Stranci

Ček, ček da čujem što pričaju, šapnu mi draga usporavajući. Malo ispred nas bila je grupica stranaca. Jedni su sjedili na zidiću, a drugi su stajali ispred njih i smijući se pokušavali nadvikati jedni druge. Gledali su u našem pravcu i zaključih da smo im mi neka tema i da nešto o nama govore. Onaj mali što sjedi gore hoće nas pitati koliko da plati da me jebe, a oni drugi mu ne daju i kažu da šuti, šapnu mi draga. Kažu mu da ih ionako nećemo razumjeti i da ne pravi im probleme. Još dodade kako bi i njih častio ako nije skupo. Nasmijao sam se gledajući u njih i tiho joj rekao – Ko zna što je za njih skupo, ako kažemo malo - bit će ih previše, ako kažemo puno, neće niko. Bem te ja znaš, prodao bi ti mene iako si loš za trgovinu, odgovori mi glasno i nasmija se.


Još su tamo, šapnu mi dok smo se vraćali s kave. Pa oni cijele dane tako sjede i komentiraju sve koji prođu, to im zabava, rekoh smijući se. Eno onaj naj glasniji pita, za koliko im me daš. Pogledao sam u njega i rekao tisucu eura. Oooo bem te, sad pita što si rekao. Pa prevedi mu, rekoh smijući se. Neću, sam mu prevedi odgovori mi tobože ljutito. Zastao sam i ponovio mu uz osmijeh, ali tako da me razumije. Čim sam izgovorio nastala je opća galama i smijeh među njima. Šta pita, prevedi mi rekoh dragoj. Ma da te jebem ja znaš, pita koliko njih za tisuću eura. Ja mu prstima pokazah tri, a među njima nasta još veća galama i smijeh. Kaže da pristaje, ali ga sad svi napadaju da njih izabere sa sobom. Kaži im da ćeš ti birati i da trojica mogu sa nama, a onda ih sama izaberi. Zaustavio sam se pored njih i rekao joj – ajde izaberi tri da idu sa nama. Ma daj …. Neću … lud si … Ako sama ne izaberes ja ću ti ih izabrati, pa bolje sama biraj. Onaj plaća pa njega moras, rekoh smijući se, znači samo dva imaš za izabrati. Pozvao sam rukom onog naj glasnijeg i reko joj, ajd još dva. Ne znam po čemu ih je izabrala jer su svi galamili i gurali se, ali čim je pokazala na dvojicu, oni se izdvojiše i uz osmijeh nas požuriše da idemo dalje.


Čim su sjeli u auto, utihnuli su, a ja dragoj rekoh da im kaze kako idemo nekud van grada, ali da ćemo ih vratiti ovdje negdje. Izgleda da im se to dopalo i samo su se smiješili. Nije dugo trebalo da uočim kako onaj desni provlači ruku pored sjedala i hvata mi nesigurno dragu za siku. Mmmmmm taj je naj glasniji i uvijek prvi u svemu, rekoh smijući se. Nisam ni završio rečenicu, a njegova ruka je nestala pod tankom majicom i čvrsto uhvatila golu siku. Nešto je dobacio ostaloj dvojici, a onda drugom rukom dohvatio i drugu siku. Kaže im da su mi sike gole i predivne i da će mu kurac eksplodirati, sapnu mi draga. Pogledao samu retrovizor i vidio da su druga dvojica izvadila svoje kurčeve i da ih drkaju. Onaj u sredini je imao veliku kurčinu, to se odmah vidjelo. Nježno je drkao svoj veliki i debeli kurac i nešto mrmljao.


Stani … negdje … šapnula mi je jedva čujno draga, uzdišući. Pogledao sam je i odmah shvatio i razlog uzdisanja. Onaj je pronašao i golu pičkicu ispod suknjice i već je mazio prstima. Sad ću, ovamo nema kuća, rekoh joj tražeći pogledom neko zgodno i zaklonjeno proširenje. Nisam dugo trebao tražiti, ovim putem smo već prolazili i znao sam da tu počinje dio sa nekom šumom pored ceste. Zaustavio sam se, ugasio auto i osmjehnuo im se. Onaj iza moje drage je odmah izasao i otvorio joj vrata hvatajući je njezno za ruku i vukući je da izađe. Poslušala ga je, a on je nastavio upravljati njome. Doveo ju je do zadnjih vrata, okrenuo prema njima i nježno joj saginjući glavu dao do znanja da želi da ih dohvati tako nagužena. Nije oklijevala. Ispružila je ruku i dohvatila onu ogromnu kurčinu i nježno ga drkala. Njih obojica su joj dohvatili sike i mjesili ih dok je ona drkala čas jednome čas drugome. Osjećala je kako joj se pičkica sad već zestoko vlaži i već u slijedećem trenu i kurac koji ulazi u nju. Zastala je očekujući slatku bol, ali on je samo kliznuo u pičkicu, bez otpora.


