chat

bilo je to prije jedno 20 dana

Na poslu u kancelariji sam bio, dosadno, ali iz te dosadne je izasao dobar provod :)

Ulazim sajt i online nik "Incest.... ". javljam se neobavezno, i naravno niko ne odgovara i ja odlucim da drkam na slike i klipove kad stigne odgovor na moju poruku. ja kako sam bio pri kraju rekoh da drkam, a stize poruka, jel bolje da ti ja drkam :)

e sad mi proradi masta , i prihvatih , ali mi bilo sumnjivo zasto nece da razmijenimo brojeve telefona...

odlucio sam poci pa sto bude. stigao sam posle 10 minuta na dog lokaciju i cekam cekam cekam. kad posle nekog vremena pojavlje se cura mozda 29-30 godina, u trnerci , lijeppa u licu, ali kako je u trenerci i debeloj jakni. svirnuh i ona se nasmijesi i udje u auto... Poceli smo nekom neobaveznom pricom, i ja je onda upitah , cemu onakav nik na sajtu. kaze da je bas pali incest, strah je da proba, ali bas bi voljela da je makar tuca neki rodjak... a mene to bas napalilo, i poceo sam da ga mazim, na sta ce ona meni, daj nemoj sam, nego me vodi negdje. Upitah je gdje bi voljela, a ona meni da li mogla u kancelariju i da je to pali..

Sa vrata sam poceo da je skidam, i vec na prvu loptu sam se iznanadio da ima dobre sise, medjutim to nije bilo sve sto me je iznenadio. ona mi rece da sjedem u stolicu i da se skinem. ja to odradih na brzinu, e tada je usledio sok:) ali pozitivni, na prvu loptu, djevojka u trenerci se skida, a na njoh samostojece carape, i tangice samo konac, a guza uhhh. skinula se ispred mene, tako sto joj je guza bila blizu me sto sam iskoristio, na brzinu sam skocio, nagnuo je preko stola i nabio glavu medju guzove, sto je prihvatila sa odusevljenjem. kita mi se klatila a iz nje su curili sokovi koliko sam se napalio.. Sada je sledilo moje zadovoljavanje , gurnula me je u fotelju i pocelo je mozda i najbolje pusenje u mom zivotu. gutala ga je cijelog, i onda je pocela da radi ono sto najvise volim, da mi mazi rupicu... kako je vidjela da mi prija usledilo je pitanje da li sam bisex,na sta sam odgovorio da jesam. bas se obradovala tom odgovoru, i rekla mi onda se neces protiviti mojem drugaru koji je tu. malo sam se uspravio, kad ona iz dzepa od jakne vadi Dildo. ja se nisam uopste protivio, jer to obozavam, a jos ce to da mi radi cura koja mi pride i radi vrhunski oral. polako je pocela da mi gura u guzu, pa sve brze i brze, a svo vrijeme mi ga pusi i to guta cijelog, kad sam joj rekao da sam pri kraju ostavila mi je dildo u meni, rekla da zeli da je jebem jako dok mi je u meni dildo.. krenuo sam da je jebem tako zestoko, ali nism mogao da izdrzim bez oko 5-6 minuta. mislim da nisam nikad u zivotu toliko obilno svrsio, toliko sam svrsio da sam je isprskao preko cijelih ledja, cak i kosu sam joj nastrckao. samo smo onako goli sjeli, zavalili se u fotelju

ona se zatim samo obukla i rekla da je prebacim na isto mjesto, a na moje da razmijenimo br tel samo mi je namignula i rekla, javit ce mi se ona na sajt :)

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Javi se Devil

Korisnik

Super brate!

Korisnik

Naravno prica dobra,a svaki covjek voli da radi ono sto ga pali. Ima mnogo ljudi sto uzivaju u svemu samo kad nadzu diskretnu osobu.

Korisnik

Extra brate. Vjerujem da se ovo stvarno desilo, volio bih da joj zajedno odradimo tretman kad se budete čuli sledeći put. Javi se....