Jun, Kineskinja

Kada je kompanija Kikoeima ponudila usavršenog digienta najnovije generacije, služavku/spremačicu, bilo je jasno da se iza izuzetne spoljašnjosti kriju i funkcionalnosti koje nije želela da promoviše javno.

U ponudi je bilo 16 modela, od kojih su 8 Azijatkinje, 4 Crnkinje, dve belkinje i dve mulatkinje. Svaki model je mogao da se, po želji, oblikuje u mnoštvu sitnih detalja, tako da je fizički izgled varirao u gotovo beskonačnom broju varijacija. Od visine, proporcija, boje i dužine kose, pa do boje i veličine očiju, kao i oblika, izgleda i dimenzije polnih organa, korisnik je mogao da bira po sopstvenoj želji.

Iako su glavne funkcionalnosti bile vezane za održavanje, spremanje, kuvanje i druge poslove, digient je izgledom bio toliko savršeno blizak stvarnoj osobi, da se seksualna funkcija, iako nije bila posebno promovisana, sama po sebi nametala.

Najnovija generacija materijala obezbedila je baršunast kvalitet kože, a kretnje digienta učinio mačkastim i elegantnim. Bilo je gotovo nemoguće razlikovati novog kućnog asistenta od stvarnog bića.

Najveći problem je, naravno, bio cena...

*

Boris je zadivljeno posmatrao prezentaciju koju je organizovala kompanija Kikoeima, za svog boravka u Hong Kongu. Iako je tamo boravio sasvim drugim poslom, pozivnicu je dobio sasvim slučajno i rado se odazvao. Pred stotinak, očigledno dobro stojećih klijenata, digient poslednje generacije je predstavljen izuzetno detaljno.

Zadivljujući spektar funkcionalnosti, spretnost i brzina obavljanja poslova, činile su ovaj proizvod nenadmašnim na tržištu. Prethodni modeli, iako takođe veoma funkcionalni, drastično su zaostajali za fizičkim izgledom modela koji su predstavljani.

Za potrebe prezentacije, tri služavke – azijatkninja, crnkinja i mulatkinja su prikazale veoma širok spektar svojih mogućnosti. Nova generacija zvučnih procesora obezbedila je i izuzetne glasovne modulacije, koje su tokom prezentacije u nekoliko navrata menjane, kako bi se dočarale sve opcije.

Digient je bio u stanju da proizvede mnogobrojne emulacije humanoidnih izraza, kao što su nežnost, toplina, otresitost, službeni pristup, ali i bes, ljutnja, pa i histerija. Jednom rečju, mogli su da budu bilo šta.

Kompanija je najavila i muške modele u neposrednoj budućnosti, ali kako je interes za ženskim oduvek znatno veći, oni su prvi i dovršeni.

Prezentacija se završila obnaživanjem svih modela, koji su zatim zašli u publiku i pružili im priliku da ih dodirnu, omirišu, upitaju šta požele...

*

Borisov ljubavni život, traljavo vođen i organizovan, gotovo da trenutno nije ni postojao. Nakon raskida sa Oljom, živeo je sam. Kako je često putovao i dugo se zadržavao van kuće, pa i grada, retko je imao priliku za zasnuje novu ozbiljniju vezu.

Njegove kratkoročne veze svodile su se na izlaske i poneki grčeviti seks, koji nije donosio olakšanje.

Nije razmišljao o deci, iako se bližio četrdesetoj, ali bi se često zapitao kako zaista želi da provede ostatak života. I s kim.

Posao koji obavlja mu se sviđao i donosio mu je stabilne, visoke prihode. Spadao je u najviši rang menadžera.

Ali, dok su mu se retki prijatelji, pa i kolege s posla, jedan za drugim vezivali za osobe jednog, ili drugog pola, neki čak i formalno ženili, pa i pravili decu, on je ostajao sam i sve udaljeniji od njih.

Roditelji, kao iz nekog davno minulog vremena, neprestano su prigovarali kako je vreme da se smiri, skući i zasnuje porodicu, izrodi decu. Iako je rađanje postajalo sve ređe i broj stanovnika drastično padao, postojale su i dalje težnje da se i na taj način obezbedi očuvanje vrste.

Veštačke oplodnje i laboratorijski način za „rađanje“, postale su masovne u upotrebi još pre tridesetak godina i prirodni instinkti su slabili kod čitave svetske populacije. Sa izuzetkom Afrike, broj novorođene dece na milion stanovnika je padao iz godine u godinu, sve brže...