Osjećala je njegovu tvrdoću i snagu u pičkici i jednostavno se predala ugodi. Samo je još jače i čvršće stezala i drkala onu ogromnu kurčinu. Nije dugo trebalo i osjeti kako joj topla sperma puni pičkicu. Pomisao da ga je tako brzo sredila je dodatno uzbudi. Čim je osjetila da je izvukao kurac iz nje, ona zakorači unutra i vješto se nasadi na onu ogromnu kurčinu. Nije kliznuo kao onaj prvi, već je odmah na početku zastao šireći joj polako pičkicu i klizeći u nju. Nije mu dozvoljavala da ga nabije. Vješto se uvijala i izmicala dajući vremena pičkici da se navikne na njegovu debljinu i veličinu i polako ali sigurno ga primala u sebe. Mmmmmmmmm ….. aaaaaaaaa …… ufffffffffff …. Ufffffffffffff …. uzdisala je sve češće i glasnije. Ruke koje su joj mazile sike, … guzu … noge …. nije više ni raspoznavala. A nije je ni bilo briga čije su gdje. Osjećala je navalu topline, uzbuđenja i strasti i samo se prepustila tim osjećajima.


Ajmeeee… dragiiii … svršićuuuuuuu …. Ocuuuuuuu ljubavi oćuuuuu …. Predivno mi je …. aaaaaaaaa …… aaaaaaaaa …. Mmmmmmmmmhhhhhmmmmmm …… dalje nije mogla i da je htjela …. Onaj treci se nekako namjestio i zagurao joj svoj kurac u usta. Mmmmmhhhhhmmmm ….. mhhhhmmmmmmmmm ….. ispružila je ruku prema meni i ja je spremno prihvatih sapćući joj – takoooooo draga … takoooo … svrši ljubaviiiiii, volim te takvuuuu …. Mhhhhhmmmmmmhhhhhh mrmljala je a samo po njenom čvrstom stisku moje ruke sam znao da upravo svršava … jakoooo i divlje …. Prvi put. Tek je prvi put, pomislio sam uz osmijeh drkajući svoj kurac. Još ćeš ti ko zna koliko puta tako svšiti, pomislio sam i ponovo se zadovoljno osmjehnuo.


Znala je da me uzbuđuje kad je drugi jebu pored mene. I sama je uživala davati se drugima dok sam uz nju i gledati me zadovoljna. Nikad ni sanjati nije mogla da bi je neko mogao ovoliko voljeti, a istodobno je davati svima i uzivati dok je jebu pored njega. Jednako kao što nije mogla ni sanjati da će kad poželjeti biti kurva koja se jebe svuda i sa svima, dok je onaj koji je voli ljubi i mazi. Osjećaj da svoju pičkicu može dati kome poželi i pri tome još i usrećiti onog koga voli je naprosto uzbuđivao i činio posebnom i drugačijom. Zato je i sad gledala u nasmiješeno lice svog dragog i njegove ruke koje su drkale kurac dok je gleda među njima. Volim ga, pomislila je i rekla mu to pogledom. Znala je da čita njene poglede, baš kao što je i ona njegove čitala. Naj radije bi ostala ovako dugoooo, dugooooo, bez riječi i među njima.


Zastala je malo, da odahne nakon ovog predivnog svršavanja, osjećajući slijevanje sperme niz noge. Ali oni nisu bili baš za predah. Ne vadeći onu veliku kurčinu iz nje, onaj u njoj se ispruži po cijelom sjedalu držeci je čvrsto nabijenu na svoj kurac. Privukao ju je na sebe, što je onaj galamdžija vješto iskoristio i svoj već ponovo divlji kurac naslonio joj na guzu. Nesvjesno je stisnula guzu, ali on nije popuštao pritisak na nju. I onaj treci je ponovo našao položaj i nabio joj svoj kurac u usta. Mmmmhhhnnnnnn … pokušavala je nešto viknuti, ali taj djelić sekunde odvlačenja paznje je bio dovoljan da joj onaj svoj kurac zavuče u guzu. Začudo ni guza se nije bunila, bas kao ni maločas pičkica. Nije bio mali, ali nije bio ni debeo i s lakoćom je prodirao u njenu rupicu. Osjećala je kako ulazi sve dublje u guzu.Onaj ispod nje se zaljulja kako bi je još bolje natakao na oba kurca i tiho zastenja.


Pičkica … guza … usta …. Sva sam ispunjena … puna sam kuraca i predivan je osjećaj, pomislila je trenutak prije nego su oni zaplesali u njoj. Sva trojica. Ispružio sam ruku i pomazio joj siku stežući je i tražeći njen pogled. Čim su nam se pogledi susreli, počela je svršavati … opet …. opet …. opet … Ni jedno od nas dvoje ne zna koliko puta je svršila nabijena na tri kurca, ali ni jedno nije ni skidalo poglede zadovoljstva upućene jedno drugome. Kurvice, govorio je moj nježan pogled, JESAM … Odgovarao je njen pogled … predivna si … HVALA TI ZA OVO … uzvraćala mi je …


Eeeee, sad častiš večerom, rekoh smijući se i pokazujući na eure koje su ostavili na zadnjem sjedalu.

Mmmmmmm, eto ti ih samo me ne budi i ne diraj ….

Umorna sam, izjebana i nećem ništa više. Volim te, ali me pusti teke da odspavam bar malo … samo malo …. oćeš liii ….

Umjesto odgovora, nježno sam je pomilovao i poljubio joj ruku koju sam držao.

Predivna je, volim je do neba i neka malo pajki, zaslužila je.

Ako izdržim … jer mi kurac divlja…. Želim je jebati …. Ovako rasturenu i izjebanu …. Negdje usput …. Dok je još puna njihove sperme … i sretna …. jako sretnaaa …

Kategorija:
Strejt erotske priče