Hotel

Davno nekad sam radio u jednom restoranskom hotelu u Sarajevu. Posto nisam imao slobodan stan, a radio u to doba po cijeli dan, desavalo se da tadasnju djevojku zovnem na piće pred kraj smjene. Par puta smo tako ostali poslije mog posla i poseksali se u maloj sali za konferencije. Prvi put nam se to desilo sasvim spontano i bilo je jako lijepo iskustvo. Ta priča bi trebala biti uskoro dostupna na ovom portalu.

Drugi put se desilo nedugo poslije toga, kad sam se sprijateljio sa jednim gostom iz Grčke. On je bio poslovno tu i skroz opušten lik. Ja sam ga počastio sa pola litra Viljamovke i ostavio samog u restoranu da pije uz njegovu muziku. Zauzvrat mi je dao ključeve svoje sobe kako bih mogao da dovedem djevojku tu. Nju je bilo malo stid na početku, ali sam je uspio ubjediti. Popeli smo se u njegovu skromnu sobu, koja je odmah iznad restorana i kroz špijunku se može vidjeti jedan dio restorana. Istuširali smo se i tu smo odmah počeli da se diramo. Ona je počela da puši već pod tušem. Kad smo izašli, njoj je sad nezgodno da koristimo njegov krevet gdje on spava. Nakon te prepreke i ubjedjivanja smo završili na podu. Taman kad smo se uživjeli, počeo sam da penetriram, u po frke je počeo da zvoni telefon restorana. Pretpostavio sam da je kolegica sa recepcije zvala. Imao sam sa njom neke interne zezancije, tako da je često znala da zove uglavnom bez ikakvog razloga, čisto iz dosade. Pretpostavio sam da je neka glupost, tako da nisam htio da prekinem ritual. Moja djevojka se odmah počela trzati i dramiti u fazonu da bih možda trebao da se javim. Ja sam rekao da vjerovatno nije ništa ozbiljno, reći ću im da sam otišao da se presvučem ili slično. Medjutim, telefon nije prestajao da zvoni, a meni se nije prekidao seks. Nakon nekog vremena, telefon je prestao da zvoni, a mi smo nastavili. Taman kad smo se vratili u ritam, telefon je opet počeo da zvoni i opet isto sve. Na kraju se ja iznerviran ustanem i pogledam kroz špijunku, grk sjedi u restoranu i uživa. Malo poslije toga čujem korake, kolegica dolazi, nešta njega pita (vjerovatno za mene), on joj odmahne rukom u fazonu da ne zna. U tom nas je prošlo sve. Ova moja se sva unezgodila. Na kraju se obučemo, počistimo iza sebe, sidjemo dole i ja nazovem kolegicu. Sječam se da je zvala zbog neke notorne gluposti, ali eto kao čudi se gdje sam ja. Na kraju dodje ona opet gore, gledajući u nas začuđeno: "Jeste, sigurno si se presvlačio". Ova moja se zacrvenila kao paprika. I hajd, ja to nekako iskuliram, u fazonu otišao se presvući, a sad moramo zbog ovog grka sjediti, ali brzo će i on završiti. Sjednemo malo, ispričamo se sa njom i vrati se ona nazad na recepciju, ja moram popisati stanje šanka i ostalo. Grk i dalje nastavio da uživa u svom fazonu. Nakon pola sata i njega ispratimo. Šta ćemo sad ? Taman kad sam mislio da nas je prošla volja, mi se opet pohvatamo i završimo u sali za konferencije sa sličnim dogadjanjima kao prošlog puta.

Treći put sam dogovorio sa kolegicom da nam iznajmi čak i sobu u hotelu i tu smo se seksali cijelu noč. To niko nije smio znati od nadredjenih, tako da sam morao izaći prije nego sto menadzment dodje. Oko 7 ujutro smo napustili odaje, kolegica nas je prošvercala kroz stražnji izlaz 10-tak minuta prije nego sto će menadžment početi da dolazi. Ja sam je ispratio do taksija i vratio se u hotel da počnem sa jutarnjom smjenom, kao da se ništa nije desilo :)

Kategorija:
Strejt erotske priče