Zgodni mladić sa partija

U jednom sarajevskom klubu je bio najavljen gay party. Meni je tad bilo 37 godina. Mrsko mi je bilo ići jer sam išao na nekoliko prethodnihi bilo je malo rečeno dosadno. Likovi podijeljeni u neke klanove i nosem paraju nebo. Ko dođe sam gledaju ga kao vanzemaljca.



Ali, jedna drugarica me nagovori da idemo. Kada smo došli ista slika. Ekipa sjedi podijeljena po nekim grupama. Muzika bezveze i stanemo za šank. Pili smo, pričali i onda primjetim mladića kako pleše. Imao je oko 20 godina, feminiziran, lijepih crta lica i zgodnog tijela. Nosio je low cut farmerke i vidjele su se crvene tange kako izviruju iz farmerki.



Smatram sebe pasivnim, ali taj mladić me privukao. Gledao sam ga i on je to primjetio i nasmješio se. Njegovi drugi su odmah počeli da mu nešto dobacuju jer se šmekao sa mnom. On se povukao sa društvom i mislio sam da je to kraj.



Noć je odmicala, pilo se, duvalo. Negdje oko ponoći se susretnem sa njim u hodniku koji je vodio prema toaletu. Pozdravimo se, upoznamo. Uđemo u toalet koji je bio prazan. I onda ne znam šta mi bi bukvalno ga uguram u kabinu i počnemo se divlje ljubiti.


Mirisao je na jasmin i sjajno se ljubio. Mazio sam ga po cijelom tijelu. Gurao mu jezik što dublje u usta. Kurac mi je narastao do pucanja. Stavio mi je ruku na kurac i počeo ga maziti preko farmerki. Mislio sam da ću eksplodirati. Malo ga gurnem ka dole dajući mu do znanja da želim da mi puši.



-Nemoj, nije dobro mjesto, rekao je, ali sam po njemu vidio da hoće.


Raskopčao sam farmerke i izvadio već tvrdi kurac. Uzeo ga je i počeo polako navlačiti. Pritisnuo sam ga za rame i sam je čučnuo i odmah strpao kurac u usta. Bilo je božanstveno. Gutao ga je kao da mu je to zadnje u životu. Najbolje pušenje koje sam doživio.


Pošto sam bio pripit trebalo mi je nešto duže da svršim. A i želio sam što duže da uživam u sjajnom pušenju. Mali ga je gutao cijelog, lizao jaja, nadrkavao i gurnuo mi prst u dupe dok mi je pušio.



Kada sam osjetio da sam blizu uhvatio sam za ga glavu i počeo da jebem u usta. Bio sam stvarno žestok i nisam se obazirao na njega. Gurnuo sam mu kurac u grlo i počeo da svršavam. Jedva sam se sudržavao da ne urliknem. Mali me stisnuo za dupe i progutao sve što sam mu dao.



Kada me totalno iscijedio podigao se i strastveno smo se ljubili. Zatražio sam mu broj telefona i dao mi je sa dogovorom da se čujemo sutra.



Nazvao sam ga sutradan i dogovorili smo susret to veče. Našli smo se u blizini mog stana i brzo otišli tamo. Imao sam veliki kadu i napunio sam je vodom sa pjenom i mirisima. On je ušao u kupatilo samo u tangama. Ovaj put crnim. Bio je neodoljiv. Glatko, izvajano tijelo. Muški ženstveno.



Počeo je da me skida i ljubi. Kada sam ostao gol ljubio me od glave do stopala. Ušli smo u kadu i sjeo mi je u krilo. Kurac mi je bio kao kamen. Ljubili smo se neprestano. Bio sam neopisivo uzbuđen.

-Jebi me tatice, procvilio je i uzeo moj kurac i namjestio ga na svoju rupicu i skliznuo na njega.


Počeo je polako da miješa dupetom i spustio se do mojih jaja. Osjećaj je bio neopisiv. Uzak, a vatren. Jahao me polako dok smo se ljubili. Jebali smo se tako sve dok voda nije postala hladna. Na brzinu smo se osušili i otišli u spavaću sobu.



Odmah se naguzio na krevet, a ja stao iza njega i jednim pokretom mu nabio kurac u dupe. Počeo sam da ga jebem žestoko i brzo. Mali je cvilio i stenjao i nabijao se na moj kurac. Počeo sam da ga tučem po dupetu dok sam ga jebao. On je tražio jače i počeo sam da ga udaram iz sve snage. Odjednom se ukočio i počeo da svršava.Meni je to bio signal i navalio sam jače i nakon nepun minut uz urlike mu svršio duboko u dupe.



Pao sam preko njega i dahtao. Bilo je zaista intevnzivno. Kada mi je kurac ispao iz njegovog dupeta pomjerio sam se između njegovih nogu i navalio da mu ližem dupe. Moja sperma je izlazila u talasima i sve sam kupio jezikom i gutao. Njemu se opet digao kurac. Počeo sam da mu drkam dok sam mu lizao dupe. Kada sam mu uzeo glavić u usta svršio je poput torpeda.



Legao sam pored njega i počeli smo se ljubiti nježno. Mrsio mi je dlake na grudima i stiskao bradavice i poput žene se uvijao dok sam ga ljubio. Malo sam zadrijemao, ali me brzo probudio kada mi je počeo pušiti kurac. Za nekoliko minuta mi se opet ukrutio. Pušio ga je iskusno sa mnogo žara.



Uhvatio sam ga i položio na leđa. Digao mu noge na svoja ramena i sjurio kurac u dupe jednim pokretom. Počeo sam da ga jebem divljački. Zakucavao sam iz sve snage. Pljuvao sam mu u usta dok sam ga jebao. Strast me potpuno obuzela.



On se grizao za usnu i držao rukama za svoje noge. Kurac mu je bio čvrst i balio je neprestano kako sam ga jebao. Takav ritam nisam mogao dugo izdržati i osjećao sam da ću da svršim. Nabio sam mu kurac do jaja i počeo da ga punim. Urlikao sam poput životinje.



Ni u snu se nisam nadao da ću ja pasivac da ovako jebem jednog mnogo mlađeg momka.

Kategorija:
Gay erotske priče