Ana 1

Ovu pricu posvecujem jednoj dami sa kzo-a, a ona ce se vec prepoznati!

Kao i obicno i ova prica nije plod maste nego je istinit dogadjaj koji se desio pre dve godine.

Zrenjanin,po preporuci otisli smo da pogledamo kupatilo.usli ,imamo sta i da vidimo. Od kuce napravljen dom za stare u prizemlju,a na spratu zivi gazdarica sa sinovima! Dole desetak pacijenata i dve sestrice u smeni.

Jos na ulazu mladja sestrica,plava sa kestenjastim ocima nam je otvorila i pozurila da starijoj koleginici kaze da je dosao majstor-moj kolega i njegov sin-ja, a razlika u godinama 3 izmedju mene i njega,samo sto on strarije izgleda-sed,a ja mladolik.Prva dva dana rada,mala zvacemo je LENA je svaki cas prolazila,smeskala se,dobacivala,dok se nije razocarala,cuvsi da sam ozenjen da imam skoro 40g i decu.Tu je uhvatio malo bedak, i na moje zezanje i sale i dalje je reagovala ali sa dozom zadrske,dajuci do znanja da tu nemam sta da trazim.Tako je i bilo,pogotovo sto treci dan dolazimo,nova smena nove sestrice.

Otvaraju se vrata,a na vratima ona.ANA 21g visina preko 170cm,rasna crnka,duga kosa,sa izrazito plavim ocima u kojim sam se mogao ogledati i osmeh od milion dolara koji me je kupio odmah. Nikad u zivotu nisam imao problem sa govorom,ali tada kao da mi je neko jezik odsekao. Skuvala nam kafu kao i obicno svako jutro,malo neobavezno cavrljali i krenusmo da radimo. Posto smo radili kupatilo koje je odmah do kuhinje bukvalno vrata u vrata nisam mogao da prodjem hodnikom,a da nam se pogledi ne susretnu i naravno taj njen osmeh.U pauzama nam je kuvala kafu posluzila rucak,sok,opet malo pricali,sada vec opustenije,pocelo je i zezanje.

Sutra dan opet ona,otvara vrata,opet osmeh,kuva kafu,salimo se i krecemo da radimo.Svaki put kad sam prolazio pored vrata kuhinje ona je gledala onim lepim ocima u mom pravcu i osmehivala se,ne izdrzih i prokomentarisah;"nemoj tako da me gledas,stradace mi brak"na sta se nasmejala od srca i prokomentarisala kako sam pozitivno lud.

To je bio 4 dan posla,zvarsismo za taj dan,dolazim kuci,istusirao se,vecerao i zavalio u fotelju. Listam telefon,kad na fejsu zahtev od Ane,prihvatih je odmah i tu krece opustena konverzacija koja je trajala duboko u noc.

Pricali smo o svemu i svacemu da bismo poceli komentarisati jedno drugo,gde sam joj ja priznao da sam bio gotov jos pre nego je prvi put uhvatila kvaku da nam otvori vrata.Na te moje reci mi je priznala da ni ona nije ravnodusna.

Mislio sam da cemo se samo malo zezati i saliti ,da nemam sanse kod nje,jer pored takve lepote mladja je 20g,ali prevarih se!

Nikad u zivotu nisam imao toliku volju za posao kao tih nedelju ipo dana...........-------nastavak uskoro

Kategorija:
Strejt erotske priče