Moj dogovor

Već po izrazu lica, znao sam da nije zadovoljna i da nevoljko ide. Susret sa nekim samcem iz oglasa, kojeg sam dogovorio bez njenog znanja, ni naj manje joj se nije sviđao. Iz par dosadašnjih iskustava, znala je da je to uzaludan susret. Ali kao i uvijek, popustila je meni za volju. Ako ništa, da mi dokaže kako sam pogriješio u izboru i kako smo uzalud utrošili vrijeme na taj susret. Pogledao sam je uz osmijeh i zadovoljno je odmjerio od glave do pete. Poluprozirna majica i kratka suknjica bili su jedini odjevni predmeti na njoj. Sike su se nazirale ispod majice, a ja sam znao da suknjica prekriva onu predivnu i sasvim golu pičkicu.

Čim smo sjeli u kafic, dohvatio sam mobitel i napisao –mi stigli. Gotovo istog trena, muškarac koji je sjedio par stolova od nas, se diže i priđe nam uz široki osmijeh. Nisam očekivao ovako zgodnu damu, reče pružajući joj ruku i dodajući - ja sam Neno. Zbunjeno lice moje drage jasno mi je govorilo da je iznenađena i da nije očekivala nekog ovakvog. Ovo je za vas, reče spuštajući pred nju neku vrstu čokolade ili bombonjere, ni sam nisam bio siguran. Hvala, odgovori još uvijek zbunjeno, a onda dodade – ja ne volim baš čokolade, ali ima ih koji bi naj sretniji bili da im je tvornica čokolade prvi susjed. Pogledom je pokazivala u mene i svi se nasmijasmo njenim riječima.

Razgovor uz kavicu je bio ugodan, a po izgledu svoje drage i njega znao sam da su se kliknuli na prvu. Njegovo – mozes ti i samnom, upućeno mojoj dragoj nakon dogovora da odemo na neku plažu i njeno brzo – mogla bi, samo su potvrdili moje mišljenje. Ne, ne – neću ja jurcati za vama, sigurnije je dok je ona uz mene, odgovorio sam smijući se. Njen iznenađen i nezadovoljan pogled sam prešutio i samo se nasmijao otvarajući joj vrata. Neću da nečim pokvariš prvi dojam, rekao sam kad je sjela i nasmijao se. Bem te u prvi dojam, rekla je prateći moj pogled koji je klizio preko njenih bradavica koje stršale ispod tanke majičice. Osmjehnula se, dohvatila čokoladu i pokazujići mi je vragolasto rekla – nećeš je dobiti.

Naravno da sam dobio čokoladu. Mjenjao sam je za ručnik koji sam nosio i koji je jednim potezom bio prostrt na sitni pjesak uvale na koju nas je doveo. Ne dolazim vam blizu dok ne završim sa svojim zadovoljstvom, rekao sam otvarajući čokoladu i smijući se. Nisu me ni pogledali, njegova glava je bila na njenim grudima i nestrpljivo ljubila njene nabrekle bradavice. Desna ruka mu je bila na njenoj guzi i jednako nestrpljivo zadizala malu suknjicu i mazila guzu. Podigla je ruku pokušavajući se izvući iz njegova zagrljaja i svući malu majicu, a on je to iskoristio i jednim potezom joj svukao malu suknjicu. Iskočila je iz nje i bacila brz pogled na mene, a on se jednako brzo našao licem između njenih raširenih nogu.

Lizao joj je već odavno vlažnu pičkicu i jezikom palacao po njoj. Rukama je mazio obje joj sike, što je ona popratila šireći noge još više. Mmmmmmmmmmm … uhhhhhhhhhhhhhhh … uzdasima je pratila njegovo nježno lizanje pičkice i maženje sika … mmmmmmmmmmm …. Dajjjjjjjjjjjj ….. dajjjjj mi ga … uzdisala je sve brže. Njen pogled ispunjen zadovoljstvom, zahvalnošću i uzbuđenošću upućen meni dok je drugi tako dovodi do ludila, uzbudili su me jako, jakooo. Kurac je i meni podivljao, ali nisam mogao odvojiti pogled od njih. Dajjjjjjjjjjjj mi ga … sadddd … kriknula je, a on se uspravio i jednim potezom prodro u njenu malu pičkicu. Ahhhhhhhhhhhhhhhh … daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … takooooooooooooo … glasno je vikala dižući noge visoko u zrak.

Takoo, tako mi je jebi, uzdisao sam i sam prilazeći im. Jebi mi je jakooo … Mmmmmmmmm volim kad te tako jebu, šapnuo sam spuštajući se pored njih i ljubeći joj bradavice između njegovih prstiju. Malo sam se uspravio, a moja draga je to jedva dočekala i dohvatila mi kurac, privlačeći me još bliže k sebi. Znao sam da ga želi u ustima i bez riječi sam joj udovoljio želji i prepustio se. Sisala je moj kurac i uživala u onome koji joj je potpuno ispunio malu pičkicu. Uživala je u nama i prepustila nam se potpuno. A na njegovo – svršićuuuuu … brzo ću svršitiiiii … njena pičkica ga još više stegnu, a usne još jače stegnuše moj kurac.

Napuni je … svrši joj u pičkicu i napuni moju dragu … ona voli spermu jakoooo …. govorio sam jedva dišući i gledajući kako mu kurac žestoko ulazi i izlazi iz njene pičkice. Mhhhhhhhhhhmmmmmmmmm … mhmmmmmmmmmmmmhhhhhhhh … Znao sam da svršavaju oboje … a par sekundi iza njih i moj kurac špricnu spermu u njena usta. Mhhhhh ..mmmmhhh.. gutala je i otvorenih očiju me gladala. Svaku kapljicu je progutala, osmjehnula se vadeći moj kurac iz usta ali ne pomjerajući se. Predivno …. Mmmmmmmm … mmmmm…. uzdisala je dok sam je ljubio. I on, kao da je znao što ona obožava, nije ga vadio iz nje, već je ostao nekoliko trenutaka tako nabijen u nju, a onda prošaptao – predivno je … želim jošššš …. mmmmmmmmmm …

I bilo je … još … i još … dugoooo … dugoooo …

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Divnooooo

Korisnik

Prelepa prica Smile