cijela ta situacija me dodatno napaljuje, moja zelja se samo pojacava, a dojam koji zelim ostaviti postaje jako vazan. Nabijam se ludjacki na dvije nabrekle kite spremne za eksploziju. Odjednom me preplavljuje toplina izlivene sperme koja mi natapa mackicu i supcic. Pocela sam svrsavati u valovima, vristala sam od srece, piskila od uzitka. Uzela sam kite ove dvojice koji su se sami zabavljali, trpam ih naizmjence u usta i drkam tako silovito da sam ubrzo bila poprskana od glave do pete. Tako ljepljiva uzimam mobitelj moleci supruga da mi pripremi kupku jer uskoro stizem, moj radni dan je gotov...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

i ne rece sta je bilo kad si se probudila???sva upisana...??

Korisnik

Koliko mozes srat i lagat,to je cudo Smile