*

U hotelsku sobu je doveo dve devojke koje su mu preporučene na recepciji. Obe su su bile veoma mlade, možda čak i maloletne, ali kod žutih je to jako teško utvrditi, mislio je dok se svlačio.

Bile su veoma vešte i trudile su se da mu proizvedu maksimalno zadovoljstvo.

Jebao je jednu, pa drugu. Uzimao ih je svuda, a kad je svršio jednoj od njih u usta, zatražio je da mu izmasiraju prostatu.

Dok je ležao potrbuške preko velikog jastuka, s raširenim nogama, primajući u anus njihove spretne prste, mislio je o digientu i večerašnjoj prezentaciji. Digao mu se ponovo.

Okrenuo se na bok i zatražio da mu jedna puši, dok ga druga i dalje masira...

*

Cela procedura je obavljena izuzetno brzo i kvalitetno. Dobio je ogroman popust, kao jedan od prvih korisnika. Izabrao je Kineskinju, omanju i izuzetnih telesnih proporcija.

Dao joj je ime Jun i njen pasoš je bio gotov istog dana. Mogla je da putuje s njim, bila je njegovo vlasništvo. Trebalo je još samo da obezbedi avionsku kartu.

Kompanija Kikoeima se obavezala da će ga obavestiti o mogućnosti nadogradnje na srpski jezik, kada bude dostupna. Naravno, besplatno. Takođe, sve druge inovacije i poboljšanja, dobijaće istog trenutka kad budu razvijene.

Uz debelu brošuru o načinu upotrebe, dobio je i znatno tanju, koja je govorila o mogućnostima seksa i drugim nestandardnim digientovim „veštinama“. Uostalom, za sve detalje je mogao da pita i samu Jun, koja će ga detaljno izvestiti o sopstvenim mogućnostima i funkcionalnostima. Ukoliko se pojavi zahtev na koji ona ne ume da odgovori, trebalo je smesta da kontaktira proizvođača i zatraži odgovor, odnosno nadogradnju.

Uz Jun je dobio i izvesnu količinu garderobe i cipela, ali je pravu kupovinu trebalo da obavi sam. U uputstvu je stajalo da je ona u stanju da za sebe samostalno izabere ono što vlasnik poželi.

Kad ju je doveo u sobu, odmah je zatražio da se svuče, pa je prvo bojažljivo, a zatim i detaljno i pažljivo pregledao šta je to zapravo kupio. Iako je potrošio gotovo čitavu ušteđevinu, a obavezao se da i deo godišnjih prihoda odvaja za održavanje proizvoda, nije mu bilo ni najmanje žao.

Jun je bila izuzetno kooperativna i o svojim je karakteristikama govorila na način koji se prilagođavao njegovom glasu. Imala je nežan, pevljiv glas i elastično se okretala oko svoje ose, uvijala, podizala noge i pokazivala svaki pojedinačni pregib, mišić, tetivu.

Njena pička je bila mala i uska, kako je i tražio, a naguzivši se i razmičući guzove rukama, obavestila ga je kako može da je slobodno uzima i u anus. Baš kao i kod prave, žive osobe, za analna prodiranja, moraće da upotrebljava lubrikante, koje će ona sama, nakon upotrebe čistiti i odstranjivati.

Jedna od najvećih prednosti njenog modela, kako mu je objasnila, bila je samoodržavanje, pa o čišćenju sperme, urina ili bilo čega čime ima nameru da je puni, na bilo kom mestu, on ne mora da vodi računa. Ona će sve obavljati samostalno.

Nabrojala je i impresivan spisak materija koje je u stanju da izbaci iz sebe, a osim sperme i urina, tu su bile i mnogobrojne kuhinjske tečnosti – ulja, vino, razni sosevi, zatim hemijska sredstva, atmosferske padavine i još mnogo toga.

Baršunastim glasom, obrazlagala mu je svaki detalj, koji je napregnuto slušao, diveći se sve više.

Nekoliko puta je istakla da je u stanju da uči i da se ne usteže da zatraži šta god mu padne na pamet. Njeni osetljivi senzori će i iz njegovih pokreta, nijansi glasa i gestova takođe učiti i prilagođavati mu se.

Oduševljen, pozvao ju je da legne pored njega.

