Slučajan susret

Odlazak do obliznjeg trgovačkog centra mi nije bio baš u planu, ali pogled u gotovo praznu kutiju cigareta me brzo nagovorio. Velika poluprazna terasa mi je nudila nekoliko ugodnih mjesta za sjesti, ali nisam puno razmišljala. Naš omiljeni sto pored velike fontane je bio slobodan i sjedoh za njega. Šum fontane miješao se sa stihovima “ Nije meni nikad dosta tvojih ruku,.. tvoga tila, … opet ce nas zagrljene, … naci skupa, … zora bila“ i nesvjesno se osmjehnuh. Baš naša pjesma za dobrodošlicu, pomislim naručujući uz osmijeh svoj omiljeni macchiato.

Voljela sam ovaj poznati povremeni šušur oko mene. Samo stalni gosti znali su kako je to u stvari smjena ranoranilaca i spavalica. Jednima je uskoro vrijeme za ručak, a drugima, među koje i sama pripadam, vrijeme za prve kave. Moram po cigarete, pomislih razočarano, paleći zadnju cigaretu. Kiosk je tek nekoliko koraka dalje, ali svejedno sam se jedva prisilila ustati. Vratit ću se ja na drugi macchiato, gotovo ljutito pomislim ulazeći u centar. Gotovo sat iza toga, još uvijek sam stajala u jednom od butika. Dvojbu koju od dvije suknjicu kupiti, napokon sam riješila - uzet ću obadvije, a dragi neka bira koju ću obući. Iako je njemu svejedno, on voli sve minice.

Napokon sam sve kupila, sad mogu i uz dva macchiata uživati. Više mi ništa ne treba, a i dragi bi trebao uskoro doći. Nikog ne vidiš dok kupuješ krpice, prenu me glas pored mene. Nisam se stigla ni okrenuti, a on se već spuštao u stolicu do mene. Opet se ovdje srećemo, dodade uz osmijeh pružajući mi ruku. Poznato lice i misao kako smo se ovdje i upoznali, a nakon toga i jebali mi izmami srdačan osmijeh dobrodošlice. Ja … malo izašla na kavu … dragi još radi, ali brzo će i on doći … započela sam pomalo nespretno, ali mislim da me on nije ni slušao. Uhvatila sam njegov pogled kako mi miluje gole sike ispod majičice i zašutila. Neka toplina me obuzela, a sa njome i misao kako me prošli put predivno izjebao uz mog dragoga.

Pogled na mobitel me gotovo uspaničio. Dragi me zvao već pet puta, a ja nisam čula. Sad ih mogu na miru gledati, tiho mi šapnu. Ništa nisam morala pitati, znala sam da ne skida pogled sa mojih sika. Gotovo sam osjećala kako ih pogledom miluje. U stvari, nisam baš siguran da mogu na miru, dodade još tiše, spuštajući mi ruku na gola koljena. Ali ako prošetamo, neće ni biti važno što nije na miru. Njegov pogled govorio je više od riječi. Ne znam … nemam baš vremena … dragi je već došao … nisam mu se ni javila … Prošli put je on stavio ti moj kurac u pičkicu i bilo nam je predivno … sad bi mogli i sami … šapnuo mi je klizeći rukom ispod suknjice. Čim je to izgovorio, u glavi mi je bljesnula slika dragog kako klečeći pored nas hvata njegov kurac i prislanja mi ga na pičkicu. Nesvjesno sam raširila noge, uživajući u toplom dodiru i milovanju moje butine. Mmmm … idemo … zamucah ustajući.

Kako mi nikad nismo pronašli ovo mjesto, pomislih osvrćući se i nastojeći zapamtiti put kojim smo došli. Sad su samo moje, promuca on skidajući mi majicu. Već u slijedećem trenutku, njegov jezik se spusti na moju već uzdignutu bradavicu i liznu je. Mmmmmmmm … zajecala sam od zadovoljstva, ali on se nije obazirao na to. Nastavio ih je čas ljubiti, čas lizati, čas njezno usnama grickati … Spuštajući se polako, vrlo polako, sve niže. Ahhhhhhhh … glasno sam viknula kad mi je jezikom zaorao po vlažnoj pičkici. Daj mi ga … daj mi ga … šaptala sam jedva čekajući osjetiti njegov kurac u sebi. Ali on nije žurio. Naprotiv, nježno i polako mi je obrađivao pičkicu, stalno iznova izmamljujući moje uzvike zadovoljstva. Dohvatila sam mu kurac i čvrsto ga stegla i drkala. Čim se malo uspravio, jedva sam dočekala otvoriti usta i primiti ga. Mmmmmggghhhmmmm … zamumljala sam kad mi ga je zagurao u grlo, ali se nisam predavala. Pušila sam mu kurac i uživala u njemu, Jednako kao i u zavidnim pogledima para koji nas je gledao nedaleko od nas.

Ahhhhhhhhhhhhh …ahhhhhhhhhhhhh … parali su moji uzvici tišinu oko nas. Ahhhhhhhhhhhhh …. Daaaaaaaaaaaaa ….. mmmmmmmmmmmmmm …. Izmjenjivali su se moji uzdasi pod njegovim naletima. Krajičkom oka uhvatila sam onaj par nedaleko nas i vidjela kako i ona njemu puši kurac. Uzbudili smo i njih, pomislih uz osmijeh i opet mu se predadoh. Kao po dogovoru, njegove prve kapljice sperme u meni su izazvale lavinu i moje glasno i prodorno aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh … spojili su se u naše istodobno svršavanje.

Gotovo bojažljivo i tiho sam ušla u sobu. Dragi je spavao snom pravednika. Bem ga poštena, pomislila sam i tiho se nasmijala. On uvijek kaže – pošten čovjek može uvijek spavati. Tiho sam skinula sve sa sebe i polako se zavukla uz njega. Mmmm .. gdje si ti kurvice, promrmljao je ne otvarajući oči. Pa gdje ću biti, kurvica ti se kurvala malo, šapnuh milujući ga. Ahhhaa … dobroooo … uzvrati i prebaci ruku preko mene. Jesam, jesam … ima još sperme u njoj … dobacih. Mmmm … opet zamumlja i rukom mi pomilova pičkicu. Čim je osjetio da je vlažna, istog trena se razbudio. Osjetila sam kako mu se kurac diže, a nedugo zatim i kako se uspravlja i zavlači mi ga u pičkicu. Odmah ga je spremno primila i on je kliznuo niz nju. Vidiš kako klizi niz spermu, šapnula sam mu tiho, što je njega još više uzbudilo.

Gdje si se jebala … s kim … kako … bombardovao me je pitanjima. Na svaki moj odgovor, on bi zestoko nabio kurac u mene i izazivao moje prigušeno ahhhhhhh … ahhhhhhhh … Svrši i ti u mene …. napuni me i ti … daaaaaaaaaa ljubaviiiiii … uvijala sam se pod njim, uzdrhtala i uzbuđena … jedva čekajući osjetiti njegovu toplu spermu u sebi. Mmmmmmmmmmmmmm … zajecala sam spuštajući mu mazno noge na ramena. Volimmmmmm teeee, šapnuo je tiho … a ja sam se samo svalila pored njega, sačekala da dođem do daha i odgovorila – i ja tebeee volimmm, a ako nam sad napraviš kavu … i ispričat ću ti i ponoviti sve sa tobom ….

I jesam … jesammm ...

Kategorija:
Strejt erotske priče