Pitanja pitanja pitanja ...

Kako prvo zelim se izviniti za jezik, nisam srbin/hrvat i ovo ce najverojatno biti puno sa gramatickih gresaka. Svi koji im preci molim vas izvinite :D ... Ovo ce na jedan nacin biti pribiranje informacija za sledece erotske price koje zelim da spodelim tu, i sve sta cu da radim u idninu ce biti dokumentovano tu na ovom sajtu :D ...

Zelim transice i crossice, i svi koji imaju iskustvo da bude pasivne, da obrate paznju i spodele svoje iskustva i odgovora mojih pitanja. Oduvek sam znala da volim kurac, iako je bilo period od par godina kada sam to negirala kategoricno. Pre 3 godina konacno sam popustila i prihvatila sebe kakva jesam ... pocela sam da oblacim zensku odecu, nosila razne mrezaste carapice, fustane, tange .. osecala sam se fenomenalno. Oduvjek sam zelela biti ta mala klinkica koja je sumbisivna, pasivna kurvica razvaljena od dlakave tatice i ostavena da se cedi spermu iz nje ... fantazovala sam, i nazalost jos fantaziram. Do 26 godina sam zivela u Makedoniju, i nisam imala nikakve sanse da probam to a da se ne rascuje niz celi grad. Zadnji 3 godina zivim u Njemacku, i mogu da kazem da sam popustila i eksperimetisala sa par stvari, ali jos nisam osetila pravu stvar ... i neznam ni dali cu osetiti.

Imam jedan kup plasticni kurceva i vibratora, volim se nabadati na njih i lepo mi je, ali jos osecam da mi nesto fali. Tu dolazi moje pitanje do ove iskusne koji su imali seks sa muskarce ...

1. Dal je razlicno od plasticne dilda?

2. Dal cu osetiti onu pravu zadovolstvu koji osecaju one zenske koje im se oci prevrtaju? :D

3. Dal mogu da svrsim bez dopir kurca kako sto se prica niz sve TS-price, il je to samo mit?

Zivim sa cimerkom i pre neki dan se razvaljivala od kurcine sa neki turcin. Kad je ovaj izasao i otisao , frlio sam pogled na njenu sobi i videla sam je razvaljena kako lezi i jedva dise, a medju noze je bila zar crvena pickica.

Jel mogu ja da osetim bar priblizno to ako probam sa pravi kurac?

Neznam sta reci, milion pitanja a odgovore nikada ... zelim da probam, ali bojim se da cu se razocarati i nikad necu vise probati .... Bog je uskratio muski pol za jedni pohotnu kurvicu kad je resio meni dati kurac, a ne rozovu malu pickicu. Davala bi je svakome!! :)

Molim vas ako ne zelite u komentare pisite mi u inbox, svaka iskustva so dobrodosla. Hvala vam puno sto ste procitali, volim vas.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče