Neki gosti, nešto, šta znam

Sedeo sam tako među rodbinom, sećam se, bilo je neko okupljanje. Pre nego što su gosti otišli, Ona je otišla da legne, jer je bila umorna. Bar je tako rekla. Ono što ja mogu sigurno da vam kažem, to je da mi se tako prijebalo kad je izlazila i pozdravila se sa svima, a meni dala tajni znak koji sam samo ja razumeo. Njoj naravno to nije bilo dovoljno, pa je rešila da mi se javi i iz spavaće sobe slikom u vešu uz komentar "idem da se tušnem". Bila je sigurna da neću smeti da dođem na sprat gde j otišla, ali ujedno i toliko bezobrazna da mi pošalje tako nešto.

Čuo sam u kupatilu na donjem spratu da je na gornjem, u kojem se ona nalazila stala voda, što mi je bio znak da je vreme. Ušao sam u kupatilo, u potpunosti obučen.

- Jesi li lud, vidiš da sam gola. Može neko da uđe, puna je kuća gostiju.
- Što bi neko ušao u kupatilo na spratu, kad imaju donje?


Šaptali smo jedno drugom, dok smo se ljubili. Dobro, ne baš ljubili, više smo lizali jedno drugo. Po vratu, po bradi, po usnama.

- Ajde sad stvarno idi, vidiš da sam gola.
- Možda je bolje da se i ja skinem.

Njen đavolji osmeh je govorio da je to trebalo odavno da uradim. Strgao sam sve sa sebe za ne više od pet sekundi. Za to vreme je otišla do zida, skroz se nabila do njega i izbacila guzicu što je više mogla. Polizala je malo prste i navlažila pičku. Nisam baš ispoštovao tradiciju, da je prvo malo mazim kurcem, već sam joj ga zabio što je moglo dublje. Jedna ruka je bila na kuku, drugom sam joj zapušio usta zbog gostiju. Kad je ukapirala da mora da ćuti, Uhvatio sam obema rukama kukove, fiksirao je, i nabijao što sam jače mogao. Nakon što je doživela orgazam, gurnula me je da izađem iz nje, okrenula se, naslonila leđima na zid, digla nogu na kadu i privukla me da je tako jebem.

Čim sam joj ga stavio, malo se izdigla, jer je niža od mene. Obuhvatila me je nogama oko kukova, a rukama oko vrata. Podigao sam je skroz i tako, dok sam u njoj, preneo do spavaće sobe. Bacili smo se na krevet, i počeo sam da upirem u nju kao priplodni bik. Bukvalno, ne postoje druge reči da opišem, jer je ovo bio pravi životinjski sex. Počela je da viče, zaboravila je da imamo goste i to baš u sobi ispod naše spavaće. Nisam mogao da prestanem, nije bio moj fazon. Pružio sam ruku po krevetu i našao njene gaćice koja je spremila da obuče nakon kupanja. Stavio sam joj ih u usta, i tako ih zapušio da ne može da pisne. Mislim da je tada opet došao mini orgazam.

Bilo je vreme za pormenu poze, zbog čega smo se okrenuli nalavo, i sada sam ja bio na leđima, a ona je čučala na meni. Išlo je dosta lagano, spustila je svoje telo preko mojeg, a samo je dupetom mrdala gore dole. Radila je ovo jebeno dobro. Nemam reči kojom bih to opisao. Nežno me je ljubila a jebala se najstrašnije. Držala me je za ruke i potpuno ih raširila. Počela je tiho da mi šapuće da mnogo voli moj kurac i da mnogo voli da skakuće po njemu. Lizala mi je ušnu školjku i jako nežno grickala. Bio sam gotov da svršim, što je i sama primetila.

Nije želela da dođe do toga, pa je rekla "vreme je i da ti svršiš, ljubavi". Sišla je sa mene, zatim i sa kreveta, kleknula pored prozora i zinula što je više mogla. Prišao sam, i lagano joj stavio u usta. Lizala ga je, pušila, grickala i polako pričala kako je pali da liže svoje sokove, da joj nema ništa lepše od pomisli da je to kurac koji je samo za nju. U jednom trenutku je počela sve brže da puši i gurnula ga sebi što je više mogla, pa je počela da masira jaja. Nisam izdržao ni pet sekundi, bukvalno. Litar vrele sperme sam joj sasuo u grlo. Ustala je, rukom obrisala usta, i samo rekla:

- Ajde bre idi dole, gosti te čekaju.

Bože, koliko je volim.

Kategorija:
Strejt erotske priče