Trešnje


E, dođi kod mene noćas na kafu i kiselu, svašta imam da ti pričam.

A dugo joj je i trebalo. Još pre dve nedelje se vratila sa putovanja po Rusiji a izveštaja nigde. Inače Sanja je moja stara dobra prijateljica još iz srednje medicinske. Sada smo koleginice u bolnici i ponekad kratimo vreme u noćnoj. Sad ovo kafa i kisela značilo je da će da padne i neki alkoholčić čisto da se jezik razveže ili da se šatro nešto časti.

A Sanja je pričala i pričala o čarima velike i prelepe Rusije, o carsvima, umetnosti, metrou... Bila je zadivljena svim i svačim sve dok joj koleginica nije otišla na spavanje. Alkohol je već dobro uradio svoje.

- E maco da znaš da sam se uz to i razvalila od kurca. Ne mogu da verujem koliko sam toga provukla između nogu

- Uuuuu, maco pričajjj, pričaj, tooo

Bilo mi je drago i ujedno krivo. Drago što je konačno primila kurac posle dužeg vremena a krivo što ga ja nisam dobila već duže vreme. A svrbi me moja vaginica neizdrživo. Progutala bi dobrog kurca samo tako.

Još prvog dana sam se nekako uplela sa tim malim, priča u autobusu, zanimljiv neki tip i nije se stideo ni malo, čim je šofer ugasio svetlo on ti zavuče ruku između mojih nogu, direktno na picu. Jeste me iznenadio i uplašio ali nju nije, moja mala se napalila, navlažila i samo cokće. Zavuko ti je mali svoj prstić u moju picu, šakom rovari okolo i svršila sam još se nisam ni namestila. Tresnulo me kao budak u čelo. Pritisla sam njegovu ruku i jedva se suzdržala da ne vrisnem iz sveg glasa. I tako je počelo. Onda sam a otišla u njegovu sobu na spavanje i nisam ga ladila do zadnjeg dana. Mali je mlad i željan pičke, potentan, kurac mu se dizao po ceo dan a ja se nisam sa njega skidala od jutra do sutra. Sve sam je odrljila od seksa.

- I šta sad? Pitam ja kao zainteresovana za njenu budućnost, a molim boga samo da prekine da stane sa prepričavanjima jebačine da odem negde i da otresem ovu moju malu međunožnu mašinicu jer se navlažila i raspomamila kao da meni neko mazi guzu tvrdom kurčinom.

- Ma ništa od njega, što je bilo bilo je on je još dete, treba da završi srednju školu pa dalje. A i mora kući kod svojih i tako to. A dobro sam i prošla da nije onaj naš mali iz šestice. Hiiii, hiii

- Šta ima to u vašoj šestici.

- Ma mali se penjao na trešnju pa se skrndao dole. Konjina mala, jeste da ima šesnaest godina ali nikad mu ne bih dala manje nego devetnaest. Bilmez jedan, sav se izlomio, obe ruke malo i glavu ali sad je dobro. Prestali su mu bolovi a sad ima drugih problema, ha ha ha....

- Kakvih drugih problema ima?

Ma dečko ima kurčinu kao iz porno filmova a sad kad su ga bolovi prošli samo mu se diže patka, strašno. A slomljene ruke ne može ni da ga izdrka, hi, hi

I tako nastavismo mi našu priču a meni mali iz šestice stalno na pameti. Napalila sam se i sad bi i ja malo kurca. Jedva sam dočekala da se rastanemo i mučki da svratim u sobu broj šest. A vreme mi je i išlo na ruku, zora se bližila i jutarnja erekcija bi trebala da je prisutna u toj šestici.

Odškrinem vrata i tiho uđem. Tamo njih dvojica, matori spava a mali moj miško se muči, napravio šator od svog jorgana i prevrće očima. Prstom mu pokazah da ćuti pa polako skinem jorgan i izvadim mu pitona iz gaća.

Auuuu, kakva kurčina, jebo te bog, dugačak i debeo a krut. Ko dečja ruka jebo te bog. Straaaašnooo. Ma prosto nemoguće da malac ima ovakvu alatku. Pa šta će da radi sa njom, pocepaće one njegove drugarice, upropastiće ih za celi život. Razvali će im njihove male pice pa će celog života da pate. Ovakva kurčina je za malo starije, malko razjebane a mnogo željne vaginica, baš kao što je ova moja. I tako ga ja polako drkam, on se kruti a dečko se meškolji i koluta očima. Ma moram da ga malo poljubim, jednostavno moram. I poljubih mu glavić onako nežno slatko.

Uhhhhh prostenja mi on. Nasmejah se ja i stavih prst na usta: Ššššš...

Pa spustih glavu opet. Sad sa ga liznula, pa nakvasila pljuvačkom, razmazala jezikom po glaviću i na kraju ga stavila u usta, poklopila usnama i stala. Njegovo disanje je bilo šumno ali tiho, da mogao je da podnese ovo a da mi ne saspe spermu u usta. To je vilo dobro, ne nisam ja baš gadljiva već sam imala druge namere a ovo pušenje je u stvari bivala samo priprema za glavnu gozbu.

Morala sam malo da ga provozam kroz usta, malo glavom da uradim gore dole pa posle levo desno, da mu ga malo prodrkam i posisam a da ga navlažim da bi ga što lakše i bolje primila u moju sad već mokru pohotnicu.

I dođe vreme i za dezert. Odmakla sam se skinula gaćice i stavila ih u džep mantila pa ga zajahala. Sreća u nesreći da se nije povredio ispod grudi pa sam mu okrenula leđa i namestila glavić na vlažnu picu. Protrljala ga onako malo da se upoznamo pa polako se spustila. Ne nije odmah leglo, bila je to kurčina ipo kakvu do tada nisam primila pa sam morala da se sagnem pa opet da promešam i moja pohotnica se otvorila, zinula i progutala ogromnu glavudžu. Zakolutala sam očima a vrisak zadržala rukom. Uhhhhh kakav kurac imaš miliiii prošaputala sam dok mi je odgazam dolazio a ja se nasađivala sve brže i brže. Jebi me mili jebiiii, i njegovi kukovi su počeli da se kreću gore dole. Kurac je već ušao ceo i meni nije bilo povratka, žestoki orgazam me je stukao iz pice pravo u glavu, mlatila sam levo desno i stiskala njegove noge.

Povukla sam se opet na vrh kurca pa počela da picom obrađujem samo glavić

Mmmmmmmmm

Mumlao je i on svestan valjda da ne može više. Opet sam prešla na duboko nabijanje i uz svoj orgazam osetih kako se mali prazni duboko u mojoj unutrašnjosti.

Uhhhhh, jebote, svršili smo zajedno. Svaka čast mili.

Brzo sam ga upristojila, vratila alatku u gaće, pokrila ga, namignula mu mangupski

Vidimo se mi već opet

Kategorija:
Strejt erotske priče