Moj Marko

Kada mi se tetka razvela posle nekoliko meseci je našla drugog muža koji je sa sobom doveo svog sina koji Marka koji je bio 2001 godište. Kada sam ga prvi put video ostao sam zapanjen prizorom bio je visok 185cm, crna kosa, crne oči, telo prelepo sa mojim najvećim fetišem pločicama. Brzo smo se zgotivili bio je otvoren za sve priče kao pravi stariji brat. Jednog leta kada sam bio kod bake i deke na selu došao je i on, a baka i deka su iskoristili priliku da odu na 2 dana u banju malo da se odmore. Sledećeg jutra smo ispratili baku i deku... Ja sam ostao u kući i spremao nam doručak dok je Marko hranio živinu i stoku. Kada je došao skinuo je majicu jer mu je bilo vruće, seli smo za sto i počeli da doručkujemo. Posle doručka smo odlučili da cemo prileći, ja sam otišao i zaključao vrata i otišao u sobu on je već ležao na krevetu samo u gaćama pridružio sam mu se i skinuo šorc. Počeli smo da pričamo o svemu o devojkama, sexu,... Od te silne priče i maštarija kite su nam bile polu dignute, Marko je bio preumoran i zaspao je, a ja sam ostao budan zureći u njegovu kitu koja se polako uzdizala iz gaća... Razmišljao sam u sebi da li da ga uhvatim za kitu ili ne... Zamišljao sam razne scenarije i konačno sam to odlučio da uradim uhvatio sam ga za nabreklu kitu u deliću sekunde se on trgnuo iz sna i pitao me "Šta to radiš?"

Ja: Marko moram nešto da ti priznam ja sam gej i od kada sam te upoznao ne mogu da prestanem da maštam o tome da imao sex.

Marko: Uff moram onda i ja tebi nešto da priznam od kad sam te upoznao nisam skinuo pogled sa tvoje guze i isto sam priželjkivao da imamo sex.

Ostali smo u šoku posle ovih naših priznanja nastala je tišina ona neprijatna tišina koju je on presekao rečima "Pa hajde onda šta čekamo više" i skinuo je svoje gaće iz kojih je ispala kita od 18cm ravna kao strela. Posto je on hteo moju guzu, a ja njegovu kitu prešli smo odmah u pozu 69 skinuo mi je gaće i počeo da mi mazi, gricka i liže guzu to me je tako palilo... Dok se on igrao sam mojom guzom ja sam pokušavao da strpam njegovi celu kitu u usta ali bezuspešno, kada je on završio sa mojom guzom iz ranca je izvadio kodnom i nesto slično lubrikantu. Navukao je kondom namazao je kitu i moju guzu tim lubrikantom. Tu kreće pravao uživanje prelazimo u pseću pozu on lagano i nežno ulazi u mene prvo glavić pa polako i celih 18cm. Kada je ušao ceo Marko počinje da ubrzava tempo jebali smo se nekih 3 min u toj pozi. Pa smo prešli na kaubojku seo sam na njegovu prangiju i počeo da nabijam dok me je on stiskao i mazio po guzi... Kada je trebao da je bio pri kraju on je počeo da me trpa brzo i svršio je u kondom. Ja sam sišao sa njegovog kurca i kleknuo na pod ispred njega, a Marko je skinuo kondom i on spermu iscedio meni u usta ja sam sve to progutao... Vratili smo se u krevet goli i tada me je Marko poljubio i rekao da ćemo ovo sigurno ponoviti jer je bilo predobro.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

HVALA PUNO NA PODRSCI @Sladakdecko01 i @Nebojsha VOLIM VAS PUNO ❤️

Korisnik

Ortak, ti i ja smo tu istih godina pa evo mogu da ti dam bratski savet. Ako je bilo nekih nastavaka sa Markom ili ako si imao jos nesto sa nekim drugim momkom, slobodno nastavi da pišeš o tome, ne opterećuj se sa pičkopaćenicima. Nastavi da pišeš, jer sam ja obožavao tvoje priče i dan danas drkam na njih. Znači hejtera će uvek biti jebiga, ali ti nastavi da pišeš. Nemoj da im daš da pobede Smile Lave

Korisnik

Nemanja, ne opterećuj se sa degenericima. oni koji nas mrze su bolesni u mozak. Samo napred i imaš moju potpunu podršku u daljem pisanju priča. Sve najbolje od mene. Heart Smile

Korisnik

Ako ne volite gej erotske priče zašto ih čitate, a još bolje pitanje zašto ih komentarišete ?!