Moj prvi put ili Kako sam izgubila nevinost

Evo dosao je i taj trentak ne mogu ni sama da poverujem. Cudno jako.Moj prvi sex sa muskarcem u zenskim krpicama je izgledao ovako:Dugo imam profil na xhamsteru. I tamo sam upoznavala razne muskarce i dobre i ne bas dobre ;)Bilo je prilika itekako da ja izgubim ovu moju nevinost guze, zaista sjajnih tipova i mogusnosti ali znate kad ono niste spremni dzabe sve, sve je u glavi.Malo je falilo i zao mi je sada kad se setim pojedinih muskaraca koji su bili sjajni zaista. Ali sta cu prosto nisam mogla i nisam imala prilike i snage da prelomim.Imala sam ja nalog nekada i ovde na KZO ali to je bilo ono smejurija sada kad se setim. Otvarala nalog samo da bih palila muskarce i da bi oni meni slali komplimente i da bih gledala kurceve. Debil. Ali ajde ne zamerite i ovom prilikom se izvinjavam svima koji su me mozda tada iskreno pozeleli a ja sam ih zavaravala.Otvorim ja nalog pre neki dan ponovo ovde. Sada vec malo ozbiljnija ali nemam nameru cvrstu da tako brzo nekoga upoznam i sretnem, pokusam nesto.Stizu zahtevi, meni lepo, lepe poruke lepe ponude, ne mogu svakome da odgovorim zbog glupog ceta. I vi sada administratori ako citate znajte da vam je to velika mana ;)

Ali ajde da predjemo na moju guzu ;)

Dodaje mene taj. Onaj sto ce biti prvi. Necu govoriti o njemu odakle je kao ni ja odakle sam tacno iz kog mesta zbog privatnosti i dogovora izmedju njega i mene jer postujem svaciju privatnost i zivot i ne zelim nikome da naudim a ni sebi. To je za debile, nije za mene, ja volim zivot i ne zelim nikome da se zameram i nanosim stetu.

Kaze on na tom vasem četu ajde da predjemo na mobilni i vacap mrezu da bi lakse komunicirali, jer sam mu rekla da sam iz istog kraja odakle i on. Nikada verujte nisam dala broj nekome svoj privatni, ali rekoh ajde da probam da vidim kako je to sa nekim ko je iz mog mesta, mozda se i ne poznajemo? Videcemo kako je zakljucacu poruke da niko ne vidi...

Pocnemo dopisivanje iskljucim komp i posvetim se njemu jer mi se dopalo to sto je jako fin i iz mog mesta pa rekoh ovo ce biti uzbudljivo...Krenuli smo oko 2 nocu da kucamo a zavrsili oko 4. Izivinite ako malo sirim pricu nisam iskusna u pisanju i svidelo mi se jako ono sto mi se desilo pa zelim da podelim sa vama. Ako vas mrzi da citate vi nemojte ;) Dakle, ja sam onako vec psihicki malo stabilnija i znam da hocu da probam sa nekim makar da mu drkam, ne mogu vise ovako hocu da probam i da znam da li sam ja luda da li sam umislila da sam neka zena i da ce me to proci ili ja zelim kurac i da sam zena, to sam zelela da vidim, hocu li ja da se kajem, kako je to? Probati da drkas i pusis muskarcu, aline iz puke radoznalosti vec ja sebe u zadnjih godinu a mozda i 2 jako dozivljavam kao zenu i oblacim krpice i fotkam se, gledam pornice sa cd i zamisljam da sam jedna od njih.

I dok to gledam ja se osecam prelepo i uzbudjuje me to da probam da vidim je li to za mene i da li ja to mogu, da li zelim? Shvatila sam da zelim i rekla mu posle dosta poruka i saznanja da ja njega ne poznajem a ni on mene, da zelim da ga vidim i da zelimo potpunu diskretnost.

"Dodji". Rekla sam mu. I sama ne verujem sta sam rekla ali ne zelim da povucem rec.

I nista da skratim pricu :) dogovorimo se mi da on dodje na zakazano mesto i vreme.

Ne znam samo verujte mi kako da vam opisem taj trenutak kad ja treba da krenem, pa uzimam suknjicu i lepu mrezastu majicu, orbit sa stola i mobilni i gasim svetlo u sobi i krecem...Probajte sami da zamislite to kako je bilo u mom stomaku kad ja krecem od kuce...stomak mi bukvalno GORI.Krenula sam u sorc i majicu muski onako obucena i otisla tamo gde smo se dogovorili. Sve vreme smo u kontaktu i ja mu objasnjavam koja ulica i gde da skrene da me nadje.Cucnula sam u nekom mraku u zbunu i presvukla se. Obukla suknjicu crnu i tu bluzu i opet cucnula. Cekala da dodje. Cujem kola, rekoh evo ga. Stomak opet pocinje da burgija.

