Nova roba - nastavak

Tako su ga Danka i Jovan postepeno uvlacili u taj svet perverznjaka, neizivljenih kompleksasa, sadista i svih ostalih devijantnih tipova... Prvo ih je gledao dok je Jovan jebe, pa onda dok mu Danka pusi... Sjajno je igrao "ulogu muza".

"Znas, Jovan se jako uzbudi kad nas ti gledas i on kaze da bi mogli po nekad da te vodimo sa nama... Da budes na zadnjem sedistu dok mu ja pusim na prednjem" kaze mu mazno dok je ljubi po vratu i stiska ocajnicki trazeci ljubav od nje... Za to malo zenske paznje sve ce da uradi, obeca, samo da ga uvazi, da ga pogleda, da mu da prilike da svrsi... Vrlo inteligantna nimfomanka uz Jovanovu podrsku, savate i preporuke polako od svog skolskog druga i kolege sa fakulteta pravi "igracku za odrasle"! Pravi "lutku" kako se to kaze u tom svetu bluda i razvrata u kome se devojke i mladici tretiraju kao najobicnija roba na berzi na kojoj novac resava sve, novac i polozaj koji omogucava blizinu novca.

Prvo su ga naterali da lize Danku posle koitusa sa Jovanom, pa da joj ljubi zadnjicu dok je ona u doggy pozi. Naravno da je on to radio sa odusevljenjem i velikom kolicinom zadovoljastva. Onda ga je jednom prilikom Danka pozvala da joj "pomogne" u pusenju Jovanovog penisa, pa da mu lizu jaja... Poceli su i da poljupcima dele Jovanovu spermu posto bi joj Jovan svrsio u usta, tacnije posto bi mu Danka isisala sav saft... Malo po malo nas junak postaje ono sto mu je i namenjeno...

"Necemo vise da se druzimo ako ne idemo dalje" kaze mu Danka dok je on gleda u cudu tako sexy obucenu i izazivnu. Dignut mu je do bola, pljuvacka mu ide na usta od njenih prekrstenih nogu sa stiklama u minicu... Ta ga javna zenska u svojoj dvadeset i drugoj godini dovodi do ludila, trese se kao prut pa je pita sta treba da uradi da bi i dalje bili zajedno.

"Ja tebe Danka puno volim, ja te zelim, ti to dobro znas, sve cu da uradim da bi te imao, da bi te ljubio.."

"Zelim da te Jovan jebe, zelim da gledam kako stenjes pod njim... Zelim da gledam kako on uziva dok te busi, dok svrsava u tebe, zelim da te gledam poslusnog, bespogovorno poslusnog, jel jasno" prekida ga u njegovom glupom govoru kao dodatno ponizenje. On mumla, muca zbunjen, opcinjen njome... Ne zna gde da gleda dok ona placa racun i ustaje. Ustaje i on, skoro da ne zna gde je i gde treba da ide... Izlaze na ulicu i dok ona zaustavlja taxi kaze mu da sew uputila kod Jovana jer su mu dosli neki prijatelji iz Egipta.

"Jovan kaze da obozavaju krupnije plavuse kao sto sam ja, izgleda da ce biti zestoko... Idemo prvo na rucak... Cao i nemoj da me varas" kaze mu smejuci se pa ga poljubi u ruku, onako da svi vide pa i taxista. Kad se smestila na zadnje sediste poslala mu je poljubac. Bio je srecan zbog toga!

Kategorija:
Gay erotske priče