Nije monotonija

Opet me je probudila kara. Marko se uporno trudio da mi ga utera ujutru dok jos spavam, ali naravno to ne ide tako lako. Iskočio sam iz njegovog kreveta, u kom sam ovog leta prespavao više noći nego u svom stanu koji delim sa cimerom, i oturao sam do kupatila.
-Ajde vrati se u krevet kad se središ, imamo vremena danas da se razvlačimo do dvanaest.- doviknuo mi je Marko dok sam se ja umivao i pokušavao da se dovučem u sadašnjost iz polusna. Kurac mi je bio dignut i stisnut između majce i lavaboa. Kako se razbuđujem, sve sam više napaljen i vidim da mi precum ostavlja trag na majci. Od kako sam upoznao Marka, imam bas redovan seks, jebali smo se svuda. U njegovom krevetu, na kuhunjskom stolu, u wc-u kafića, skakao sam mu po kiti na haubi njegovih kola, pa čak i na kosoj klupi za tegove mog cimera kad nije bio kod kuće. On je uvek pazljiv, dugo me ljubi i grli kad se jebemo i redovno pita da li me boli pa uspori ritam. To mi dosta znači jer sam sa bivšima bio samo aktivan, pa još uvek ne znam najbolje kako da primim karu.
Vratio sam se u sobu i pogledao mog Marka kako zavaljen na krevetu nadrkava kitu. Sa svojih 26 godina, koliko imam i ja, Marko je pucao od zdravlja. Rumeni obrazi, simpa osmeh i tamniji ten. Nije bio naročito lep, ali je imao dobro, utrenirano telo. Pored svega toga, nešto mi se nije jebalo iako mi je kurac bio tvrd kao kamen. -Jel idemo veceras kod Stojketa i Maje? Pitao sam ga dok sam nam spremao kafu. -Aha, za večeras su baš svi potvrdili, biće nas gomila.-rekao je dok mi je mazio dupe. -Ok, ajde vidi šta treba da ponesemo, pa da uzmem posle.-rekao sam mu dok sam se sklanjao iz njegovog zagrljaja i nosio kafe do stola. Marko je skapirao da neće biti ništa od seksa ovog jutra i popili smo kafu.

-Odoh do grada, čujemo se u toku dana.- rekao sam mu i poljubio ga.

Ceo dan sam bio blago nervozan, kao da sam predosećao šta će se desiti to veče. Grad je bio pun zgodnih likova, ja kao da sam odjednom krenuo da primećujem svakog. U parku je desetak momaka vežbalo i dok sam prolazio pored uhvatio sam sebe da zamišljam jebačinu sa svakim od njih. Uveče sam se našao sa Markom i otišli smo u vikendicu njegovog ortaka Stojketa koja je malo van grada. Ovo je bila klasična bleja, sa dosta alkohola i opuštenim društvom. Većinom su svi bili str8eri i neki su znali da smo Marko i ja zajedno a ostali su pretpostavljali. Odmah sam skontao kako će se sve odvijati, vrlo brzo su svi već bili pijani i mahom su pričali o svojim dozivljajima sa faksa. Da se ne smorim potpuno pobrinuo se jebeni Stefen, Stojketov drugar, koji me je posebno nervirao. Stalno bi nešto kontrirao pogotovo kad ja nešto pričam. Već par puta kad smo blejali imali smo neke čudne situacije na granici da se posvađamo. Uz sve to, Stefan je uzasno jebozovan. Uvek je u nekom trenerka kloš fazonu, koji mu odlično stoji. Nagruvan je od teretane i nekog sranja tipa MMA na koje se preterano loži. Ipak nešto kod njega mi je uvek govorilo da je u najmanju ruku bi.
U jednom trnutku su se svi raštkali po velikoj vikendici (zapravo se radi o kući u kojoj je Stojke odrastao, samo više voli da je zove vikendica od kad se preselio za grad). Krenuo sam do WC-a, da ne slušam više Markove ortake.

