Kirija 3

Da bilo mi je drago da je vidim posle desetak jebenih dana. Sve se nekako sručilo na mene i satro sam se od posla i nekih okolo zajebancija a od seksa ništa, pustinja, suša. Baš sam bio nešto zagoreo. Sa druge strane još se dobro sećam kako smo se slagali posle njene neplaćene kirije. Deset dana smo se kokali svakodnevno kao mršave svinje. Nekako posle gazde ona se još više projebala a meni se još više osladila njena pička. Mislim ako je to uopšte moguće u mojim godinama.

Znaš bio mi juče gazda. Reče onako kao usput.

I opet si se odrala od matorog kurca? Bezobrazno sam pitao ne bez ljubomore u glasu.

Pogledala me je onako. Znaš onako značajno, kao znam ja i da se ne proseravam i pravim pametan, kad sam već budala, i bolje bi mi bilo da ućutim. I jesam ućutao mada mislim da me je više ućutala njena ruka koja je otkopčavala treće dugme na mom šlicu.

Znaš bio mi je gazda i ja nisam imala da platim kiriju. Bio je samo u prolazu, i nije imao vremena da se zadržava.

Moj tvrdi kurac je bio u njenim rukama. Gaće su mi bile na podu i ona je mazila malo kurac malo jaja.

Izvadio je onu njegovu debelu kurčinu i napunio mi usta, gurao ga je i cimao mi glavu, vuko me za kosu pa ga vadio i šamarao me njime po licu.

Mmmmmm. Kako ima dobru debelu, dugačku kurčinu onaj moj gazdaaaa, mmmmmm

Sada se moja tvrda kita našla u njenim ustima, sisala ga je, mlatila glavom, vadila ga pa lizala jaja

Jednu ruku je zavukla u svoje gaće i počela da masira svoju željnu pičketinu. Šljapkanje po raskvašenoj pizdi i mljackanje moje kurčine me je dodatno napalilo i ja izgubih kontrolu, uhvatio sam je grubo za kosu i počeo da je navlačim sve brže i brže

Aaaaa, aahmmmm aaa

I nataknem je do kraja, do jaja je nataknem na svoj kurac i saspem joj vruće sperme duboko u grlo. Treso sam se i svršavao u mlazevima a ona kurveštija je isto počela da se grči. Vrisak svršavanja je prelazio preko mog kurca a njena ruka je radila po međunožju i istresala zadnje trzaje velikog orgazma.

Jebo te bog, oćemo da se nagrdimo ovako prokomentarisah kada sam uspeo da dođem do daha.

Ma ovo je početak jednog divnog druženja. Znaš gazda mi je naredio da u nedelju dođeš da me jebeš pred njim oće čovek da gleda. Kapiraš. To moramo da uradimo. Ne košta te ništa, biće neka večera, vino. Samo ti dođi, molim te... Ko jebe matorog jarca, neka ga drka, a pare mu ne dam, ima on neće ni da oseti neku kirijicu. Ljubim, moram da idem, šljapnu me po goloj guzi i ode. Ode bezobraznica jedna, kurveštija, besramnica i napaljenica jedna bezočna, a takvu je baš volim, odraću je od kurca u nedelju neka crkne gazda od drkanja, pokazaću ja nju kako se jebe...

Kategorija:
Strejt erotske priče