Saputnica - Prica po Nikoli II deo

Od srede do petka uvece osecao sam kao da je proslo mesec dana a ne manje od 48 sati.

Napokon je dosao i taj petak. Ja kod Vuka, poranio, nisam zelim da me ceka. Ni ja Sonju nisam dugo cekao i ona je dosla malo ranije. Vidim je iz daljine laganim koracima, kao neka manekenka prilazi mi. Neka dvojica prolaznika kako su prosli pored nje, tako su odmah, istovremeno okrenuli za njom. Kako i ne bi kad je bila hodajuca bomba. Bila je u crnim stikalama, bež suknji do kolena koja se pripijala uz njeno telo i isticala njene sire kukove, sako iste boje, polu zakopcan i ispod sakoa nesto crno ne vidim sta je, ali cini mi se kao da je providno. I bilo je, a kad mi je bas bila prisla primetio sam da ima i carape najlonke, a ja se u sebi molim da su halteri. Kad je covek vidi, odmah da mu se ukruti.

Pozdravio sam je poljupcem u obraz, sapnuo da je savrsena, njen parfem i miris kose me je vec omamio, zavedela me je a da me nije ni takla ni rec uputila. Predlozio sam da odemo u neki kafic na kafu, sto je ona odbila, kaze previse dugo je cekala ovaj trenutak i zeli odmah da odemo do stana koji je ona iznajmila.



Stan je bio blizu, brzo smo stigli do njega. Vidim pripremila ga je za moj dolazak, svetla prigusena, roletne spustene, iz dnevne se cuje muzika, onako u pozadini nista glasno. Usao sam u spavacu, da izvidim “teren”, krevet velik, svidja mi se njen izbor. Ubrzo sam osetio Sonjin zagrlja odpozadi i poljubac u vrat. Uffff kako joj to samo uspeva, opet se osecam zavedeno, napaljeno, srce mi ubrzava, pritisak skace, telo mi se puni miksom testosterona i adrenalina. Okrecem se, rukama je uzimam za kosu i vrat i krecem da je ljubim. Ne znam koliko smo se ljubili jer u ovom trenutku mi je vreme postalo relativno kao Ajnstajnu. Samo smo u jednom trenutku, ljubeci se pali na krevet. Polako sam rukama krenuo da istrazujem njeno telo, da je skidam lagano. Prvo je sako odleteo. I sad sam konacno mogao video sta je bilo ispod njega. Crna providna bluza a ispod crveni brus, a grudi jedre, bele, nabijene da bi izgledale sto vece. Glavu sam bukvalno izgubio, kao neki bik u areni, krenuo sam da je ljubim divlje, strastvenije, a ona to primecuje i stiska me rukama jos vise ka sebi. Ne mogu vise da izdrzim, moram da nastavim da je skidam, ZELIMMM JE. Odvajam se od nje, hvatam je za bluzu da je skinem i iz sebe izuskujem

“Kako bi ja tebi ovu bluzu pocepam”
Dolazeci do daha rekla mi je

“Pocepaj je slobodno, pocepaj mi i gace, ma pocepaj me celu veceras “

Istog trenutka se culo cepanje njene providne crne bluze. Sagnuo sam se i poceo sa puno strasti da joj ljubim grudi, dok sam joj rukom preko suknje mazio medjunozje. Nisam mogao da joj zavucem ruku ispod suknje imala je neki crni mali kais, a i suknja joj je bila skroz pripijena uz telo, tacnije mali stomacic koji je imala. I preko suknje sam osecao njenu vrelinu, bila je i vise nego spremna, hoce me u sebi, ostavljaj sise sa njima mogu i kasnije da se igram. Skidam dzemper, skidam farmerke, u boksericama mi se jasno ocrtava kita

“O da to je taj kurac koji sam videla u autobusu, zelim ga odmah u sebi”


Kako je to pricala tako je zadizala skunju i sirila noge.Sad vidim ima haltere boje koze i crvene gacice. Povlacim bokserice na dole, kurac mi iz njih iskace i klati se gore dole pre njenim ocima. Vidim kako ga gladno gleda i ne svesnim pokretima glave ga prati. Namestam se izmedju njenih nogu, uzimam gacice u ruku i cepam ih, put mi je sad slobodan, stavljam glavic na ulaz i odmah joj stavljam ga u pickicu. Od nje sam odmah dobio glasa uzdah i pogled pun zadovoljstva. Ja nastavljam da prodirem u nju, ubacio bi joj ga celog odjednom ali ne ide, mora polako, da se rasiri. Kroz osmeh joj kazem

“Stvarno si uska, vidi se da niko nije bio dole neko vreme”

