Kad nedostaje malo... ili Kako sam po svaku cenu pokušao da joj ispunim san - II deo

Igračka, kako smo nazvali vibrator, je pronašla svoje mesto u ormanu, ali je sve češće pronalazilo mesto i u našem krevetu, dnevnoj sobi, kupatilu..

Igrala se sa njim, ponekad i sama.

Ubacivala ga je u naš sex, veoma često. Ali.. guza je bila i dalje samo moja. Nije želela da ga primi u guzu, iako sam siguran bio da je mogla.

Zatekao sam je par puta.. u tuš kabini.. kako se nabija na njega, dok voda prska po njoj.. Nalepljen na pločice, a ona se guzi i nabija na njega.. i svršava..

Poslednji put kad sam je zatekao, sam ušao u kupatilo, skinuo se i prišao..Tako nagužena dok se nabijala na njega.. je počela da mi puši.. Kakoje dobro bilo.. svršio sam veoma brzo, napunio joj usta, a onda se ona podigla i nalepila mi poljubac, ustima punim moje sperme..

Moram priznati da me toliko naložio osećaj i ukus sperme.. da mi se kurac nije spustio, već sam ušao pod tuš i tu je.. tako napaljenu.. povukao da se svuče sa vibratora i tucao je.. dok nije svršila..

Nisam bio siguran da li je uživala u tome svemu ili joj je bilo malo krivo što sam je prekinuo..

Kroz razmišljanje, skapirao sam da joj se sviđa njegova veličina. Svaki put kad se igrala, primala ga je ceo. Do jaja. I svršavala ludački. Čak je par puta tražila.. da je tucam.. u guzu.. dok se nabijala pičkicom na njega. Svašta mi je padalo na pamet.

Da li ovo znači da hoće trojku, da proba dva kurca? Nisam hteo da je pitam, pustio sam je da sama kaže, kao i do sada što mi je rekla svaku želju, uostalom kao i ja njoj.

Vršljajući po internetu i sajtovima, registrovao sam se na jedan sajt za erotsko druženje. Bilo je tu svega, i tipova koji traže tipove, parova koji traže parove, tipova za parove, parova za tipove.. pregršt lažnih profila.

Mi smo se družili online sa nekoliko parova, ali smo ih upoznavali na chatovima i malo po malo.. došli do webcam sexa.. Gde smo imali neka sjajna druženja. Sa jednim parom smo ostali u kontaktu i dalje, online, naš par u Nemačkoj, predivni oboje.

Njih dve su se prepisivale i moja Maja mi je rekla da joj se Iva pohvalila da je kupila sličnu igračku, jako sličnu našoj. Čuj našoj.. Ali ajde, sve je naše, pa i igračka. Ali da se vratim na ovu temu, o Ivi i Peđi ću drugom prilikom.

Podstaknuti tim njenim razmišljanjem "naše igračke" odem na sajt sex shopa u kome je Maja bila, ispred kog sam je pokupio prošli put. Našao po adresi, kako drugačije...

Vršljao, gledao šta sve ima, iskreno.. nisam imao pojma sa čime se sve igraju ljudi i u čemu uživaju. Ali mi je za oko zapala jedna vrsta igračaka...

Posle posla, svratim do shopa, da vidim kako to i izgleda, uživo. Simpatično. Različitih oblika, tekstura, veličina, debljina.. Izaberem i kupim, preporuka je da se koristi lubrikant uz nju, kupim, uz razmišljanje.. nemate vi pojma koliko Maja ume da ovlaži, i da prska, ali ajde.. kad je preporuka.. kaže da može lubrikant da se koristi i za analni sex.. e tu nam već treba.

Dođem kući, raspakujem, operem proverim kako se koristi i ostavim u orman, u svoj deo.

Veče, istuširani, spremni za krevet, goli. Maja odlazi pre mene u krevet, ja dolazim za njom, donosim istu onu maramu kojom mi je vezivala ruke kada sam se upoznavao sa "našom igračkom":

Ali, ovog puta, ja njoj vezujem oči. I kažem joj da se prepusti, da danas ja vodim igru. Znatiželjno se nasmeje, ali se prepusti.

