Љубав долази изненада

Онај ко је рекаода ће љубав спасити свет, био је у праву.Ако бисмо сви гајили љубав у срцима инесебично је давали другима, посталибисмо бољи људи, што је први предусловда се свет промени набоље. Сувише смела,сувише храбра, сувише луда, не губимнаду да ћу упознати ту јединствену,велику и несебичну љубав; да ћу срестичовека о коме целог живота сањам, закојим трагам кроз живот и сурфујем крозинтернет.

И сасвим случајно,ако случајност уопште постоји, одговорихна поруку непознатом човеку са профиломбез слике. После неколико порука откривамода имамо иста интересовања, волимо истествари и презиремо исте појаве у друштву.Нешто чудесно почиње да струји у ваздуху,кроз етар, кроз интернет, телепортујесе нека невидљива нит кроз екран компутераи ствара чаролију коју не умем овогтренутка описати...

Дијалог се преностина електронску пошту, Настављамо санеобавезним разговором и кроз његаупознајемо једно друго. Размењујемослике и прелазимо на ћаскање, јер такосе мање чека на одговор. Највише ме јеобрадовало то, што смо неколико данапричали о озбиљним темама и ни једномсе нисмо дотакли интимних тема. Разговарамосве чешће и једно другом скоро да читамомисли. Невероватно! Не могу да верујемшта се догађа. Да ли ми глуми и подилазида би ме лакше добио или је потпуноискрен? Ипак мислим да није могуће данеко буде баш тако добар глумац. Не могуда га избацим из главе. Стално сам умислима с њим. Осећам да се исто дешаваи са њим.

Отварамо карте иразговор креће у сасвим другом смеру.Телефоном, чатом, преко камере, алиникако хотовање, већ искрена прича. Неможе да прекине да прича, а мени се спаваи већ ме боле ребра и стомак од незгодногположаја. Хајде још једно питање, па јошсамо једно, па још ово и последње...таконаредна два и по сата. Коначно одлазимона спавање свако у свој кревет, али умислима једно с другим.

Нови дан нам јепомогао да дефинишемо своја осећања исхватили смо да смо се заљубили једноу друго. На сваких пола сата гледамо сепреко камере, размењујемо СМС-ке ичатујемо у међувремену. Вртоглавица углави, лептирићи у стомаку, укус пољубацана уснама... И, да, обоје смо мастурбирализамишљајући да водимо љубав једно сдругим. С нестрпљењем чекамо дан нашегсусрета, када ћемо коначно и остваритисвоје интимне чежње и жеље.

Иако су нам се даничинили дуги ко године, време је брзопролетело и дошао је дан нашег сусрета.Већ смо тепали једно другом “душо, срце,љубави”... Сва треперим док ме друг возиу колима на договорено место са когатреба да покупимо моје срце. Стомакконстантно везан у чвор, лептирићиузнемирени, а у глави хаос. Стижемо ичекамо да стигне његов аутобус. Нервознасам. Дланови ми се зноје. Мисли су минаповезане.

Један се аутобусзауставио и из њега је изашао само једанпутник. Висок, мршав, тамнокос, саочаравајућим осмехом на уснама. У грудимами је срце затреперило и несвесна својихпоступака, потрчала сам ка њему и нашласе у његовом загрљају. Усне су нам сеспојиле, а мени се замутило пред очимаод тог пољупца. Кад ми се поглед избистрио,кренули смо с руком у руци до аутомобилаи сели на задње седште. Пошто сам гаупознала са мојим другом, кренули смомојој кући. Необавезно смо ћаскали свотроје, али су се наше руке стално миловалеи нежно стискале једна другу. Топлотакоја је струјила из једног тела у другонатерала је румен у наше образе. У свакојкривини наша тела су се прибијала једноуз друго. Почела сам да се знојим исподпазуха, а и међуножје ми је већ биловлажно од узбуђења. С нестрпљењем самчекала да стигнемо кући.

И стигосмо напоконпред кућу. Друг нас је оставио и одмахотишао. Откључала сам врата и увела гау топлу собу испуњену мирисом свежепеченог домаћег хлеба. Пошто смозатворили врата, нисмо се ни макли одњих, већ смо почели да се љубимо, дагладно испијамо једно другом усне, доксу наше руке радознало испитивале нашатела. Мазио ме је, нежно прелазећи својимнегованим дугим прстима преко мојекоже. Јежила сам се од тог додира, ажмарци су ми пролазили дуж кичме. Затимми је опрезно подигао блузу и рукамапотражио моје груди. Од тог додира мисе замутило у глави, а стомак почео дасе грчи. Мазила сам га и љубила, истовременому скидајући јакну. Затим је он скинуомоју јакну и наставио да ме љуби, затимсу му усне почеле да клизе низ моје лицена врат, па на моје груди. Кад се мојабрадавица нашла међу његовим уснама,отео ми се дубок уздах и сва сам затреперилако јасика. Истог тренутка сам осетилаи његово узбуђење. Наставио је да сеуснама спушта низ моје тело, откривајућига и свлачећи део по део моје одеће. Ондаје клекнуо и изуо ми обућу љубећи мистомак, а истовремено је мрмљао нежнеречи љубави, што ме је додатно палило,јер је боја његовог гласа врло мелодичнаи секси. Колена су ми заклецала, абрадавице се укрутиле и засврбеле меод жеље.