Znate ono secate se kad ste bili mali pa vam igra stomak kad treba da se nadjete na dejtu kao tinejdzeri sa njim ili njom? E taj osecaj.

Vidim mu farove i kazem u poruci molim te samo iskljuci farove ovamo kad stignes...Dosao je....Iskljucio farove i prisao blizu mene. Motor se ugasio.Ja ustajem iz onog zbuna i krecem ka njemu u auto na suvozacevo mesto i mislim "da li cu mu se dopasti" "da li mi je video lice".Ulazim unutra, sedam ne gledam ga u lice onako krijem pogled i pruzam ruku i on meni, "cao" "cao kako si..."Nesto smo procaskali jos verujte ne secam se...i onda je on rekao da ce da uradi ono sto smo pricali preko poruka i to je i uradio.

Zavalio se u sediste povukao pozadi legao i skinuo pantalone i gace...Videla sam mu kurac. Bila sam pod stresom da neko ne naidje i vrtela se stalno, i u jednom trenutku ruka mi krene ka njemu, diram ga za kurac...on je onako opusten bio...i ja sada uzdahnem i krenem bez razmisljanja samo sam prelomila i krenula da ga ljubim, pocela da pusim...

Misao mi prodje kroz glavu "ej to je to evo pusis, vauuu"Stres mi ne da mira i strah da neko ne naidje jer sam bila u blizini nedaleko od mesta gde zivim...Nastavljam ja da pusim a on sad vec nadignut. Lep kurac. Deblji. Malo veci i cist, uredan. Prelepo rekoh sebi i nastavim da pusim i uzivam. Iako nisam znala sta radim i kako pusim trudila sam se da se setim onih pornica i kako one zenske puse i tako sam i ja pokusavala, pa malo drkala, pa probala da ga progutam ali nisam mogla pa se zagrcnem, i onako sva zbunjena kazem njemu "ne mogu celog da stavim" onda on kaze "ne opterecuj se uzivaj samo se opusti radi mu sta zelis".

Bio je super prema meni, opustao me govorio da uzivam... Ja onako naguzena na mom sedistu u suknjici, pusim mu a on sad mene vata rukom po guzi i mazi je onako preko suknjice...Mene to jos vise popali i ja mu pusim i lizem ga, pa mu lizem jaja onako probam da ih usisavam, pa da ga gutam celog pa se opet zagrcnem...

A sve vreme sam zbunjena i nisam mogla psihicki maximalno da se opustim ali sam se trudila da uzivam i budem opustena... Bilo mi je mnogo lepo nekako iako sam bila napeta...Onda je on predlozio da probamo. Rekla sam ne znam da li cu moci nisam sigurna, ali volela bih da probam. i tako dogovorimo se da probamo pa koliko budemo mogli, ako ne ide stacemo.Dao mi je kondom i ja sam mu ga stavila, i malo popusila opet, jos vise sam se napalila...

Onda je on krenuo napolju na svoja vrata izasao i rekao mi da i ja izadjem ali sam se bojala da me neko ne vidi iako je bio mrak. Sta cu to je jace od mene, strah da ne budem uhvacena.I on je rekao da ne moram cela napolje samo noge a ostatak unutra da budem tu na sedistu, i tako ja i uradim i svidelo mi se, nije mogao niko da me vidi, a i da jeste ne bi video lice, i mislio bi da je neka zenska i to je to.

I tako se ja opustim i on krene da me namesta... Joooj taj osecaj njegovog kurca koji se vrti po mom dupetu i po cmaru, ja ne verujem da cu da ga primim. I cekam, on ga polako gura..Malo me zaboli i on stane...Opet ponovi i sada gurne glavic, i ja uzdahnem i kazem polako molim te, on naravno nastavi polako i bio je veoma pazljiv i strpljiv prema meni.I tako malo po malo on sad vec ulazi u mene i pocinje da me tuca, pa me opet zaboli, stanemo, pa opet ga nabije i polako tuca...Sirio me tako i tucao polako neko vreme...ja sam bila kao u snu.

Onda sam se uspalila pa sam pocela da se uvijam, da mu se guzim, da mu se nabadam udaram guzom o telo. Savijala sam noge, jednu u kolenu pa kleknem njome na sediste, pa ih potom spojim i tako se naguzim setim onih riba kako se namestale pa i ja tako...Pa se okretala da vidim kako mi izgleda guza dok se tuca i vidim je i vidim one krpice na meni, i kao da gledam neku zenu a ne sebe...Onda mi je on gurnuo prst u usta da mu pusim, mmmm uhhhh pusila sam mu prst i tucao me uzivala sam, stvarno je dobar jebac, bolelo me sve vreme pomalo ali nista strasno...

