Kirija 2

Zašto mi je pričala celu tu priču o kiriji ne znam. Da me je napalila jeste, ali to njoj nije ni bio neki problem. Malo se uvije oko mene, malo me pipne i ja sam spreman da joj ga zavučem i tresem dok me snaga ne izda a tada sam i bio u snazi i ona je to koristila na obostrano zadovoljstvo.

Sad da vam pričam kako je bila pička ipo, nije, da se ne lažemo. Mala, kokčata, male sise, ravno dupe. Glavica isto nekako mala, šta ti ja znam nekom je mogla da bude i simpatična ali takvi su bili retki. Moj drug Deki je tvrdio da je najružnija ženska u Rifatu dok je još tamo stanovala, a sa druge strane i nije to baš neki reprezentativni studentski dom. Ipak tamo je bila bez cimerke pa sam je često posećivao. Opet da kažem na obostrano zadovoljstvo. Svratim u menzu, nije gužva, lepa klopa pa kod nje na kafu i sex.

E tu je u stvari i bila caka, kad mi dozvoli da je malo pipnem, liznem ili poljubim ona eksplodira. Inače jako moralna, stroga, ozbiljna, nepristupačna i odbojna postaje svoja suprotnost.

Elem kada mi je ispričala onu priču o kiriji i matorom gazdi kurac mi je skočio na pola priče a ona ga je ladno uzela u ruku i izdrkavala dok se naslađivala sočnim detaljima iz priče, kako se priča bližila kraju sve češće je prekidala govoranciju i stavljala ga u usta, sisala i dudlala, lizala i vlažila a jednu ruku je zavukla sebi u gaćice i rovarila po svom vlažnom međunožju.

Sa poslednjom rečnicom zamo mi je skočila u krilo i nasadila se do jaja. Ispravio sam se da što dublje uronim u zdenac požude. I već sam znao da igra ne može dugo da traje, ona je sebe napalila i galopira ka žestokom orgazmu. Moje je bilo da je tamo pratim i da joj se pridružim. I nije mi bilo teško, na njene prve znake nadolazećeg svršavanja stegao sam je za guzove do bola pritegao na tvrdi kurac i jednonedeljnu rezervu sperme sasuo duboko u utrobu.

To je bio okidač da njeno svršavanje bude žestoko ko nikad, tresla se i uvijala i konačno pala preko mene gubeći se u talasu svog orgazma.

Kategorija:
Strejt erotske priče