Moja Milica 2

Prišla mi je sa leđa i obgrlila oko struka. Njene nežne ruke su mi milovale stomak i grudi. Radio sam nešto i morao da prekinem da nebi isekao ruke. Nisam baš voleo da me ometa u radu ali ovako sam trpeo. Kurac mi je brzo rastao u gaćama a kao što rekoh sex sa Milicom je bio nešto posebno i nije imalo smisla a ni svrhe izbegavati ga. Jebali smo se i u krevetu i na podu, na stolu, na veš mašini, u kadi, u moru, svlačionici na bazenu, autobusu i kolima, jebali smo se gde god smo mogli i stigli i nismo se štedeli a i što bi. Još posle prvih stidljivih kokanja zajedno smo otišli i ona je ugradila spiralu i tu je bio kraj stidljivosti a početak seksualne alavosti.

Ljubavi, znaš ko nam danas dolazi u goste?

Ma nemam pojma.

Pa moja učiteljica.

Kakva bre tvoja učiteljica te spopala. Pojma nemam

Ma učiteljica oralnog sexa sećaš se da si obećao da ćeš biti naš maneken

I ruka joj se spusti na moj kurac i

poče polako da ga stiska. Zatvorio sam oči i već zaboravio o čemu smo pričali

Znaš ljubaviii, ti moraš da nosis maskicuuu, ne smeš da je vidiš. Ne smeš ti nju da diraš. Ona je samo moja učiteljica. Ona će da dira tvoju veliku pišu, da je balavi, sisa i puši, i ja ću da naučim kako da ti ga pušim profesionalno. Ali maskica mora da bude na glavici.

I neku kožnu masku mi prebaci preko glave. Nešto je petljala pozadi i jasno čuh kako škljocnu neki katanac na mom temenu. Maska je pokrivala oči ali je ostavila i usta, nos i uši slobodnim. Osećao sam se čudno. Mrak oko mene je zahtevao da upotrebim ostala čula za orjentaciju u prostoru.

A Milica nije mirovala. Zavukla je ruku pod moju majcu i šarala po mom telu. Brzo sam se opustio i predao dodirima. Igra je mogla da počne. Ovaj put sam ja trebao da budem pasivan. Stegao sam sto ispred sebe sa dve ruke i mirovao koliko sam mogao. Ja sam bio miran ali on baš i nije mogao. A i kako bi kada je ona prešla preko mojih grudi posebno milujući bradavice pa mi polako skinula majcu i pritisla gole grudi na leđa. Kad se ona raskomotila ne znam a nije ni bitno. Uglavnom njene tvrde bradavice su šarale po mojim leđima a ruke se spustile niže na sromak i dalje se zavukle u pantalone i počele da rovare.

Ljubavi, a mi moramo da se pojebemo da ne spucaš spermu učiteljici u usta na brzaka. Ne smemo da se brukamo. Jel tako ljubaviiiii.

Sise su sad bile čvrsto na mojim leđima a ruka je zgrabila čvrstu kurčinu i mirovala. Stegla ga je i sad je počela da mi balavi uvo. Da ga grucka i liže a onda je počela da me jebe jezikom u uvo. Gurala ga je i vadila u ovlaženu ušnu školjku istovremeno stežući me u gaćama.

Ma moja Milica je bila šampion perverzija i ja sam neizmerno uživao u njenim glupiranjima i pomagao maksimalno. Ovaj put sam otkopčao pantalone i svukao ih zajedno sa gaćama. Sada sam na sebi imao samo kožnu masku preko glave. Milica me je polako položila da legnem, udobno me smestila pa zajahala. Osetio sam njenu vlažnu picu kako se tare o moju nogu i polako penje više i više. Tvrdu kurčinu je stiskala rukom i sve joj se bliže privlačila. Vlažan trag se vukao uz moju nogu a onda trenutak nestao, ona me je objahala i sad glavičem trljala vlažne usmine. Dodatno se napaljivala a meni davala vreme da se naviknem na njenu vrelu vlažnu pohotnicu. Okretala ga je u krug, mazila usmine i klit, polako primicala rupici.

Joooj, mmmm, ljubaviiiii

Stenjala je i nameštala se bolje i bolje pa onda se naglo navila do kraja, do balčaka, do jaja. Nabila se žestoko i brzo i vrisnula iz sveg glasa. Aaaaa ljuuuubaviiiiiii, aghhhhhmmmmm

Ja sam stezao zube i isterivao vazduh kroz nos. Morao sam da izdržim, morao iako mi se u glavi vrtelo, iako se celo telo bunilo i želelo da svršim žestoko i duboko u njenom međunožju, ipak sam uspeo da odložim neizbežno.

Ona nije ni želela ni htela, posle tog nabijanja požurila je dalje, malo je promešala guzovima, udobnije se namestila i počela jahanje. Do vrha pa dole pa opet, malo promeša pa opet. Ma nije se štedela uopšte, dodala je prstiće u mokru pičku i upotpunila ples.

Idemo ljubavi ideeemooo

To je već bio poznati znak da juri ka neizbežnom svršavanju i da mogu da joj se pridružim. Sad sam je ja prihvatio za predivne sise i počeo da dodajem vatru iz kukova. Sad sam ga ja nabijao i vadio a ona je samo nadrkavala picu i malo nam je još samo trebalo. Ona je nekako prva popustila, počela da se trese, otima i podvriskuje i tad je stisoh, nabih do jaja i počeh da je punim vrelom spermom. I sam sam se treso i otimao u vrelini zajedničkog orgazma.

I tako nekako završismo tu epizodu spajanja.

Kategorija:
Strejt erotske priče