Dodirujem je, od stopala, sisam prste, ljubim noge, butine, guzove sa jedne i druge strane, dodirujem joj donji stomak, zaobilazim malecku.

Hvatam je za sise, pa joj blago štipkam bradavice, voli to, uzimam jednu u usta i sisam, lagano, osećam kako je sve tvrđa u mojim usnama.

Prilazim, naslanjam usne na njene, opkoračio sam joj sad već blago raširene noge, oseća dodir mojih jaja na delu tik iznad kolena.

Pomera nogu, da mi pritisne jaja, zna da odreagujem na to, kurac mi je već uveliko tvrd. Trljam se malo o njenu butinu a onda lagano spuštam naniže, niz koleno, list do stopala. Puštam je da mi stopalom dodiruje jaja, nekako uspeva da između palca i kažiprsta nasloni moj kurac i da ga lagano masira. Ume ona to, mnogo bolje kad gleda pa tačno zna šta radi, ali odlično joj ide i ovako.

Blago joj širim noge, savijam u kolenima. Ležem na krevet između njenih nogu, uzimam je za ruku. Ona je naslanja na donji stomak, ja naslanjam jezik na butinu, krećem se lagano prema pičkici. Ona svioju ruku spušta niže, lagano širi usmine, glatke, ostavlja mesto za moj jezik. Uvlačim ga lagano u pičkicu, ližem između raširenih usmina, klizim ka klitorisu.. Sisam ga, onako kako ona to voli. Oblizujem ga, sve je tvrđi, ona se uvija pod dodirom mog jezika, Pomeram se malo, ona spušta prste, ponovo hvata klitoris sa dva prsta, trlja ga lagano, pa ih onda vodi niže i stavlja u pičkicu. Kako volim njene duge tanke prste u njenoj pičkici.Zna i ona da ja to volim, pa izvlači prste i daje mi da ih obližem. MMMM predivan ukus, razmišljam. Ponovo prilazim jezikom i ližem klitoris, a onda naslonim usne i sisam ga.. Sve jače.. osećam kako je jaaako tvrd. Stavljam dva svoja prsta u pičkicu, srednjak i domali, savijam ih blago i pronalazim joj G tačku. Jednom prilikom me pitala kako sam uspeo da je pronađem, ona sama je tražila ali nije uspela, ali sada.. kad sam joj pokazao.. sada prska.. ali o tome sam već pisao.. Nastavljam sa masažom G tačke i sisanjem klitorisa, dok mi šaka nije bila. blago rečeno skroz mokra.

Podižem se, otvaram vrata ormana. Osmeh na njenom licu mi govori da očekuje "našu igračku". I ne zna da imamo još jednu "našu igračku".

Uzimam silikonsku navlaku za kurac. sleeve kako je nazivaju.. i na svoj dignuti kurac je lagano navlačim. "Real feel" je pisalo na kutiji, a pod rukom.. stvarno tako i deluje.. Kao prava koža. Samo što je.. ukupne dužine 22cm, dodaje 5cm na dužinu kite ponosnog vlasnika i dodaje 1cm u prečniku.

Pa, mislim se u sebi, malena moja.. pruža ti se prilika da osetiš veliku kitu.. da probam da ti ispunim san.. ili deo sna.

Dodajem ipak malo onog gela, premazujem navlaku.. I gledam.. kako moćno izgleda.. Tačno bi mi trebala veća kita, na moje krupno telo.. tek sada to kapiram.. Ali, jbg.. to je što je.. Uvek sam se trudio da budem vešt u sexu... jer.. neće više rasti, koliko god ja to jako želeo..

Okrećem je da se naguzi. Glave spuštene na jastuk, ruku pored glave, kleči, dupeta visoko podignutog, istrćenog. Tačno očekuje da oseti.. vibrator.. Kučkasto,loži me još više to što će osetiti veliku kitu.. navlaku.. ali .. sada sam ja taj koji upravlja.

Priđem, liznem malo pičkicu - pulsira. Prođem jezikom da je ovlažim lepo, pa se podignem malo više, da liznem i anus. Guram jezik u njega, ona stenje i uvija se..

