Taksi

Odlično sam se slagao sa Jacom. Naš odnos je počeo veoma burno - izuzetnim seksom pa odmah potom i neverovatno biseksualno iskustvo zajedno sa njenim bratom Vukom. Viđamo se već neko vreme i ništa ne ukazuje na to da ćemo da usporimo tempo. Naprotiv, svaki put osećam da samo još više i luđe želimo.

Večeras smo se dogovorili da idemo na neku svirku. Možemo malo i da se provedemo, ne mora sve da se svodi na seks. Ili možda grešim…

Posle svirke, oboje smo bili suviše izmoreni da bi smo pešačili doma, pa smo se odlučili da pozovemo taksi. Nimalo lak zadatak u to doba noći. Ali ok, nekako smo uspeli. Dok čekamo taksi, zagrljeni se ljubimo. Osetim da je uzbuđena. I ja sam naravno. Niz ulicu vidim taksi kako nam prilazi i našalim se nešto u fazonu “Aj da vidimo kakvog smo izvukli…”, misleći na taksistu. Ima ih raznih.

Taksi se zaustavlja pored nas i oboje ulazimo na zadnje sedište. Naravno odmah sam uhvatio Jacin pogled prema taksisti. I to ne samo pogled, nego i jedva vidljivi osmeh. Obožavam kada prepoznam da joj se po glavi motaju nevaljale misli. Nagnula sa prema meni i spustila mi je ruku na butinu. Ja je zagrlim desnom rukom i očigledno raširim noge. Taksista se veoma kulturno javi i pita kuda ćemo. Dajem mu adresu i osmotrim ga bolje. Neobrijan, bar 50 godina, krupan lik sa stomakom. Ali ne deluje prljavo.

Krećemo prema kući, a Jaca počinje da mi se umilljava. Ljubi me polako po vratu i odmah mazi između nogu, gde je čeka već ukrućen kurac. Dok me mazi i ljubi ja je šapatom pitam

“Hoćemo li da se zezamo?”

“Kako?”

“Sa njim…”

“Mmmmm, ajde.”

Izvinim se taksisti unapred što menjam destinaciju i zamolim ga da produži kejom, ispod mosta, pa pre krivine za industrijsku zonu. Ljubazno odgovori da nema problema. Pitam ga da li mu je ok da nas sačeka kad stignemo, brzo ćemo se vratiti. Kaže nema problema, ali mora da ostavi uklljučen taksimetar. Naravno. Planiram i da ga počastim na kraju.

Stižemo na taj mračan deo keja gde sam mu rekao. Parkira se i Jaca i ja izađemo iz taksija. “Brzo ćemo.” Odšetamo par metara napred i stanemo ispred auta. Taksista je isključio farove, valjda i on ne želi da svija u mraku toliko. Bez odugovlačenja počnem da skidam Jacu, brzo i efikasno. Za par sekundi je potpuno gola. Okrenem je prema autu i mazim je, grlim i ljubim od nazad, dok ne tako efikasno ali ipak uspešno, jednom rukom skidam pantalone i košulju sa sebe. Sada smo potpuno goli.

Ližem je od nazad po leđima i vratu i spuštam se na guzu. Raširim je i ližem joj rupicu. Masiram jezikom. Rukama napipavam njene gaćice na zemlji i uzimam ih. Podižem se i bacim gaćice na vetrobran auta. To trgne taksistu koji nešto gleda na telefonu i zahvaljujući tome ne vidi ništa ispred. Podigne glavu i telefonom osvetli crvene gaćice na vetrobranu. Verovatno je vrlo zbunjen, no odmah upali farove, osvetlivši tako nas dvoje.

Jaca stoji okrenuta njemu sa podignutim rukama u kosi, raširenih nogu i poluotvorenih usta. Ja sam iza Jace i sa obe ruke je mazim. Jednom rukom po grudima, stiskam ih i štipam bradavice, a drugom rukom joj trljam već veoma vlažnu pičkicu. Farovi se gase i čujemo taksistu “E aj’ nemojte sad da me zezate, glupo je bre.”

Jaca se uputi ka njemu, otvara vrata i klekne pored auta. “Ajde sa nama, vidi kako si velik.” Uz poziv pruži ruku i počne da ga mazi po stomaku. Taksista ništa ne govori, vidno je zbunjen. Jacina ruka se spušta niz njegov stomak i zavlači pod majicu. Sada ga mazi po donjem delu stomaka bez ičega između njene nežne ruke i njegove kože. “Ajde dođi, ustani.” Oklevajući taksista je ipak posluša i izlazi iz auto. Sve sa uzbuđeniji. Nizak je, veliki stomak i primetno dlakav. Jaca ustaje i odmah mu svlači majicu. Ljubi ga po dlakavim grudima i stomaku. Raskopčava mu pantalone i svlači ih zajedno sa gaćama. Kurac mu je debeo, već nabrekao od uzbuđenja. Bez uvertire Jaca ga stavlja u usta i puši, a rukama ga i dalje mazi po stomaku.

Prilazim i skupljam Jacinu kosu. Držim je za kosu i vodim prema haubi. “Dođi ovde da te tuca”. NAgnem je preko haube i raširim joj noge. Odem sa strane i stanem tako da mogu da joj gurnem kurac u usta. Držim je čvrsto za kosu dok je tucam u usta. Taksista prilazi i vadim kurac samo da je čujem

“Hoću da te čovek tuca, da te razvali!”

“Mmmm da, da!” uspeva da zastenje pre nego što joj opet gurnem kurac u usta.

Dok je ja i dalje tucam u usta, taksista joj prilazi i rukama joj steže i širi guzu. Namešta se i ulazi u njenu počkicu polako, ali do kraja. Čujem je kako stenje, čak i sa mojim kurcem i ustima. Prvih par guranja taksista je nežan i usporen. Ali vidim kako mu se prsti stežu i od jednom počne veoma energično, snažno da je tuca. Jaca skoro da vrišti... Svako malo taksistina ruka se podigne i uz pljesak spusti na Jacinu guzu.

Oduševljeno posmatram snagu kojom je taksista tuca. Jaca pokušava da se nadiše i s vremena na vreme joj izvadim kurac iz usta. Uskoro počinje da drhti i izvija se. Svršava. I to jako glasno. Taksista ne posustaje, čvrsto je drži i neprekidno tuca. Sa druge strane ja joj glavu držim priljubljenu uz haubu. Gledam je u lice dok svršava. Pravo u oči. Znam da to obožava. Poslednji vrisak utihne kad taksista izvadi kurac, napravi korak dva i isprska je po obrazima. Ona bez snage leži na haubi i gleda me čežnjivo. Taj pogled je dovoljan i uskoro je i ja isprskam po licu. Gledam kako joj naša izmeršana sperma klizi sa lica na haubu. Opet je uzmem za kosu i podignem, okrenem je prema haubi i namestim je da poliže spermu sa nje. Jezikom pokupi svaku kap sperme. Uspravi se. Pogleda me nevaljalo u oči. Približi usne i poljubi. Osetim veliku količinu sperme na njenom jeziku.

Taksista se već oblači dok nas dvoje skupljamo garderobu. Ostavljam mu par hiljada i pustim da ide. Odavde možemo kući i peške.

Kategorija:
Strejt erotske priče