Drhtavim rukama je prelazio preko njene baršunaste kože, potpuno zadivljen.

Okrenula mu se leđima i smestila malenu, kompaktnu, čvrstu guzu u njegovo krilo:

- Hoćeš li me jebati sada?

*

Nije bilo potrebe da je posebno prijavljuje pri ulasku u zemlju. Imala je sopstveni pasoš i prošla je kao ljudsko biće. U svetskoj bazi lica i otisaka prstiju, u kojoj se sad nalazilo već više od 99% svetske populacije, carinici su pronašli i Jun.

Sa aerodroma su izašli zagrljeni. Nije mogao da dočeka da je dovede do stana.

Verovatno na osnovu načina na koji ju je grlio i pritiskao, prepoznala je njegovu želju još u taksiju. Mazno mu je položila glavu na rame i šapnula:

- Želiš li da ti sad popušim?

*

Zatražio je nedelju dana odmora, kako bi uživao u svojoj novoj igrački, koja to nije bila.

U osnovnoj garderobi koju je dobila, imala je nekoliko kompleta za spremanje po kući, uključujući i onaj francuske sobarice. Zatražio je da ga obuče čim su stigli, zadivljeno gledajući kako se mačkastim pokretima prvo svlači, pa ponovo oblači.

Već je skenirala čitav stan.

- Želiš li da počenem sa spremanjem odmah? Ima dosta posla ovde. Ili ćeš prvo da me jebeš?

Po njegovoj želji, svukla ga je, smakla sopstvene tange, koje je maločas navukla i sela na njegov kurac. Bila je vlažna taman toliko da je u njenu tesnu pičku glatko uplovio.

Uzdizala se i spuštala uz i niz njegov kurac, poluzatvorenih očiju.

- Samo da dodam, spremna sam da učim i sve što poželiš, samo zatraži. Zasad ću slušati tvoje komande, a kasnije, naučiću da ispunjavam tvoje želje...

Rastvorio joj je bluzu i dohvatio osrednje velike sise.

- Uh, kako si tesna. I topla... Miluj me po preponama.

Pokušao je da otkrije neko zujanje, nešto što će je odati, što će otkriti njenu pravu prirodu, ali nije uspeo.

Milovala ga je izuzetno nežno i potpuno kontrolisala brzinu kojom je raslo njegovo uzbuđenje.

Otkako je ušao u nju, njeni osetljivi senzori su se sklopili oko njegovog kurca i nežno ga masirali čitavom dužinom, dok je prodirao, ili izlazio. Senzacija je bila neverovatna, neuporediva sa običnom, ljudskom.

Kad je prepoznala da će uskoro svršiti, tiho i mazno je dobacila:

- Želiš li da mi svršiš u usta?

*


Brzina kojom je spremala kuću je bila zadivljujuća. Iako mu je nekoliko puta naglasila da ne brine o tome da bi mogla da isprlja ili uništi svoju nežnu kožu, tražio je da radi obučena. Dodala je i da je u cenu koju je platio, kao i u godišnje održavanje koje će plaćati dok god je koristi, uračunata mogućnost da beskonačan broj put zameni dotrajale, uništene, ili oštećene delove.

- Možeš da mi povećavaš, ili smanjuješ sise, guzu, usne. Da promeniš strukturu i veličinu mojih polnih organa. Da povećaš i smanjiš oči... Ma, sve. I to, koliko god puta poželiš.

Već ju je jebao u dupe, pušila mu je satima, neumorno i na načine koje je poželeo. Podizao joj je noge iza glave, nabijao se dugačkim, snažnim pokretima, ali i polako i nežno.

Kada je, nakon jednog od orgazama, ustao da krene ka kupatilu kako bi ispraznio bešiku, mazno mu je objasnila:

- Možeš da mi se ispiškiš u usta, ja ću tvoj urin obraditi i počistiti kasnije. I nikakav loš miris neće se probiti iz moje unutrašnjosti, ne brini.

Sumnjičavo je smestio kitu uz njenu bradu, na šta mu je ona ponudila otvorena usta. Nagnuo se i bojažljivo pustio kratak mlaz.

- Fino je, rekla je, progutavši. Samo da te obavestim da ćemo uskoro dobiti nadogradnju koja će omogućiti da obavim i osnovne testove tvog urina. Daj mi sad sve...


