Prvi arapski kurac

Pre dve godine leteo sam u jugoistocnu Aziju, preko aerodroma u Dubajiu. Kasno iskombinovana tura, drustvo je islo dan ranije.

Pauza 7 sati, ziva dosada. Obisao sam aerodrom uzduz i popreko. U toalet sam isao nekoliko puta nadajuci se da cu naici na nesto zanimljivo, medjutim nista.

U zabacenijem hodniku video sam prostor za molitve, a nakon toga jos jedan toalet. Otisao sam tamo u wc...

5 kabina, sve otvorene osim jedne...dok sam prao ruke cujem jace udarce (kao trzanje) u toj kabini...odmah sam predosetio da je nesto sto ce mi se dopasti.

Razmisljao sam da li da probam sa mojom oprobanom opcijom : da pitam da li je sve ok i da li treba pomoc (ali vrata su bila zakljucana i odgovor bi verovatno bio ne) a druga opcija je da iz kabine pored prbo probam da izvidim situaciju pa da onda nekako dam znak.

Usao sam i zakljucao se u kabinu pored, uklucio kameru i lagano podmetnio ispod samo da vidim o cemu je rec.

Krupni covek (oko50 godina stajao i drkao kitu).

Bio je u odelu, tj video sam mu cipele i crne carape, svucene pantalone i raskopcanu kosulju. Bele gace bile su svucene preko pantalona...

Odlucio sam da otkucam poruku i da mu tako poturim telefon. Napisao sam svidja mi se sta vidim, ako joce pomoc neka mi mahne rukom ispod. Posle 3 sekunde video sam tamniju dlakavu krupu saku kako mi pokazuje da odem, i kljuc kako otkljucava kabinu.

Dobro je da niko i dalje nije bilo i ja sam usao unutra.

Kabina je bila mala ali veca nego obicno. Krupni arapin mi je samo gurnuo vec ulepljen prst u usta dok je drugom rukom drkao kurac.

Kurac nije bio predugacak, mozda 16cm, ali je bio predebeo. Jaja su bila masivna, ne puno dlakava, kako je jako drkao kurac tako su se ona nenormalno tresla.

Ja sam vrlo brzo krenuo da mu drkam, on je jako dobro mirisao sto me je jos vise palilo.

Dok sam mu drkao krenuo je da snima ali nisam mu dozvolio, nije pravio problem.

Uskoro mi je mimikom pokazao da mu popusim, u drugoj prilici verovatno ne bih ali ovaj put sam se bas nalozio.

Krenuo sam lagano ka kiti, na sta me je iznenadila njegova brza i jaka realcija, nabio mi je glavu na kitu.

Kita je bila balava, obrezana, taman i ogroman glavic.

Krenuo sam da mu mazim i povlavim jaja, tad je krenuo da ispusta glasnije uzdahe...

Zatim sam rukama krenuo ka njegovim dlakavim grudima, uvrtao sam mu bradavice i povremeno mazio stomak.

Podigao me je i skinuo moju trenerku i gace. Sada je on drkao meni, krenuo je da mi sisa poludignuti kurac. Vrlo brzo je i moj kurac bio u dignutom stanju.

Ubrzo je prestao, prislonip je njegov kurac mom i krenuo da najjace drka. Ubrzo je krenuo da svrsava, jedan mlaz po meni ostalo po zidovima.

Iz torbe je izvadio maramice, obrisao se i nije cekao da ja svrsim. Kada sam mu pokazao da saceka, rukama je pokazso da mu je zao i ipak jeste ostao. Trazio je da mu svrsim u usta sto sam i uradio.

Vrlo brzo smo se ocistili i cekali da se uverimo da nilog nema ispred. Izasao je prvo on a ja sam ostao.

Posle 3 minuta sam izasao i ja, stajao je jedan decko kome je verovatno bilo sve jasno. Ja sam htep da propafnem u zemlju ali vredelo je...moj prvi arapski kurac

Kategorija:
Gay erotske priče