Iskustvo na Kamenjaru

Dogodilo mi se ovo pre nekoliko godina i ostalo mi je u prijatnom sećanju, bio sam prilično mlad i napaljen pubertetlija. Važno je napomenuti da tada nisam imao nikakva seksualna iskustva, redovno drkanje se naravno ne računa. Čuo sam za nudističku plažu na Kamenjaru kod Novog Sada, pomislio sam kako ću tamo videti gole devojke. Jedva sam dočekao toplo leto i pripremio se za nudističku plažu tako što sam prvo ošišao makazicama svoje dlake oko kurca i na jajima a onda sam se i glatno obrijao. Konačno sam otišao, nije daleko od grada i može se lako stići sa bajsom za nekoliko minuta. Kada sam stigao tamo prvo što sam ugledao su goli dede i babe, koji su bili u većini. Bilo je tu i nekoliko bračnih parova, neki su bili i sa malom decom. To mi je apsolutno neprihvatljivo da deca budu sa roditeljima na nudističkoj plaži, ali dobro sad... neću o tome. Svi su se međusobno poznavali i družili se. Malo sam se razočarao jer nije bio golih devojka.

Kada sam se skinuo go mladost i podivljali hormoni mi nisu dali mira, kurac mi se počeo naglo dizati. Dogodila bi mi se velika neprijatnost ako mi se digne, pred svima. Brže-bolje sam legao na peškir, okrenuvši se na stomak. Nakon nekog vremena i razmišljajući o bezveznim stvarima kurac mi se opustio tako da sam mogao ustati i otići u vodu. Dok sam plivao jaja i kurac su mi se lelujali u vodi, to mi je bio jako lep osećaj, i nije mi trebalo mnogo da mi se ponovo digne. Bio sam prenapaljen i nije bilo šanse da mi se ponovo spusti. Izdrkao sam ga dok sam bio u vodi, nadam se da niko nije primetio šta radim. Vrlo brzo sam svršio i nakon toga, mi se naravno spustio. Izašao sam na obalu, na moju sreću opuštenog kurca i seo na peškir. Posmatrao sam gole ljude oko sebe i primetio da sam ja bio ubedljivo najmlađi. Bilo mi je malo bezveze jer nikoga nije bilo moje generacije.

Primetio sam da neki plivaju malo daje od obale tako da ih tok Dunava nosi levo i tako odlaze nizvodno. Nakon nekog vremena oni bi se vratili onako goli peške stazicom koja prolazi kroz žbunje, šiblje i drugo rastinje kojeg ima uz obalu reke. Sa obzirom da sam malo pre svršio, nije postojala "opasnost" od ponovne erekcije. Zanimalo me je gde to oni idu i peške se vraćaju. Krenuo sam i ja tamo, ušao u vodu i polako zaplivao. Pustio sam da me voda nosi. Ponovo sam osetio prijatno lelujanje kurca i jaja, ali ipak mi se nije digao. Osećao sam samo da mi se malo "napunio" krvlju, toliko da mi se se ne smežura od hlande vode, a da mi se ipak ne digne. Nakon 150-200 metara naišao sam na još jednu plažu. Na njoj je bilo nekoliko tipova svi goli, neobično je to da nije bilo ni jedne devojke, žene ili babe. Sve kurčevi. Nije bilo teško zaključiti da su to gej tipovi. Ležali su na toj plaži po dvojica ili sami. Dobro je što su nije bilo matoraca, svi su bili mlađi momci. Kada sam izašao iz vode ugledao sam jednog lika kako leži na leđima, kurac mu je bio u erekciji. Nije se obazirao na to, izgleda da mu je prijalo. Osećao sam poglede svih na plaži... u stvari gledali su moj kurac! Bio mi je opušten, ali ipak dobro "prokrvljen" tek toliko da malo dobije na veličini, kao u stanju neposredno pred erekciju. Kako sam hodao kurac mi se ljuljao levo desno a obrezani glavić mi je bio malo nabrekao. Bio mi je baš lep osećaj njihovih pogleda.