*

Stan je blistao, neumorno je brisala podove, prozore, podizala teške predmete kao da su od perja, kako bi ih počistila sa svih strana.

A i kulinarske sposbonosti su joj bile izuzetne. Na osnovu raspoloživih namirnica, predlagala mu je čitave liste jela koje je umela da pripremi. Dovoljno je bilo da se odluči i ona bi se odmah bacila na kuvanje.

Nakon što bi mu servirala gotovo jelo, kuhinja bi očas posla bila pospremljena i ponovo čista.

Sela bi pokraj njega dok je jeo i tražila da joj opiše ukuse i mirise, koji su joj bili nedokučivi. Pričao je, pokušavajući da ih dočara najvernije što može.

Sve vreme bi ga milovala, povremeno i ljubila. Već je umela da proceni kad je ponovo raspoložen za seks. Uzimala bi ga u usta i sisala dok joj ne kaže šta da bude sledeći potez.

Nudila se u raznim pozama. Već ga je obavestila kako njena elastičnost daleko prevazilazi ljudsku i da je može postavljati u razne, često neverovatne poze.

- Moja pica, moja guza i usta, neprestano su ti na raspolaganju...

Kad ju je jebao jedne večeri, zguza, potrbuške raskrečnu preko krevetu, dobacila mu je:

- Ukoliko to poželiš, možeš da me koristiš i za grupni seks. Muškarci, žene, životinje, šta god... Ja sam napravljena da ispunim svaku tvoju želju...


*

Nakon raskida sa Oljom, ovo je bilo najbliže zaljubljenosti, mislio je dok se vozio prema poslu, prvi put nakon povratka iz Hong Konga. Izuzetno dobro raspoložen, nakon jutarnjeg seksa, zaronio je u svakodnevne aktivnosti.

Boban mu je trenutno bio najbolji prijatelj. Odmah je učio razliku u njegovom ponašanju. Na pauzi za ručak ga je ispitivao o putu s kojeg se upravo vratio.

- Liči mi da si tamo upoznao nekog?

Nasmešio mu se, pomišljajući da mu ispriča o svojoj kupovini, ali u trenutku se predomislio.

- Ha, provalio si me. U pitanju je jedna Kineskinja. Jun. Mislim da sam se zaljubio...

Boban ga zagrli prijateljski.

- Toliko mi je drago, reče razdragano. Bilo je i vreme. Jedino... Daleko je. Kako ćeš to... da hendluješ?

Zamisli se i na um mu pade spasonosna misao:

- Pozvao sam je da dođe na neko vreme. Pa ćemo videti...

Boban prasnu u gromoglasan smeh.

- E, pa, druže, ako je tako, ti si se zaista zaljubio! Hajde da nazdravimo za Jun. Jedva čekam da je upoznam.

*

Moje baterije, bez punjenja, mogu da traju oko dva meseca. Osim standardnog načina, na struju, neprekidno se pune i solarnom, kao i mehaničkom energijom, tokom seksa, recimo. Ja o njima neprestano vodim računa, tako da možeš da smatraš da ih i nema, jer će neprekidno biti napunjene.

Samo u izuzetnim okolnostima, njihov životni vek i moje funkcionalnosti mogu biti dovedeni u pitanje: zatvor, odsustvo kretanja, moje odlaganje u neku kutiju, na mračno mesto...

Takođe, moraš da znaš da su svi moji delovi potpuno vodootporni. I ne samo to – većina blažih kiselina, kao i drugi za ljude opasni maetrijali, ne mogu mi nauditi.

Što se tiče mehaničkih udaraca – i tu mogu da istrpim znatno više od vas, ljudi. Da bi mi otkunuo ruku, naprimer, potrebno je deluješ silom koja je otprilike potrebna da se iščupa noga jednom slonu. Slikovito rečeno.

Šiljati predmeti mi takođe ne mogu nauditi, jer je moja koža od najmodernijeg materijala, s lakoćom ih apsorbuje i odbija od sebe.

Mogu da ponesem oko 500 kilograma tereta.



*

Borisova seksualnost je eksplodirala. Večno spremna i podatna, Jun je bila u stanju da mu ispuni i najmanju želju. Nije on nju samo jebao. Trudio se da s njom razgovara, da je nauči stvarima koje su mu bitne. Čitao joj je knjige, gledali su zajedno filmove i, koristeći najnoviji 5D multi-medijalni hologramski konvertor, i sami ih snimali.