Podižem se, kleknem iza nje i uhvatim jednom rukom za svoj "pojačani" kurac. Drugu ruku naslonim na njeno oblo i predivno dupe.

Naslanjam glavić, presijava se od gela.. ona se prepušta.. malo.. pa još malo.. uh.. gledam kako je širi.. Još nije moj kurac ušao, još uvek je samo navlaka u njoj. Ali, ja osećam kako joj pulsira pička. Uživam. Ili samo tripujem da pulsira. Ali svakako - uživam.

Još malo se nabijam, još neki centimetar, širim je..

"Ljubavi, kako je dobro" govori mi, a i ne zna šta joj se dešava.

Puštam navlaku, naslanjam drugu ruku na njeno dupe, hvatam je za predivne bokove, stiskam.. I guram.. još.. pa se malo izvučem.. pa opet gurnem još malo više, pa se izvučem, pa još.. prošlo je pola..

Ima tu još da se nabija, pomislim u sebi. A ona.. stenje... stiska jastuk.. Uživa.. Kako me samo to loži.. uh...

Navlačim je,ona se trudi da se nabije i sama.. zna.. da može da me primi celog, uvek.. do jaja.. Ja sve jače guram, nabijam je, sad već malo teže.. I ona uzdiše jače..

"Kako ti je dobar kurac.. baš si se napalio da me jebeš ovako vezanih očiju" komentariše..

"Da, bebo, znaš da kad neka čula ne rade, druga se pojačavaju.." odgovaram joj.

Stežem je za kukove, da ne može da mrdne, pa se izvlačim malo i nabijam do kraja. Ceo je u njenoj pički. Da. Pički. Pičkica ne bi mogla da primi 22cm.. Pička.

Sada, kada ga je osetila celog.. provlači ruku između nogu i počinje ples prstima po klitorisu. Trlja.. jako.. ludački.. JA samo kratko.. "seckam", ne vadim ga, da ne oseti dodir.. Trzam se, da što više uđe.. ako ima još šta da uđe.

Onda ga izvačim, ali tako da ostane samo malo, pa ga ponovo lagano nabijam.. klizim u nju.. Pa ga opet izvlačim, pa nabijam..

"Baš ga osećam moćno, ne sećam se da je bio takav odavno", izgovara , ne očekujući da je u pitanju.. pa recimo.. prevara.

Vadim ga, okrenem je da legne na leđa, širi noge. Stavljam joj jastuk ispod guze, a to nam je inače omiljena poza za analni seks, pošto tako najlepše može i da uđe i da se jebemo.

Drži svoje noge, za kolena, šireći ih jako, otvarajući na taj način i pičku i guzu.

Naslanjam navlaku na pičkicu i kliznem.. pola.. jako je mokra, zastanem pa ponovim nabijanje. Pa ga izvučem, i onda nabijem još.I još. Oseća ga.. celog..

"Molim te, nemoj ga sad u guzu, mnogo je veliki, boleće me" traži od mene da vodim računa, kao da bih je inače povredio. A znam da uživa u analnom sexu.

Hvatam maramu sa njenih očiju i skidam je.. Guram kurac sa navlakom u nju, jako.. trljam klitoris..

"Pogledaj, ljubavi,kako mi je moćan kurac" izgovaram i izvlačim ga iz pičkice.

Zabezeknuto gleda..

"Šta.. kako to.. ne razumem!" čudi se..

"Pa, želela si da probaš veliki kurac, a ovo je jedini način koji mogu da ti priuštim a da me ne prevariš" odgovaram joj.

Hvata ga u ruku.

"Baš je veliki. Ovo je celo bilo u meni? Kako ga ti osećaš? Da li si ti napaljen? Jesam li uspela ceo da primim?" ne prestaje sa pitanjima.

Naslanjam ga na pičkicu, ona širi usmine i ja se nabijam.. malo po malo. i još i još..

Stenje.. kreće da uvija guzom.. vidim da je skapirala da je osetila ceo u pičkici i malopre..

Naslanja stopala na moje grudi i gurame.. Vadim kurac iz njene pičke i ležem na krevet.

Ona me opkorači, uzme navlaku u ruku, spusti usne i kreće da dudla.. Stenje.. baš je kučkica, pomišljam, ali nema veze.