Otvorio sam vrata wc-a i video Stefana kako piša i nateže flašu piva da popije zadnji guc. Samo me je pogledao i rekao uđi sta se plašiš, završavam. Kako se polu okrenuo ka meni video sam mu mesnatu spuštenu kurčinu i samo sam osetio kako me prolazi struja kroz kičmu. Glupo kupatilo je bilo tako napravljeno da sam ja sa vrata jasno video njega iz profila kako otresa poslednje kapi sa kite. Pogledao me je i znao sam da vidi da buljim. Stefanova kita je san snova, mnogo me loži kad je opuštena kita debela pogotovo kad je vlasnik kite mesnat i utreniran. Ja sam u trenutku shvatio da mi je dosta Markovog osećajnjog karanja i da umirem od želje da me izjebe neko kao Stefan. Prišao mi je malo, ne vraćajući kitu u trenerku. -Vidi pedera kako gleda, znao sam da balaviš na kurac. -rekao je dok me je fiksirao pogledom. -Ti bi da ga malo probaš, jel tako? – pitao me i sad me je vec skoro pribio uza zid kupatila. Ja sam hteo da eksplodiram, kita mi je bolno širila farmerke a plašio sam se da ga namestim kao da on neće provaliti da mi se digao. -Ajde, ajde, otvori usta.-rekao je i gurnuo mi je prst u usta. Hteo sam da mu kažem da odjebe i da prestane da se tripuje da je jebač presretač koga svi žele, ali me je onda strast preovladala i krenuo sam da mu sisam prst. -Ha ha ha, lagano se nasmejao, baš si se naložio.- Daa-bilo je sve sto sam mogao da kažem. Izvadio je prst iz mojih usta, pokupio malo precuma sa poludignutog kurca i opet mi dao da ližem. -Reci mi šta bi da ti radim?- pitao me je. Nisam ništa mogao da kažem, samo sam ga uhvatio za kurac, sklonio mi je ruku i ponovio pitanje. -Da me iskaraš sad ovde.-odgovorio sam dosta glasnije nego što sam planirao. Počeo je da se smeje i odmakao se od mene. Strpao je dignut kurac u trenerku i rekao -Ajde beži budalo, imaš dečka koji sedi na 15m odavde a imam i ja dečka.- Nasmejao mi se, potapšao me po ramenu i krenuo ka vratima. Počelo je da mi zuji u ušima, nikad više ispaljeno nisam osetio. Nisam imao vremena da mnogo razmišljam, jer se Stefan na vratima zamalo sudario sa mojim Markom. Sledio sam se, nisam znao da li je nešto čuo. Stefan mu se nasmejao i prošao napolje ka dvorištu.
Dok sam pokušavao da skontam da li je nešto čuo, Marko me je samo povukao za ruku i rekao polazi. Krenuo je na sprat vukući me za njim. Ušli smo u jednu od soba. Kako sam zinuo da ga pitam šta mu je, samo me je gurnuo da sednem na krevet.
-Šta je, droljetino, moliš Stefana za kurac a meni ne daš da te karam danima?- Svukao je farmerke i u jednom potezu je mene navukao na svoj kurac. Čini mi se da je u sekundi bio skroz dignut. Ja sam već bio toliko prepaljen da sam odmah dao sve od sebe i blajvao sam mu kao nikada do sad. Sve jače me je navlačio na njegovu kitu. Krenuo sam rukom da mu nadrkavam kurac a i da ga sprecim da me zadavi. Samo mi je sklonio ruku i rekao -Aj sad me pogledaj u oči.-sa ustima punim kurca sam ga pogledao. Izvadio ga je i rekao mi da isplazim jezik. -Kako ću da ti razvalim bulju sad- svaku reč je naglašavao tako što bi me spičio nabreklom kurčinom po jeziku. – Ajde skidaj se- oštro mi je rekao i za par sekundi sam skinuo majcu i farmerke u jednom potezu sa boksericama. Grubo me je bacio na krevet par puta pljesnuo po dupetu. Kad sam osetio trljanje njegove kite po čmaru, shvatio sam da sav drhtim, okrenuo sam glavu ka njemu i rekao -Ajde stavi ga.- Dosta hrabro od mene, znajući u kakvom je bio raspoloženju, ali nisam više mogao da izdržim. Ne sećam se ni da li je nečim podmazao, ali je njegova kita lagano uletela u mene. Imao sam osećaj da sam se nasadio na hidrant. Dao mi je nekoliko sekundi i počeo je da me pumpa. Ja nikad nešto tako nisam doživeo. Vadio ga je skoro do kraja i sjurivao u divljačkom tempu. Oboje smo dahtali, samo što je meni on izbijao vazduh svakim prodorom. Nije mi ni palo na pamet da će nas neko možda čuti, sve na svetu mi je bila njegova kurčina i osećaj da ću da svršim ako samo pipnem svoj kurac.
U jednom trenutku ga je izvadio, povukao ka sebi i okrenuo me na krevetu tako da su mi sad noge bile na njegovim ramenima. Gledali smo se nekoliko trenutaka, obojca poludeli od napaljenosti. Kad sam osetio kako mi ga ponovo gura, par kapljiva znoja palo je sa njegovog lica na mene. Nema veze, pomislio sam i uhvatio sam ga za jaja, što ga je izludelo i krenuo je da me kara divljački.
Svakim njegovim zakivanjem u mene, ja sam se sve više tresao. Bukvalno je izjebao spermu iz mene I svršio sam svuda po sebi (a i po njemu). Video sam da ga je scena posebno napalila I gurnula preko granice, izvadio je karu i rekao mi da zinem. Isvršavao se svuda po meni, deo mi je završio u ustima. Samo je kitom pokupio spermu sa moje face i gurnuo mi ga u usta da ga lepo posisam.
Obojca smo se blago tresli i ni jedan nije progovarao nekoliko minuta. Polako smo ponovo postajali svesni sveta oko nas I šta se upravo dogodilo. Da bih ga sprečio da išta kaže, čvrsto sam ga zagrlio i znao sam da nije više nije nil jut i da je sve ok.

Jedino što mi je padalo na pamet je kako ću ja njega sledeći put ovako divljački da iskaram.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Jako slikovito napisano.Vidi se da je to pisao neko ko je mnogo toga doživeo.Ova priča mi deluje jako istinito i nadam se da ćeš nastaviti da pišeš.

Korisnik

Svaka ti cast, majstorski si ovo napisao... Ovo je prosto umetnost , jako napaljivo...