Kada sam krenuo nazad uskom stazicom prema prvoj plaži, kroz žbunje i šiblje, ugledao sam golog mlađeg čoveka koji stoji i drka! Morao sam proći bukvalno pored njega. Uopšte se nije obazirao na mene kad sam prošao pored njega, on je dalje drkao, kao da je sasvim normalno to što on tu stoji i radi to! Vratio sam se na prvu plažu i osetio se bez veze, čak i malo neprijatno biti gol pred onim babama i starijim ženama. Uveče, tog dana sam zamišljao sebe ta onoj plaži i to golog, pred svim onim momcima. Bolje oni nego sve one babe i dede. Zamišljao sam i onog lika sa erekcijom, pa čak i onog koji drka.

Sledećeg dana odlučio sam otići na tu plažu. Krenuo sam bajsom i bukvalno odjurio tamo, nisam mogao dočekati da stignem. Kada sam već bio vrlo blizu, bio sam uzbuđen što ću videti one gole likove, a i oni mene. Napalio sam se, pitao sam se hoće li biti tamo onaj lik kojem se digao kurac na plaži i onaj koji drka. Kada sam konačno došao na plažu bilo je tamo nekoliko tipova (manje nego pretodni dan) koji se sunčaju i nekoliko njih u vodi, naravno svi goli. Bio sam uzbuđen, napaljen, i sa erekcijom. Nisam imao šta čekati... raširio sam peškir i skinuo se go. Imao sam osećaj da mi je kurac tvrd kao beton a da će mi nabrekli glavić eksplodirati. Svi prisutni su zumirali moj kurac... bio mi je to veoma neobičan osećaj. Bez i malo neprijatnosti, sa dozom ponosa i zadovoljstva. Neobičan i u svakom slučaju lep je osećaj. Ušao sam u vodu na kratko, izašao napolje i legao na leđa na peškir sunčajući se. Na kurcu i obrezanom glaviću sam osetio toplotu sunčevih zraka, zatvorio sam oči i prepustio se uživanju. Erekcija mi nije popuštala, naprotiv, kurac mi je pulsirao onako nabrekao i prenapaljen. Osećao sam nečiji pogled i prilazak... otvorio sam oči i malo se uspravio. Jedan lik je stajao pored mene, nisam ga dobro video jer mi je sunce išlo u oči.

-Da li je slobodno ovde pored tebe?
Upitao me je.

-Naravno da jeste, slobodno...
Bio sam ljubazan.

Dok je on širio svoj peškir pored mene ja sam spustio pogled na moj kurac. Sam sebe sam iznenadio kako mi je bio sav nabrekao... prošaran venama koje su toliko nabubrele da je izgledalo kao da će popucati. Ne znam da li sam ikad imao tako snažnu erekciju. Kada on se spuštao na peškir prvo je spustio kolena dole sa raširenim nogama tako da sam dobro osmotrio njegov kurac. Bio mu je obrijan, opušten a glavić prekriven kožicom.

-Lep ti je kurac. I velik.
Rekao je on, direktno. Bez okolišanja.

-Sviđa ti se, a?
Rekao sam mu, nastavljajući otvoren razgovor.

-Lep je... obrezan.
Odgovorio je.

-Ej, ja nisam gej!
Rekao sam mu.

-Ma opušteno samo... razgovaramo samo.
Kaže on.

Kada sam ga bolje pogledao, prepoznao sam ga... pa to je onaj koji je juče drkao!

-Video sam ja tebe juče, tamo na onoj stazi prema drugoj plaži.
Rekao sam mu.

-Juče, aha, bio sam ovde juče.
Kaže on.

-Video sam te tamo... drkao si.
Rekao sam mu.

-Da, sećam se da se neki prolazili pored mene. Nisam obraćao pažnju na to ko prolazi.
Kaže on.

-Baš si bio zauzet i preokupiran, zar ne?
Rekao sam mu.

-Da znaš da i jesam...
Kaže on.

Kako je razgovor odmicao njemu se polako dizao kurac... kada mu je dostigao maksimalnu erekciju on se nekako namestio na peškiru da mu erekcija još više dođe do izražaja.