Pomera se i namešta ga na ulaz u pičkicu. Čuči iznad mene i lagano naseda. Još i još.. i još.. trlja klitoris.. Gledam je kako se nabija sve žustrije i žmuri. Još.. sad već divlje jaše po mom kurcu.. Vidim da joj baš prija.. Ubrzano disanje, superbrzo trljanje klitorisa.. bliži se orgazam..

Počinje da svršava, nabijena na kurac.. i navlaku.. uglavnom.. ne vidim više nijedan deo.. nema.. nestalo je sve... da ga ne osećam kako mi je tvrd, pomislio bih i da ga nemam.

Stenje.. šta stenje.. vrišti.. znam da će me komšija gledati ujutru onako ispod oka.. a komšinica.. se smeškati.. nadajući se da će nekad moći da uzvrate iz svoje spavaće. istim zvucima.

Ali Maja.. stenje i vrišti.. i stenje i vrišti.. i još.. Osećam kako me zaliva. .. prepone su mi mokre od nje i njenih sokova.

Podiže se, okreće, naguzi se ponovo na naslon kreveta jednom rukom.. širi noge..

Ja stajem iza nje i naslanjam ga.. Sama se odguruje unazad i nabija na njega.. Odjednom. Ceo je u njenoj pičkici.

Hvatam je za bokove i nabijam se. Jako, jače.. ona trlja klitoris, osećam njene prste na svojim jajima, povremeno ih dotakne.. A ja .. smao guzim.. Slabiji je osećaj njene pičke preko ove navlake, razmišljam se. ali me jako loži njeno ponašanje. Umeo sam da svršim na jedan ili dva dodira kurca, dok je gledam kako masturbira i svršava u nekim trenucima.

E to me sjebalo.. njeno uzdisanje, stenjanje grčenje..

Nabijem se jako.. i počinjem da svršavam.. U navlaku.. Punim. I punim.. Moji trzaji i njeni prsti na klitorisu.. su i nju naveli da svršava.. još jednom..

Moj kurac ne prestaje da se trza i cedi iako nije u pičkici.. A Maja.. opet vrišti..

Velika moćna kurčina u njenoj pičkici, prsti na klitorisu.. moje ruke koje je jako drže za bokove.. eto razloga za ludački orgazam... Baca se po krevetu.. Valjda sam dodirnuo neke delove koje do sada nisam mogao, verovatno je to razlog zašto joj se sviđa igračka..

Opušta se, prestaju grčevi.. Lagano izvlačim navlaku i svoj kurac iz njene pičkice. Ništa ne curi.. A navikao sam.. Eto.. jedna očigledna razlika.. Svlačim navlaku.. Ona leži na krevetu, na boku.. i dalje joj povremeno damari trznu noge.. ali se smiruje.. Prilazim.. uzima moj kuravc u usta, oblizuje spermu sa njega.. Lepo ga oliže.. Spuštam usne na njene.. na jeziku je sačuvala malo sperme za mene.. Ljubav moja..

Ali. neobičan ukus sperme.. Inače je pomešan sa njenim sokovima, pa je zato.. prelep.. sad.. malo gorak.. nepoznat.. ali.. ne smeta..

Uzima navlaku u ruku.. i kaže..

"Predivan si.. neznam čime sam ovo zaslužila.. ali .. volim te!"

Nasmejan.. odgovaram joj da će nam uskoro trebati jedan orman samo za "naše igračke".

Ustaje, grli me i odlazimo pod tuš, zajedno.

Priča je detaljan opis mojih doživljaja, ili imaginacije.. to znam ja i ona.. koja je osetila ovu navlaku..

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlicna prica, elem predlog za jos jednu igracku , imas jednu vrstu strapon dildoa, pa ga stavis na sebe i mozes istovremeno obe rupice Grin

Korisnik

Drago mi je da sam opravdao poverenje koje mi ukazuješ..
I izvinjavam se za jedno neznam koje je napisano baš tako, neodvojeno...

Korisnik

Ostao si na nivou prvog dela Smile
Uz put, dobra edukacija... po pitanju "igračaka" Grin