Kazna

Lanu poznajem vrlo kratko. Ali me je opčinila. Kako lepotom, tako i požudom. Već smo se nekoliko puta videli i uprkos umoru bilo je neverovatno. Pre neki dan smo se dopisivali i razmenili mišljenja o nekim eventualnim avanturama koje bi smo zajedno mogli da imamo. Mene takva priča uvek uzbudi i naravno da sam joj nepromišljeno poslao fotografiju mog kurca oblivenog spermom.

Nije se naljutila. Ali mi je dala do znanja da mogu da očekujem jednu surovu kaznu za ovo. Uzbudljivo mi to zvuči i već par dana sa nesstrpljenjem očekujem tu moju kaznu. I sada kad sam je dobio ne umem da ocenim da li je bila surova ili fascinantno uzbudljiva. Verovatno je bila oba - savršeno izbalansirana.

Juče ujutru sam je pozvao da dođe kod mene. Obradovala se i rekla da odmah stiže. A par minuta kasnije je poslala poruku i rekla mi da je na putu, da otključam stan, da se skinem i čekam je go na stolici u sred dnevne sobe. Slutio sam da se sprema ta iščekivana kazna i zapravo sam se radovao tome.

Naravno da sam uradio kako mi je rekla i zaista ubrzo eto nje. Ušla u stan i zaputila se pravo ka meni. Izvadila je iz torbe dva kaiša i stala iza mene i čvrsto mi vezala ruke za zadnje nogare stolice. Već sam se uzbudio. Šta li smera?

Uz nevaljao osmeh se zaputila nazad u hodnik. Važno je napomenuti da su vrata koja odvajaju dnevnu sobu i hodnik od mat stakla. Zatvorila ih je za sobom, ali vidim njene obrise kroz staklo. Prilazi komodi na kojoj mi stoji telefon i imenici. Vadi nešto, evidentno imenik, kratko ga lista i okreće neki broj. Čujem je kada joj se neko javio:

“Vodoinstalater?”

“Dobar dan, našla sam vaš oglas u imeniku. Pokvarila mi se slavina u kuhinji pa vas zovem…”

“Kada bi mogli doći? Hitno je, zaista, ako bi ste bili ljubazni…”

“Sjajno, tu sam, cekam vas. Adresa je ta i ta.”

Prekida vezu i odlazi u pravcu kupatila. Ne vidim je neko vreme ali čujem vodu u tuš kabini. Onda se pojavljuje opet. Provirila je u sobu, nasmešila se nevaljalo i namignula mi. Obukla je bade mantil i kosa joj je mokra. Miriše neodoljivo. Prolazi neko vreme, vidim da sedi u hodniku i čita nešto. Zvoni interfon, Lana baca knjigu u stranu i otvara. U stan ulazi velika krupna figura, evidentno debele osobe. Čujem ih nešto pričaju, uglavnom o nepostojećem kvaru, a zatim vidim kako se njihovi obrisi priblizavaju jedno drugom. Zapravo ona se približava a vodoinstalater veoma nesigurno pravi par koraka unazad. Džabe, Lana je veoma ubedljiva. Njenoj požudi je nemoguće odoleti.

Bade mantil pada na zemlju, Lana za njim pada na kolena. Uskoro i vodoinstalater ostaje bez odeće. Lana se naslonila na ta staklena vrata. Jasnije joj vidim obrise. Guzu priljubljenu uz staklo. Ramena. Mokru kosu. I debele muške prste na njenog glavi. A zatim počinje mučno lupanje njenog potiljka o vrata izazvano grubim tucanjem debelog vodoinstalatera u mekana usta moje Lane. Neizdrživo je. Ali to nije sve.

Uskoro je grube ruke podižu, okreću prema vratima i nabijaju je uz vrata. Čujem njen vrisak kada se debelli zabio u nju. Tuca je bez milosti a ona vrišti i stenje.

Zatim nastaje haos. Lanina ruka pronalazi kvaku, pritiska je i pod njegovim potezima vrata se naglo otvaraju. Oboje uleću u sobu. Pravo na naslon fotelje kraj vrata. Vodoinstalater bez reči staje, sa kitom u Lani a pogleda uprtog u mene. Nije samo debeo. Jak je, dlakav i ima minimum pedeset i pet godina. Grub. Grub do uzbuđenja. Bez reči pilji u mene, ali dva tri Lanina pokreta bokovima su dovoljni da mu opet skrenu pažnju i nastavlja da je tuca. Sada je i udara po guzi. A ona gleda pravo u moje oči, otvorenih usta sa tek vidljivim osmehom na ćoškovima usana.

Tuca je životinjski jako i po njenim uzdasima znam da će svakog momenta svršiti. Izvija se i drhti, a vodoinstalater je čvrsto drži i tuca još jače. Vrišti dok joj orgazam rastura svaki mišić u telu i gleda me najnevaljalijim pogledom. A onda se bez snage ruši na fotelju. Vodoinstalater ga gladi i drka, spreman da je isprska. Ali mu ona pokaže ka meni:

“Na njega! Po grudima!”

Debeli vodoinstalater mi prilazi i istog momenta počinje da me prska po grudima ogromnom količinom vrele sperme.

“U usta!” čujemo Lanu iza njegovog ramena.

Sa svojim nežnim rukicama ga pogura prema meni i ovaj mi gurne kurac ulepljen njenim sokovima i spermom, nabrekao od svršavanja. Ližem ga i sisam poslednje kapi sperme.

A onda ga Lana odalji od mene, sedne na mene i počne da se nabija na moj sve vreme dignuti kurac. Dok čeka da svršim liže sa mene spermu onog debelog vodoinstalatera koji se već oblači u hodniku. Polako silazi sa mene i liže mi jaja dok je spermom prskam po čelu. Završila je. Kaznila me je. Ustaje i zamoli vodoinstalatera da ode. On bez reči odlazi. Zatvara vrata za njim i seda na pod pod moje noge. Gleda me sa osmehom i pita:

“Koga sledećeg? Električara ili nekoliko molera?”

Kategorija:
Strejt erotske priče