Руке су му нежномиловале моја стопала, па онда листове,колена, па кренуле нежно навише до рубамојих чипканих гаћица. То ме је још вишеузбудило, па сам почела да дрхтим. Нежноје подвлачио прсте под рубове гаћица имазио ми периферију међуножја, изазивајућиватру у мом стомаку. Онда је спустиоуста до мојих гаћица, ухватио их зубимаи једним трзајем покидао их и стргнуоса мог тела. Од тога ме је преплавиоталас задовољства, а жеља за њим постајалаје све већа и већа. Кад је чипкана крпицапала на под, отео му се уздах и загњуриоје главу у моје међуножје. Халапљиво јелизао моје сокове и изазивао таласезадовољства у мени. Образи су ми горели,у глави се вртело, пред очима се свезамаглило, стењала сам од задовољства,свесна само његових руку и језика. Његовинемирни и радознали прсти истраживалису час један, чад други отвор, изазивајућиу мени буру и нове таласе задовољства.

Пошто су ми коленавећ увелико клецала, положио ме је нежнона кревет и наставио да се слади мојоммацом, а онда је језиком прешао на мојанус. Преплавио ме је снажни таласзадовољства те сам неконтроисанокрикнула. Уживала сам несвесна временаи простора, постојали смо само нас двоје,сада и ту, опијени љубављу и жељни даједно другом пружимо неописивозадовољство. Увијала сам се и грачила,желећи да променим положај, како бих ија њему приуштила ужитак, али ме нијепуштао. Окренуо ме је тако да би прстимамогао да ради фистинг и истовремено мијезиком надражује анус. Таласи задовољствапостајали су интензивнији и осетиласам да је оргазам близу, да нећу моћијош дуго да му се опирем. Почела сам дамазим своје груди и уврћем брадавице.Када је кренуо најснажнији талас, јакосам стисла брадавице и доживела експлозијуланчаних оргазама. Била сма тоталноизгубљена у таласима страсти да самнеконтролисано вриштала од ужитка.

Наставио је да мељуби и нежно мази, тепајћуи ми нежнеречи љубави. Идемо даље....Лепо је волетии бити вољен. Осећај је божански.

Задовољно сепротежем и предем као мачка, међутим,он не престаје да ме мази, љуби и тепанежне речи. Љуби глатку кожу на моместомаку док руком прелази по унутрашњојстрани мојих бутина горе-доле, додирујућимој још увек тврд клиторис. Затим меокреће на стомак и креће да масира мојуоблу и пуначку гузу. Руке му клизе свудапо мени, од гузе до рамена. Осећај јечаробан. Поново ми се јавља жеља, аискрена да будем, нисам очекивала да ћусе тако брзо узбудити. Жеља за испуњеношћупостаје све јача, а његово мажењеинтензивније. Својим дугим, нежнимпрстима шири моје полутке, мази ми ануси мацу истовремено, љуби и лиже, мрмљајућинежности. Његови прсти вешто налазе обаотвора, а надражаји се претварају у валнадолазеће плиме. Стењући и уздишућиод задовољства намештам се тако какоби могао да ме испуни од позади, да муосетим целу дужину и дебљину набреклеалатке, да осетим како пулсира у мени икако ме испуњава целу.

Али њему се нежури. Мази ме лагано, додирује прстимаи језиком моје отворе, ставља ме наслатке муке, стомак ми се поново везаоу чвор, а телесни сокови обилато куљајуван... Покушавам да ухватим ритам какоби му прсти ушли дубље и приуштили мивеће задовољство, али он то вешто избегаваи само овлаш ме додирује, час прстима,час језиком, час набреклом алатком.Плима у мени је све већа, осећам трнцедуж целе кичме, желим га јако, толико дато боли. Осетио је моју напетост и лаганопочео да ме лупка набреклином по гузи,да га таре јаче и јаче о моју мацу. Веомавешто се играо са мном.

Када је мојанапетост била на врхунцу и кад вишенисам могла да издржим, осетио је то,стегао ме за кукове и силовито ме испуниоцелу.Вриснула сам од задовољства. То гаје само распалило, па је наставио да меиспуњава жестоко и слатко. Прсти су мусе играли мојим анусом што је појачавалоинтензитет задовољства, па када је тоосетио, гурнуо их је дубље и појачаомоје уживање. Губила сам разум, мрачиломи се пред очима, стењала сам, вриштала,уздисала, ни сама више не знам шта сесве дешавало у мојој глави, приближаваосе жесток оргазам. Осетио је то и он, паму се мочуга још више укрутила док мије причињавала задовољство, унутра, панапоље, па унутра, па напоље свом жестиноми...у једном моменту ме жестоко ошамариопо гузи тако да је тај адреналинутростручио мој оргазам. Експлозија умојој глави, прекид филма, па се више ине сећам купулаторне волализације, самозмам да смо обоје истовремено доживелиједан невероватни оргазам.

Kategorija:
Strejt erotske priče