e-mail

Pre neki dan sam na jednom sajtu za upoznavanje upoznao jedan par. Zainteresovali su me, a sto je jos vaznije moje zelje su zainteresovale njih. Poceli smo dopisivanje e-mailom i posle nekog vremena pitali su me da im prepricam neko svoje uzbudljivo iskustvo. Zanimljivo mi je da taj mail podelim sa vama:

"E pa onda cu da vam ispricam moje omiljeno iskustvo. Bilo je svega, ali ovo mi je bilo nekako najuzbudljivije.
Par nedelja sam se dopisivao sa jednim parom. Ovako kao sa vama, nismo zurili, upoznavali smo se. Bilo je to pre 3 godine, imali su tad 52 i 41g. Predstavili su se kao veoma dominantni. Bas zato sto su oboje dominantni voleli su da ima se neko pridruzi,a mene je jako palila ideja da ih bukvalno sluzim, da radim sta zele, da me iskoriste kako hoce.
Konacno smo se dogovorili da se vidimo. Nisam ziveo sam, pa sam iznajmio stan na noc - to mi je uvek najbolja opcija. Kupio neko vino, izneo case i sve i docekao ih. Usli u stan i odmah su mi se dopali. Onako bas su imali neki stav, samopouzdani. Seli da popijemo po pice, on na fotelju, ona i ja na kauc. Pre nego sto sam im sipao vino ona me pitala jel me jos uvek pali ideja da ih slusam i da im udovoljim. Ja naravno rekao da i ona mi rekla da se onda prvo skinem. Skroz. Uzbudjeno sam je poslusao. Svidelo im se sto sam vec bio napaljen, vec mi je bio tvrd. I onda mi rekla da sad mogu dda nam sipam vino. Stojeci sam im nasuo vino i krenuo da sednem na kauc i on mi kaze ne tu, nego na pod izmedju njih dvoje. Poslusao sam naravno, jos uzbudjeniji, i seo na pod izmedju njih.
Pijuckamo vino i pricamo, ne secam se vise o cemu, nesto tako neobavezno, a ona skine cipele i nogom me mazi po stomaku i jajima... Ja krenem da je mazim po nozi ali mi ona kaze ne jos. Poslusam. Vidno sam vec napaljen i on ustane i skine se, vrati se na fotelju i rasiri noge. I pokaze mi rukom da priidjem. Pridjem na kolenima i pocnem da mu lizem prepone, jaja i da mu pusim. Za to vreme se ona skinula skroz i kleknula iza mene i sa vlaznom rukom, od pljuvacke, pocne da mi trlja guzu. Gurne prst i trlja me, drugom rukom drzi za kosu, dok mu ja pusim. Vise mu se svidelo da ga lizem od jaja ka glavicu celom duzinom. Ubrzo mu se skroz digao, tvrd kao kamen. Onda mi je ona povukla glavu unazad a on ustao i poceo da me tuca u usta. Kratko je to trajalo i ona mi kaze da legnem, poslusam je. Opkoraci me, tako da smo u 69 pozi sada. Pocne da mi lize i pusi kurac, njena pickica na mom licu.. A on klekne iza i pocne da je tuca od nazad. Dok je tuca njeni sokovi cure po meni, lizem joj klitoris, a njegova jaja me trljaju po licu. Strasno je brzo i jako tuca i uz moje lizanje ona dosta brzo svrsi, to me je odusevilo... Osetim i ja da cu brzo. A on ne prestaje da je tuca, jace joj stegne bokove i tuca. Uskoro osetim da sam na kraju i svrsavam joj u usta, a ona nastavlja da mi lize bez obzira sto sam gotov. Cujem njega da je sve glasniji i u jednom momentu ga vadi, nju gurne malo napred i svrsi mi po usnama i obrazima. Ona se brzo podigne i pocne da me ljubi i da skuplja spermu jjezikom i opet me ljubi.
Oboje su se vratili na mesta a ja ostao da lezim na podu, ulepljen... ona vadi vibrator i ulje i da mi. Kaze da zeli prvo da ja to sam radim. Rasirim noge i sipam malo ulja i prvo rrukom trljam guzu, a ona gleda i mazii se. On se nesto seta okolo, sedne pored nje, gleda i drka. Gurnem vib u guzu i ukljucim ga, ona ustane i uzme ga i pocne da me tuca sa njim. Par minuta je trajalo, valjda dok se on opet napalio, klekao ispred mene i podigao mi noge, a ona sela iza mene i stavila moju glavu u njeno krilo. Sad on tuca mene a ona me drzi i drka mi. Nikada jace nisam svrsio. Odmah za mnom i on, svuda po meni... I to je polizala. Ostali smo satima tako da pricamo, bio jos jedan seks, ali ovo sto sam vam ispricao je sigurno najuzbudljivija avantura koju sam doziveo. Bas zbog njihovog tog nekog stava."

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ovo je bas zestoko,svaka cast. Ali nebi ga volijo primit

Korisnik

Pa I ja bih volio upoznati normalan par,ako I'ma zainteresovanih nek puste poruku... Grin