Sindikalno druženje - nastavak

Legli smo u prostrani krevet ljubeći se. Ruke su nam šarale svukuda, u atmosferi se još osećala napetost, ali kako je vreme odmicalo, i želja postajala veća ista je nestala.
Mirisala je kao cvet u proleće, ljubila se tako sočno, kao da jedem najsladju breskvu, tako me je zavela, opčinila, adrenalin mi nikad nije bio veći, kita mi je bila kao beton.
Opustila se i prepustila uživanju, legla na ledja a ja sam polako počeo da je ljubim po vratu , ramenima, jezikom nežno prilazeći sikama, igraju ći se sa njima osetio sam da gori, da joj treba , da je željna.
Moj nemirni jezik nije mogao mirovati, pošao je dalje, polako preko stomaka, bacio sam pogled prema njoj, zatvorenih očiju, poluotvorenih usta, ispustila je uzdah, što mi je dalo potvrdu da krenem dalje, da sam na pravom putu, polako sam se spuštao dole u carstvo požude, kružio polako okolo sveže obrijane smokvice, mirisala je na želju, prosto zračila, malo sam je mučio.
Kad sam vrhom jezika dodirnuo kliću i usmine trznula se kao da ju je udarila struja, nastavio sam da je ližem tako sočno, kako najslađi sladoled, osetio sam njene prste u kosi i nokte kako mi se nabijaju u glavu, što mi je samo dalo podstreh da nastavim i dovedem je do ludila.
Iz pice se cedilo,mmm samo kad se setim.
Posle nekog vremena, uzela je moju kitu i polako počela da je ljubi, liže, nežno prelazi jezikom preko rupice na vrhu,zatim sočnim jezikom polako niz njega ka punim jajima, onako milimetar po milimetar, osećajno sa uživanjem.
Uzela ga je celog i stavila u svoja medena usta i počela da puši, sisa ga, suzdržavao sam se da joj svu svoju nerovozu i želju ne prospem duboko u grlo, ali ona je to osećala, nije to želela, vešto je pravila pauze, gledala me direktno u oči svojim mačećim plavim očima, u glavi mi se maglilo.
Podigla je glavu, nasmejala se i legla na leđa, pogledom mi rekla, uzmi me tvoja sam, radim šta hoćeš, želim da me jebeš, rasturiš, iscediš svaku kap zadovoljstva iz mene.
Stavio sam kitu na ulaz vulkana zadovoljstva, koji je zračio ogromnom željom, i polako ušao, čuo se uzdah olakšanja, želje, zadovoljstva, a u untra kao u rerni vruće, vri.
Tempo se ubrzavao, osecao sam da mi se jaja vlaze sokovima zadovoljstva , osećao sam njene prste kako se grče, nokte kako me grebu na ledjima, osetio sam kako je svršila, kako se naboj jednostavno smanjio. Pogledao sam je u oči a one vodene, cakle, zrače sreću zadovoljene žene, koja želi još i još.
Legao sam na leđa, a ona je sela na njega, bila je božanstvena, uzeo sam joj sisu i polako počeo da grickam i sisam bradavicu, osecao sam da joj prija i da picini mišići se grče oko moje kite i da malo fali do nove eksplozije zadovoljstva. Ubrzao sam ritam i odjednom sam osetio vrelinu preko mojih jaja, prosto ih je istusirala svojim sokovima, neopisv osecaj.
Seo sam na ivicu kreveta, oslanjajuci se nogama na pod, navalivsi se laktovima na krevet, sela je na njega, noge probacila iza mojih leđa, počela je vrteti kukovima dok su nam se jezici preplitali u strasnom poljubcu, imao sam osecaj da me želi celog., ritam se ubrzavao, osećao sam grčenje picinih mišića, božanstveno svršavala je opet.
Dok joj se još nisu smirili trzaji zadovoljstva, ustao sam na noge i sve sa njom na mojoj kiti stao na sred sobe, i počeo da je jebem stojeći, jako me je zagrlila i prepustila se zadovoljstvu, niz noge sam osetio vrelilu, u trenutku nisam znao o čemu se radi, bio je to njen sok zadovoljstva u nenormalnim količinama, dosad neviđeno. Svaki trzaj moje kite u njoj je uzrokovao sve veću poplavu, kada sam je posle nekog vremena spusti na krevet, okrenuo sam se , a na podu kao da je neko prosuo čašu vode.
Njen zamagljeni pogled je govorio da sam joj pronašao slavinu zadovoljstva. Legao sam a ona je sela na moju cevanicu svojom mačkicom i uzela moju kitu da se igra sa njom, drkajući i sisajući je. Uskladila je ritam sa trljanjem svoje pice od moju nogu, počelo je da mi se mrači, iz malog prsta mi je pošla jeza, svršio sam po njenoj faci sisama, cedila ga je do poslednje kapi, osetio sam vrelinu na svojoj nozi, i ona je još jednom.
Legli smo jedno pored drugog , umazani nektarima zadovoljstva, samo se gledali, bilo je nestvarno, nikad ne doživljeno.

Sa Dorom sam nastavio da se viđam, ali o tome nekom drugom prilikom...

Kategorija:
Strejt erotske priče