Kava u krevet

Raspravu o tome ko će ustati iz kreveta i ići nam po kavu završili smo kompromisom, bar tako je ona mislila. Ona se neće oblačiti i radit će sve što kažem bez pitanja, a ja ću nam donijeti kavu iz obližnjeg kafića. Ustao sam tobože ljutito i oblačio se negodujući, dok se ona zadovoljno smijala. Nemoj šećer i žlicu zaboraviti, doviknula je smijući se dok sam izlazio. Pogledao sam na sat i požurio dok mi mobitel nije zazvonio. Par minuta sam kasnio na dogovoreni sastanak i nisam htio pokvariti iznenađenje kašnjenjem. Starog znanca sam vidio izdaleka, a i on je odahnuo kad me ugledao. Brzo smo se pozdravili, uzeli kavu za van i krenuli prema hotelu.

Usput sam ga uputio u detalje iznenadjenja i nazvao svoju dragu. Ojjjjj, da nije kafić već zatvorio, javila se smijući se. Ma nije, ali sam naletio na nekog poznanika pa razmišljam da ti on donese kavu a ja svoju na miru da popijem, prihvatio sam njenu šalu i nasmijao se. Može, može, al šta ako ti pojebe kurvicu dok ti piješ kavu aaaaaaaa ?,Nastavila je u ona u istom tonu. Pa to mi je bio cilj, ali sad si mi pokvarila iznenadjenje, rekoh smijući se. Ajde sad zatvori okice kad čuješ da ulazim, morat ćeš pogoditi u kojoj ruci je tvoja kava, al nema varanja i otvaranja očiju. Dobrooooo. odgovorila je vidno raspoložena. Raširi noge, stavi ruku na malu pičkicu i zatvori okice … jesi li …pitao sam otvarajući ulazna vrata tako da me čuje. Jesammm … evo … po glasu sam osjetio da se smije. Spustio sam kave na stol u predsoblju, njemu pokazao da produži pravo i izašao tiho zatvarajući vrata za sobom. Jubeeee …. Tiho sam rekao na mobitel, na što je ona uzvratila samo sa mmmmmmm ….

Jube, poslao sam ti kavu po susjedu, rekao mu da te dobro izjebe dok ja na miru popijem kavu, pa nemoj ni ti žuriti ni sa njim ni sa kavom. Dobrooooo …. Bem te u susjeda, nasmijala se glasno. Ej, kava je na stolu u predsoblju, a susjed je ispred tebe, sad otvori oči i uživaj jube moja, volimmmmmmmm ja tebeeee. Nisam čekao odgovor, prekinuo sam razgovor i nasmijao se. Znao sam da je njega već naš razgovor uzbudio, a pogled na nju golu na krevetu mu je izludio već podivljali kurac.

Dugo kasnije tog dana mi je rekla; Otvorila sam oči i vidjela ga ispred sebe, ajmeeeeee kad nisam pala s kreveta. Bem te, kako si to samo ugodio. Ja gola na krevetu, otvorim oči i vidim ga ispred sebe. Prepoznala sam ga odmah, ali nisam znala što reći. Gledao me s osmijehom i gutao me pogledom. A i ruka mu ja držala kurac, onako preko hlača. Nemoj ustajati, rekao je kad me pozdravio. Prišao je i sjeo na rub kreveta, a zatim mi pomilovao rukom sike. A onda je bez riječi spustio glavu i dohvatio ih i rukama i usnama. Ja se nisam stigla ni pobuniti niti šta reći, a i one su podivljale pod njegovim jezikom. Dok me ljubio, nestrpljivo se skidao i ubrzo je bio gol pored mene. Glava mu je sve niže klizila i uskoro sam osjetila njegov jezik na pičkici. Mislim da je ona bila mokra i prije nego je dohvatio. Znala je ona kako predivno liže i ljubi on i jedva ga je čekala. Ja sam mu dohvatila kurac i osjetila kako je divlji i kako jedva čeka ući u malu pičkicu. Pičkica je divljala, a ja sam mu brzo rekla– daj mi ga, daj mi kurac … oću ga u sebi … onako kao prošli put …

Podigla sam i raširila noge, a on ga je odmah zavukao maloj pičkici do kraja. Ufffffffffffff … predivno je bilo osjetiti ga. Uzbuđena jer si mi ga onako poslao, jer sam ga već poznavala od ranije … i jer sam znala da si negdje u blizini i znas da ti drugi jebe dragu …. Mmmmmmmmmm … sve to me jako i u isto vrijeme uzbuđivalo i samo sam mu se s povjerenjem prepustila. Kurac mu je divljao u maloj pičkici i znala sam da će me brzo napuniti spermom. Raširila sam jako noge i rekla mu … napuni me …. Napuni mi pičkicu spermom …. Špricaj u mene ….. mmmmmmmmmm …. Mmmmmmmmmmm …. Misli su mi lutale od tebe … njega … iznenađenja … osjećaja kurca koji divlja u pičkici i sprema se napuniti je …. Mmmmmmmmmmmm …. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm ….. ahhhhhhhhhhhhhhhh …. Vrisnula sam nesvjesno … čim sam ojetila toplu spermu kako mi puni pičkicu i mmmmmmmmm …. svršila sam brzoooo … zajedno sa njim ….. ufffffffff brzo sam svršila …. sve me uzbuđivalo i et …. čim sam svršila …. napisala sam ti sms …. Jesammmm, bemmmmmm teeeeeeeeeeee i volimmmmmmmmm šašavaa …..

Pročitao sam sms, nasmiješio se i nazvao je. Jubeeeeee …. kavu imaš … jebača imaš …. pij kavu sad … i uživaj … ja ću nešto od posla obaviti, pa te zovem … oko večere ….

Neću žuriti … u dobrim si rukama … jubimmmmmm tee ….

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Dobri smo u masti a i u praksi.

Korisnik

Da li ste neko od vas tako dobri sa mastom i pisanjem,ili sre opisali srvarni dogadja ne znam,ali i sada imam uspesnu trojku sa slicnim parom. Prelepo.