“Rekla sam ti da nije, a kurac kao tvoj nisam imala od fakulteta. Samo polako, primicu ja tebe celog, a onda zelim bas jako da mi ga nabijas.”
I malo po malo i usao sam. Kad je skroz bio u njoj, ostavio sam ga malo, da ga oseti, da oseti kako pulsiram za njom, a onda krenu da je jebem bas kako je ona htela, jako do kraja. U sobi je sve pucala od sudaranja nasih tela, ona izdisuci sapuce

“Oooo da daaaa, to tooooo”
Medjutim ubrzo krecem da svrasavam. Vadim ga na vreme i drkajuci ga, prva dva mlaz zavrsavaju izmedju njenog vrata i grudi, treci ispod grudi, a ostatak sperme na njenim halterima i posteljini. Ona je nekako uzivajucim glasom zatrazila vlazne maramice, videlo se da joj je i ovo prskanje nedostajalo.



Obrisali smo se, ja otisao u kupatilo da oprao kitu, vracam se u sobu, ona bez gacica lezi, noge prekstila, viri joj zbunic izmedju nogu, a oko kukova suknja zadignuta i dalje. Cackala je telefon. Ja joj se tiho priblizavam i jezikom joj liznem butinu. Trgla se malo, gledala je instagram dok mene nema i rukom me povlaci da joj se pridruzim.

“Meni je ovde lepse samo ti skroluj insta”

“Zar neces malo da odmoris, pa da nastavimo? ”

“Nista ne brini, odmara se ja” sa velikim osmehom sam rekao ovo.

Uzeo sam je za noge, rasirio ih blago, namestio sebe izmedju njih i krenuo da joj lizem pickicu. Nije mi dugo vremena trebalo da je nateram da baci telefon i pocne da uziva u carima mog lizanja. Klikerčić (klitoris) joj je lepo nabubrio, a ja sam ga vrhom jezika lickao. Osecam kako je sve vlaznija i kako se sve vise oseca i siri lepi miris njene pickice. Skupljam njene sokice, lizuci je jezikom rubove pickice, dok prstima i dalje mazim njen klikerčić. Ubrzo cujem molbu, ZELIM GA. I meni se vec bio digao od njenih uzdaha. Ono sto Sonja hoce to i dobije, to mi je bio moj moto te veceri.

Lagano sam joj ga stavio. Mogao sam da osetim kako me njeni vlazni zidovi stezu, osecaj je fenomenalan. Ovaj put dobijala ga je nezno i sporo, nasa se tela dodiruju svom svojom povrsinom, stvaramo trenje izmedju njih blagim obostranim pokretim. Pokretima iz kuka vadio sam ga pa polako stavljam do kraja u nju. Osecam kako mi glavic prodire po njenoj pickici. Ona vec izlozena od lizanja, ovo dozivljava jako burno, sva je zadihana, ispusta iz sebe iseckane zvuke zadovoljstva. Nije mi jos dugo trebala da je dovedem do vrhunca, par pokreta i kad sam ga uguravao tako sam osetio kako me steze rukama, nogama, kako joj se trese stomacic i karlica,imala je jak isprekidam uzdah, pracen sa istim takvim izdahom.
Kita mi je bila skroz u njoj, kako je svrsavala tako ga je stezala grcenjem zidova njene pice. Nisam se pomera sigurno minut, pustio sam je da uziva u orgazmu i mojoj kiti koja je dovela do tog orgazma. Kad se malo smirila uz njeno nasmejano odobrenje nastavili smo. Sve isto i dalje je polako jebem, maksimalno su nam tela spojena, samo radom kukova ga vadim i dajem joj ga do kraja, do korena. Trebalo je uspeti sve to primiti, ali Sonja je uspevala i uzivala u svakom mom prodoru u nju. Nije mi trebalo puno vremena da joj jos jedan orgazam isporucim. Ovog puta sam hteo da nastavim da je lagano jebem dok ona svrsava, ali dobio sam onaj odlucni naredjivacki glas, koji se moze cuti samo kad je zena u seksualnoj ekstazi, a muskarac uradi neki “pogresan” potez NE POMERAJ SE.
Opet me je jako stegla i grcila se oko kite. Ovo je bio vec drugi njen orgazam u roku od par minuta. Moram reci na trenutak sam pomislio da sam bog sexa, ali tad nisam znao da ce ovo biti i poslednji za to vece.

Nije da se nismo nastavili dobro jebati ostatak veceri, bilo je tu i raznih poza i raznim vratolomija, dobrih stenjanja i uzdaha, uzivali smo, ali ne i samog njenog vrhunca. Sto se mene tice ja sam svrsio jos 3 puta. Posebno je bio interesantan poslednji, gde sam bio njen pizza boy.



To be continued...

Kategorija:
Strejt erotske priče