Pušenje epskih razmera

- Ako pogodim, šta dobijam?
- Ma pogodićeš, važi.
- Reci lepo, nemamo vremena, idemo na posao.
- Evo ako pogodim, dobijaš pušenje epskih razmera.

Sedeli smo tako i doručkovali. Nakon vanrednog stanja koje smo proveli zajedno i najčešće nasamo, naišao je period u kojem se viđamo sat vreman nakon buđenja, dok ne odemo na posao, i sat vremena uveče pre nego što legnemo. Ujutru smo rezervisali vreme za priču i dogovaranje šta ćemo i kako tog dana da podelimo od kućnih obaveza, a vreme koje imamo uveče smo rezervisali za seks, jelte.

Dok smo tako pričali, uzeo je rotkvicu i tvrdio da može da gađa čašu sa vodom i da je pogodi. Što je najgore po mene, pogodio je. Uveče sam došla s posla, on taj dan nije radio, pa je stigao da sam sredi kuću. Ušla sam u kuću, zatim i u stan i odmah bila zaplahnuta mirisom aftershavea koji je koristio u specijalnim prilikama. Znala sam da je obrijao svoju batinu i da me čeka negde u stanu. Bio je polumrak, oprala sam ruke i otišla u sobu da se presvučem.

U spavaćoj sobi u koju je uneo fotelju iz dnevne je sedeo potpuno go, spuštenog kurca. Svetlo u sobi je bilo ugašeno, a jedna mala lampa je davala baš slab izvor svetlosti. Skoro sam se preplašila, kad je ustao i stavio sebi kažiprst na usta, pokazujući mi da ćutim. Prišao mi je, strasno me pojubio, i počeo da otkopčava košulju. Gorela sam od želje da ga primim što pre, što jače i svuda. Skinula sam košulju i prešla na pantalon, kada me je on uhvatio i okrenuo naopako, tako da ja leđima budem naslonjena na njegov stomak i grudi. Ljubio mi je vrat, i nežno spuštao brtele od brusa preko ramena. Kad sam želela da ga otkopčam, zbog čega sam stavila ruke iza leđa, spremno je sa police uzeo lisice i vezao mi ih. Na dalje me je sam skinuo, ostavivši tangice na meni, koje sam pukom slučajnošću to jutro obukla.

Sela sam na fotelju, još kad mi je skidao pantalone, i bila totalno zbunjena šta tu radim. On se malo savio, spustio prema meni i tek tada mi nije bilo jasno šta i kako. Međutim, nakon strasnog i nežnog poljubca je usledilo povlačenje za kosu i spuštanje na kolena ispred fotelje. Dok je sve ovo radio, kurac mu se malo, da kažem, pridigao, pa ga je polumlohavog nagurao u moja usta. Obožavala sam osećaj kada mi kurac raste u ustima, zvali smo to "žvaćkanje".
Nije mu dugo trebalo da se pretvori u onu staru dobru batinu i da počne da mi para krajnike. Nisam baš sigurna u kom trenutku je prestao da mi gura glavu na svoj kurac.

Pomahnitalo sam nabijala sebi kurac u usta, tako da je on lučio moje pljuvačne žlezde i da je bio sav balav u pazama pušenja i uzimanju vazduha. U jednom trenutku je rešio da ustane tako da sam nastavila da pušim klečeći dok je on stajao, onako dominantno iza mene, a ja ga streljala očima pravo u njegove. Oboje smo obožavali taj kontakt očima.
Kad je počela vilica da me boli od ovog razvaljivanja, počela sam sa senzualnim pušenjem.

Prvo što sam uradila bilo je da sam pokupila svu onu moju pljuvačku jezikom, a zatim počela da ga ljubim i polako da ga ližem od glavića do jaja. Jaja sa posebno lizala i sisala svaki put kad bi se spusila poljubcima od glavića do njih. Za to vreme je on mene mazi po glavi jednom rukom dok je drugom držao svoj kurac i upravljao njim levo-desno a ja ga jurila ustima. Jedna stara dobra igrica koju smo ranije dosta često praktikovali. Moram da priznam da je ovo zaista bilo pušenje epskih razmera, jer me je toliko ložilo da sam htela da mu pušim zauvek. On baš i nije, pa mi je pomogao da ustanem i spustio me je da sedim na krevet.

Bukvalno sam ga molila da nastavim da pušim jer me je samo to palilo u tom trenutku. U tom moljenju sam rekla da bih želela da mu pušim dok mi ne svrši direktno u usta. Nije se mnogo obazirao na moje reči, već je samo malo pomerio tangice i počeo da mi liže vrelu pičku. Malo je raširio prstima ulaz, i onda nabio onaj balavi kurac direktno u nju.

Od bola koji sam tad osetila, samo sam još više uživala. Problem je nastao kod činjenice da su meni ruke i dalje vezane u tom trenutku na leđima i kad pokušam da legnem, samo padnem preko njih, pa me žuljaju. Držao me je za kukove i nabijao što je jače mogao. Noge sam stavila njemu na ramena. Kad više nisam mogla da održavam ravnotežu kao čunj, kad nisam mogla da se klackam, legla sam, iako sam osetila jak bol u rukama.

Svršila sam čini mi se tri put za to vreme žestokog nabijanja. Promrmljao je da moram da sklonim noge sa njegovih ramena, zbog čega sam se ponadala da ćemo promeniti pozu. Međutim kako ga je izvadio tako je kleknuo preko mene, prišao mi skroz do sisa i nabio kurčinu u usta. Svršio je sve što je mogao, rekla bih pola litre. Nikada mi ranije nije ovako svršio u usta, niti sam neki ljubitelj, ali ovo je ipak bilo specijalno pušačko veče.

Kategorija:
Strejt erotske priče