Onda mi je gurnuo dva prsta da pusim pa me onda uhvatio oko stomaka i tako tucao, pa me je pitao "mala da svrsim u tebe ili da izdrkam, ali da znas da moram malo jace sad na kraju da te jebem ako te boli onda nemoj"?Ajde kazem pokusacemo pa ako boli nista stajemo, zelela sam da svrsi u guzu, i imao je kondom, sto da ne, samo kako ce biti da li ce me boleti to tucanje malo jace na kraju? "Nema veze izdrzacu valjda" kazem i nasmejemo se i on i ja :)I tako on mene tuca tuca, cujem ga kako muski onako uzdise vec se priprema i pri kraju je cujem kako jako vice...Stegao mi kukove, stipao ih i verovatno nije imao predstavu da me malo jace stipa, ali mene je to stipanje jos vise popalilo i njegovo jako tucanje...Trpela sam ali mi je bilo lepo htela sam da izdrzim da svrsi u moju guzu da ga zadovoljim guzom, to me je napalilo i osecala sam se kao zena sve vreme, da cu zadovoljiti muskarca...Tucao me tucao sada sve jace i jace, i jace je vikao a ja sva popaljena cutim i cekam a on me zakucava...I samo je u jednom trenutku stao, tako zabijen u mene, a ja sam rekla "uh je l gotovo" :) - (ovaj osmeh znaci ono jedva sam izdrzala kad ce kraj boli me) :)rekao je "da gotovo" sa uzdahom...vau pomislila sam super bas mi drago...

Izvukao ga i poceo da skida kondom...Ja se sredila i uzela mobilni iz auta, gledala samo da pobegnem sto pre vec je pocelo da svanjava i bojala sam se da me neko ne vidi.Rekla sam "odoh ja vidimo se, moram da bezim svanulo je neko da me ne vidi" on se onako smeskao i rekao "ne brini mala bice sve u redu" i odlazeci rekla sam mu "cujemo se izvini moram da idem"i ne okrecem lice da me ne bi video, a ja sam videla da je on bio celav i krupan...Otisla sam i on me je pozdravio i rekao "vazi mala, cujemo se" tako nesto iskreno i ne secam se svih detalja i ovo je previse detaljno :)Uzela sam onu moju majicu i sorc i malo dalje opet cucnula da se presvucem i sakrila one zenske krpice i pozurila kuci.

Dosla kuci, i tako sela na krevet...On je otisao i javio mi se posle nekoliko minuta. "Je l sve bilo u redu mala" uh rekoh "kako nije hvala ti sto si bio dobar prema meni i nisi neki ludak" "sve je u redu bilo mi je prelepo"I tako jos smo se dopsivali neko vreme ali mi je mnogo bilo drago sto mi se javio. I ispao je fer i korektan prema meni i vise nego dovoljno.Meni je samo to bilo najvaznije da je on normalan i da se bezbedna vratim kuci, sta znam svasta ima danas i bojala sam se, takva sam sta cu...

"Laku noc mala lepo spavaj""Laku noc i ti isto" i tako mozda jos neki poljubac neka sexi porukica i mislim se KOJE CRNO SPAVANJE SAD :) smeskam se i ne verujem sta sam uradila...

Ali ono "MALA" kad mi kaze, jao pa ja ne znam sta da vam kazem, prelepo ;)

Dodje mi misao EJ COVECE JEBAO TE MUSKARAC onda dodje druga misao i pokaze mi onu sliku kad ja njemu u SUKNJICI pusim i slika kad on mene jebe ispred napolju a ja naguzena onako stojeci u krpicama kao zena i osecaj da je jebao ZENU.i nastavim da se smeskam i kazem LUDACO :) ajde na spavanje...:)

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Prelepa, uzbudljiva priča. Pročitah u jednom dahu. Kiss Heart

Korisnik

Vrhunska prica! Svaka cast!

Korisnik

kao da vidim sebe dok citam ovo,i ja sam izgubila nevinost u kolima hahahahah

Korisnik

Hvala Vesna, napisi Wink da uzivamo i mi malo Smile

Korisnik

SVAKA CAST!!!!
Iskrena prica!
Moram i ja napisati svoje...
Inspirisala si me!

Korisnik

hvala sandrice seko Wink

Korisnik

extraçççç

Korisnik

Hvala ti mnogo ljubim te Kiss