U početku su to bili isključivo „old-fešn“ porno filmovi. Mikro dronovi sa superosetljivim kamerama bi ih okružili dok bi je jebao na razne načine i snimali ih, birajući najbolje uglove kako bi se zadati zadaci ispunili na najbolji način. Jedna kamera je bila toliko mala da je prolazila pored njegove čvrste kite, ulazila u Juninu nutrinu i snimala detalje.

Bilo je dovoljno da scenario usmeno opiše u grubim crtama, da bi procesori nakon snimanja odmah obavili montažu.


*

Prolazile su nedelje. Boris je kao u groznici neprekidno punio Juninu bazu informacijama o svom životu. Pričao je o svojim roditeljima, školi, o velikoj revoluciji koja se dogodila kad je bio srednjoškolac i koja je na mala vrata uvela digiente u svakodnevni život.

Pričao joj je o svojim avanturama i ljubavima, o tome šta voli i šta ne.

Kako ona nije bila samo puki slušalac, već je sve aktivnije učestvovala kako je više saznavala, njihovi razgovori su polako prestajali da budu samo privid. Njena izuzetno kvalitetna izrada, sa nadogradnjama koje su stizale gotovo svakog dana, činile su da on povremeno zaboravi s kime zaista ima posla.

Kad je jedne večeri stigla i nadogradnja za srpski jezik, koji je sama odmah instalirala, njihovi razgovori su dobili novu dimenziju.

Izgovarala je neznatno izveštačeno srpske reči, kao neko ko je dugo boravio u inostranstvu, pa se vratio i pomalo u međuvremenu zaboravio ponešto od svog jezika.

U svakom slučaju, iako je u početku izgledalo čudno da Kineskinja tako tečno govori njegov jezik, brzo se navikao.

Njihov seksualni život, kako su to oboje nazivali, bio je izuzetno buran. Od prvog dana je naučila ne samo da se prilagođava njegovim potrebama, nego i da ih polako pobuđuje, pa i predviđa.

Prvi put u životu, libido mu je skočio u nebo i nikako nije mogao da je se zasiti.

Jebao je neprestano, gubeći se u neverovatnim dubinama koja je njeno neumorno, izuzetno stilizovano telo moglo da proizvede.

Jebao je kao da je živa. Kao da je prava ljubavnica, poštovao je kao da je ljudsko biće.

Nije koristio mogućnosti da piša u nju, ponižava je i razvlači. Tražio je i ona je ispunila, da se trudi da sve izgleda kao da je živa, da simulira i slatke bolove, uzdahe, pa i samo svršavanje.

Tražio je i Kikoeima mu je poslala nadogradnju koja je simulirala njen orgazam. To je postao njegov omiljeni program i tražio je da simulira sve veći broj orgazama, sve dužih i snažnijih.

Poslednja nadogradnja obezbedila je da se trgne kao da ju je pogodio strujni udar, a da se onda trese čitavim telom, svakim i najmanjim mišićem i tetivom, i po duže od minut, glasno stenjući.

- Jebi me, jebi me, vikala bi, kolutala očima i tresla se gotovo nekontrolisano.


*

Oko dva meseca nakon dolaska iz Hong Konga, prvi put se osmelio da je izvede iz stana, u šetnju. Krenuli su u šoping.

Nakon što joj lako kupio nekoliko ženstvenih, seksi kompleta (nosila je standardne brojeve, pa nije ni bilo potrebno da isprobava), osmelio se da krenu put Kalemegdana.

Držali su se za ruke i njena egzotična lepota je privlačila mnoge poglede. Ne samo muške. Pucao je od ponosa, kao da je u pitanju stvarna osoba. Dok mu se znojio dlan u njenoj šaci, hodao je visoko uzdignute glave.

Neočekivano, pred njih banu Boban, vodeći neku devojku za ruku.

*

Šok je bio obostran.

Devojka koja je Bobana držala za ruku je bila visoka, zgodna brineta. Radoznala se zagledala u čudan par. Njenu, uostalom i Bobanovu, pažnju potpuno je zaokupila Jun.

Pre nego što se Boris snašao, Jun je progovorila na besprekornom srpskom, ljubazno se rukujući.

Zapanjenost u Bobanovom pogledu se mogla izmeriti.

- Ti, ti... govoriš srpski????