-Jesi li skontao da se od svih na plaži, samo nama dvojici digao kurac!
Kaže on.

-Aha, baš super!
Rekao sam mu.

-Hajde da se zezamo malo, ovo, ono, a?
Upitao me je.

-Rekao sam ti već, nisam gej.
Kažem mu ja.

-Ma, dobro nećemo za pravo. Da drkamo, a? Video si me juče... prošao si samo pored mene, nisi video kako svršavam. Voleo bi da gledam kako ti to radiš... da ga izdrkaš... da prskaš...
Govorio je uzbudljivo i polako drkao kurac, na sred plaže!

Toliko mi je bila snažna erekcija, da sam već imao blagi bol u kurcu, a nije bilo šanse da mi se tek tako spusti. Bio sam preterano napaljen. Drkanjem bi se "spasio" problema. Imao sam jaku potrebu i želju za drkanjem.

-Drkanje, a?
Upitao sam ga.

-Da! Samo to. Ajde.. Idem ja tamo na onu stazu a ti kreni za mnom. Za dva minuta...
Rekao je.

Kada je ustao i ispravo se, njegov kurac je došao do izražaja. Kada je hodao, njegov dignuti kurac se ljuljao levo-desno. Brzim korakom je otišao prema onoj stazi i zamakao iza žbunja i rastinja. Nedugo za tim krenuo sam i ja, prošao sam pored dva matorca koji su me gledali sa velikom pažnjom. Došao sam na onu stazu i ugledao sam ga. Drkao je. Prišao sam mu, uhvatio svoj kurac i počeo drkati i ja. Primetio sam onu dvojicu matoraca da su krenuli za nama, posmatrali su nas sa neposredne blizine. Nije mi smetalo njihovo voajerisanje, naprotiv.

-Nemoj da drkaš... nemoj tek tako da svršiš... ja ću ti ga popušiti... gledaj me dok drkam, uh kako mi je dobro dok me gledaš, kuronjo jedan! Uh kako ću ti ga dobro popušiti, samo da izdrkam, ah, a...

Govorio je tako kroz uzdahe, drkajući.

Kada je bio blizu vrhunca, približio mi se toliko da je svoj kurac prislonio na moj. Osetio sam dodir njegovog glavića na mom glaviću. Svršio je. Na moj kurac! Nije mnogo imao sperme, nekoliko manjih mlazeva njegove sperme se našlo na mom kurcu.

-Uh, ah! Ovo je bilo odlično! Moja sperma na tvom kurcu... ha, ha, ha. Sada ću ti ga očistiti...
Rekao je on.

Kleknuo je ispred mene i moj kurac umazan spermom se našao u njegovim ustima. Osetio sam unutrašnjost njegovih usta i jezik na mom glaviću, to je bilo nešto neponovljivo... bio sam toliko napaljen da mi se kurac počeo trzati i poskakivati u njegovim utima. Ona dvojica matorih perverznih voajera su nas gledali što me je napalilo još jače.

-Uh, kako ti je nemiran... ajoj, kako ti je dobar, tako tvrd i moćan...
Govorio je ...

Nije mi trebalo mnogo do kraja, bio sam blizu orgazma.

-Ej, svršit ću...
Rekao sam.

Uhatio mi ga je u ruku, čvrsto stegao i dva puta stegnutom šakom prešao preko glavića. Svršio sam u nekoliko snažnih malzeva, od kojih je prvi štrcnuo visoko u vis, a ostali mlazevi su se prelili preko njegove stegnute šake oko mog kurca.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Sjajna prica…

Korisnik

Super priča, dopada mi se. Kiss

Korisnik

odlicno

Korisnik
Dix

Super ti je prica bravo

Korisnik

Insignia bitno je da si ti procitao celu pricu iako si video da ja gay...hahaha

Korisnik

Lepa prica ,i ja sam cruiser..

Korisnik

Velik i prokrvljen kurac kad izađeš iz Dunava? Hahaah, jok druže, nego se skupi ko ćevap od hladne vode