Iskustvo sa gej mladićem

Nakon završene srednje škole upisao sam fakultet, nisam imao dovoljno bodova za studentski smeštaj tako da sam kao i većina studenata bio primoran privatno stanovati. Našao sam dobar smeštaj, udobnu i toplu sobu u komfornom stanu kod dobrih ljudi. Bili su to bračni par, srednjih godina i njihov sin Marko koji je bio u fazi traženja posla. Tih i miran lik, od prvog dana primetio sam da je neuobičajeno ljubazan prema meni. Nakon nekoliko dana, dobro smo se svi upoznali i atmosfera u stanu je bila totalno opuštena. Pre podne, dok su gazde bili na poslu, Marko i ja smo uvek bili sami u stanu.

Jedno jutro sam se rano probudio i trudio sam se da budem tih da ga ne probudim a vrata moje sobe su bila otvorena. Neko vreme nakon toga čuo sam otvaranje vrata markove sobe, iako nije bilo baš preterano toplo Marko je samo u boksericama izašao iz svoje sobe.

-Hej, ćao!
Rekao mi je iz hodnika.

Ušao je kod mene u sobu. Kako je hodao, moglo se primetiti kako mu se ljuja kurac u onim širokim boksericama.

-Već si ustao, a? Naspavao si se...
Upitao me je.

-Ne bi ja ustao da ne moram... imam neke obavete na faksu.
Rekao sam mu.

-Jebati ga... i moram ja otići danas do Biroa.
Kaže on.

Još neko vreme je išao tako u gaćama po stanu, dok sam se ja spremao da krenem na fakultet. Kada sam izašao iz sobe i prošao sam pored njegove, vrata su bila širom otvorena i skrenuo sam pogled unutra. On je u tom trenutku, da li slučajno ili namerno, uzimao odeću iz ormana i stajao je potpuno gol. Ugledao sam njegov kurac, glatko obrijan. Prilično lep kurac.

-Ideš, a?
Okrenuo se prema meni i prišao mi je. Kao da mu je bilo prijatno što ga vidim golog.

-Aha, vidimo se večeras.
Odgovorio sam mu.

Video sam nmogo kurčeva, nakon treninga pod tuševima, posle bazenu u svlačionici i na nudističkoj plaži. Nisam gej i nikada me nisu privlačili muškarci. Ali slika markovog kurca mi nije izlazila iz glave. Najlepši koji sam ikada video. Mlad, lep, velik i obrijan. Ceo dan sam samo o tome razmišljao. Kada sam uveče došao u stan i ušao u sobu, na vrata je pokucao Marko.

-Hteo sam da ti se izvinim... za ono danas. Nisam trebao da se skinem gol pored otvorenih vrata. Izvini...
Rekao je on.

-Nema veze ne smeta mi... napotiv. Bilo mi je simpatično i zanimljivo.
Rekao sam mu.

-Pa da! Imamo istu "stvar", zar ne?
Upitao je osmehujući se.

-Pa sad... i nije baš potpuno isto. Ima razlike.
Rekao sam mu.

-Stvarno? Kakva je razlika?
Zainteresovao se Marko.

-Sličnost je samo u tome što sam i ja obrijan. A velika razlika je u tome što ja nemam kožicu na glaviću, obrezan sam.
Rekao sam mu.

-Stvarno? Obrezani kurac sam video samo u pornićima i na slikama u seksi časopisima. Nikada uživo nisam video obrezani kurac...
Govorio je Marko.

-Hoćeš da ti ga pokažem?
Upitao sam ga, i sam sebi neverujući da sam to rekao.

-Uh, da! Ali ne još... matorci su budni. Kad legnu spavati, doći ću kod tebe...
Ushićeno je govorio Marko.

-Marko, da ti kažem nešto... ja nisam gej!
Rekao sam mu.

-Ok... poštujem to. Malo će mo da se zezamo, raditi ćemo "soft" varijantu.

Razmišljao sam o tome u šta se to upuštam, ali sa druge strane sam opet želeo videti njegov lepi kurac. Isto tako sam želeo da ja njemu pokažem svoj. Skinuo sam se u gaće i majicu u čemu inače spavam. Bilo je još relativno rano oko 22 časova, ali u to vreme gazde odlaze na spavanje. Nakon nekog vremena, vrata su se polako otvorila. Provirio je Marko.