Kao pogođen munjom, Boris se okrenu prema Jun i glasnije nego što je trebalo, poviče:

- Ma, ne, ne... ona zna samo nekoliko reči...

Procesori u Jun su radili brže od Borisovih vijuga i ona potpuno hladnokrvno, na malo iskvarenom engleskom potvrdi njegove reči:

- Naučila sam nekoliko reči, otkako sam ovde. To je sve...
- Ali, ali, kad si stigla, promuca Boban. Pa, ti mi ništa nisi rekao...

Boris se koliko – toliko pribra, nakašlja da bi se smirio i doveo u red:

- Izvini, prosto nisam stigao. Stvarno mi je žao. Ovo je Jun.

Jun je na sebi imala novu kariranu mini suknju, koju su upravo kupili, cipele s visokim potpeticama i belu, tesnu košulju, ispod koje se nazirao isti takav beli brus, ističući njen sapeti dekolte.

- Mnogo ti je lepa Kineskinja, prošaputa Boban očarano.

Boris je poduhvati oko pasa. Bio je za glavu viši od nje.

- Izvini, želim da joj pokažem lepote Kalemegdana. Vidimo se sutra, pozdrav.

Povuče je, pa oni zabrzaše niz stepenice, ka Vojnom muzeju...

Ne okrećući se, vukao je za sobom, grčevito joj sitskajući ruku.

Kad se primakoše prvoj kapiji, Jun mu dobaci:

- Vidim koliko si nervozan. Želiš li da ti popušim?

*

Grozničavo je tumarao po stanu. Jun ga je sve vreme pratila pogledom. Nakon nekoliko neuspešnih ponuda da mu popuši, izmasira ga, okupa ili mu nešto skuva, bacila se na spremanje ionako čistih polica.

Zazvoni mu video telefon. Kad je ispred njega iskočila hologramska Bobanova figura, Boris se sklupča u fotelju i izbeže da prihavati njegov prazan pogled, kojim bi uspostavio vezu.

Kad maglovita figura nestade, on zari glavu u dlanove.

Jun mu ponovo priđe, pokuša da ga zagrli, ali on je grubo odgurnu. Ona se spretno dočeka na sve četiri, kao mačka.

- Hajde, da ti popušim, prošaputa ona najbaršunastijom nijansom glasa koju je imala.

Boris skoči kao da ga je udarila struja i iz sve snage je ošamari.

Ona primi njegov udarac kao dobro utreniran bokser.

Pogleda je zapanjeno. Grozničavim pokretima ulete u kuhinju i dograbi najveći nož koji ima.

- IDIOTE! IDIOTE! JEBEM TI SVE KOJI SU TE NAPRAVILI! GLUPAČO! KAKAV SAM SAMO KRETEN ISPAO! ZBOG TEBE! ZBOG TEBE!

Zalete se i iz sve snage gurnu nož u njen stomak.

Njeno se telo mačkasto izvi. Udarac je amortizovala beskrajno lako, oštrica je samo pocepala njenu košulju.

On ga, u besu, ponovo podiže, pa iz visine sjuri u njenu glavu.

Nož skliznu, kao da je pokušao da ga zabode u vodu i on se zanese, pa pade pored nje.

Nož nezgodno odskoči i zabi mu se u stopalo.

Krv jurnu iz velike rane koja se otvori. Gledao je zapanjeno, najpre u ranu, pa u Jun, koja je ravnodušno posmatrala čitav prizor.

Iz njenih usta dopreše nerazgovetne reči na kineskom. Nevidljivi uređaj u njenom telu se spojio sa fabrikom koja ju je proizvela i odnekud izroni hologram onižeg Kineza.

Na čistom srpskom, unoseći se Borisu u lice, razgovetno mu reče:

- Prekršili ste odredbe za korišćenje našeg proizvoda i on se vraća u naše vlasništvo. Imate pravo na povraćaj 20% sume koju ste uplatili. Ona će se prvim avionom vratiti u fabriku, na podešavanja. O Vašem trošku, naravno. Želim Vam lep i uspešan dan.

Hologram nestade, a Jun ravnodušnim pokretima svuče rasečenu košulju, navuče novu, dohvati pasoš i iz njegovog novčanika izabra 200 dolara, pa sve smesti u torbicu.

Ne osvrćući se, otvori vrata i žustirm korakom krenu nizbrdo, niz stepenice.

Kategorija:
Strejt erotske priče