-Može li se ući?
Tiho je upitao.

-Naravno da može, čekam te...
Odgovorio sam mu.

Marko je u moju sobu ušao potpuno gol, bez ičega na sebi. Kurac mu je bio u erekciji. Glavić mi je bio nabubrio a vene na kurcu nabrekle.

-Vau, kakvu kurčinu imaš!
Rekao sam mu.

Ustao sam iz kreveta, skinuo majicu i gaće. Stajao sam gol pred njim još uvek opuštenog kurca.

-Kako je lep! Uh, otkriven glavić odličan za dudlanje...
Uzbuđeno je govorio on.

Približio mi se gledajući me u oči, na kurcu sam osetio njegov dodir. Prvo vrhove prstiju na glaviću, za tim dlan... pa do momenta kada mi je ceo kurac uhvatio u svoju šaku. Bio mi je to lep osećaj, toliko lep da mi se kurac naglo počeo dizati. Uhvatio sam i ja njegov kurac u šaku. Bio mi je izuzetno tvrd i topao. Marko je bio ushićen kada je oseto buđenje erekcije mog kurca i moju šaku na njegovom kurcu. Za nekoliko sekundi imao sam maksimalnu erekciju, bio mi je tvrd kao kamen.

-Uh, kako ti radi hidraulika! Diže ti se pravo dobro.
Rekao je on.

Marko je seo na ivicu kreveta a ruku je zavukao između mojih nogu... lagano i nežno me je uhvato za nabrekla jaja i povukao ka sebi. Vrhom jezika je dodirnuo moj glavić a na to kurac mi se trzne i poskoči, napaljen.

-Uh, kako ti je nemiran, ha, ha... a tek muda... auh, otežala, puna sperme...
Govorio je uzbudljivo.

Otvorio je usta i moj kurac se našao unutra. Osetio sam toplinu njegovih usta, usne, jezik. Kako mi ga je dobro dudlao, auh! Stajao sam pred njim zatvorenih očiju sa prenapaljenim kurcem u njegovim ustima. Bio sam blizu kraja. Dok mi je on to radio rukom je drkao svoj kurac. Poželeo sam mu barem malo uzvratiti nečim za ono šta on meni radi.

-Jebote prebrzo ću svršiti, ako nastaviš ovako. Uh, kako je dobrooo!
Rekao sam mu.

Malo sam se odvojio u nazad i spustio se dole. Kleknuo sam na pod ispred njega a on je maksimalno raširio noge. Nisam bio spreman popušiti mu kurac, uzeo sam ga u ruku, osetio njegovu snagu i tvrdoću. Počeo sam mu ga drkati. Radio sam klasične pokrete rukom gore-dole. Bilo mi je zanimljivo da posmatram kako mu kožica prelazi preko nabreklog glavića. Nije trebalo mnogo da mu štrcne prvi mlaz... svršio je u nekoliko snažnih mlazeva koji su se razlili po njegovom stomaku. Osetio sam lep i prijatan miris sperme. Ja sam svojim nabreklim kurcem skupio sve sa njegovog stomaka, i takvog umazanog njegovom spermom gurnuo u njegova već spremna, topla i raširena usta. Primio ga je sa neverovatnom strašću, vrelim usnama i jezikom je sakupio sopstvenu spermu sa mog prenapaljenog kurca. Bilo mi je neopisivo lepo i uzbudljivo. Nije ga vadio iz svojih usta...

-Marko, svršit ću!
Rekao sam mu, kroz uzdahe.

Nije prestao sa radnjom, samo je promumlao sa sve kurcem u ustima. Odobravao je da mu svršim u usta. Nije mi trebalo mnogo, osetio sam kako mi dolazi orgazam, snažno i nezaustavljivo! Svršio sam... unutra, u njegova usta. Bio mi je to najlepši orgazam ikad! Nisam primetio da je Marko ispljunuo bilo šta... oh, pa on je sve progutao!

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Odlična priča. Šteta što mu nisi popušio.

Korisnik

Odlicna, napaljiva prica! Svaka cast! Nadam se da ce biti nastavak Smile

Korisnik

super je prica, volio bi da znam sta je bilo poslije toga Grin nastavi sa pisanjem